Značka
Cena
Štítok
Dostupnosť
Kategória
Predajca
- Radiť podľa
- Odporúčame
- Najnižšej ceny
- Najvyššej ceny
- Hodnotenia
- Najpredávanejšie
- ×ZnačkaSonnentor
Punč, varené víno, kompót a vianočné čaje si nevieme predstaviť bez ovocno-korenistej vône a korenistej chuti klinčekov. Hrebíček vložený do cibule sa často varí v polievke alebo s ryžou, aby sa zvýraznila jeho chuť. Tvorí základnú súčasť aromatickej zmesi korenia Garam Masala.
môžete mať 25.10
Punč, varené víno, kompót a vianočné čaje si nevieme predstaviť bez ovocno-korenistej vône a korenistej chuti klinčekov. Hrebíček vložený do cibule sa často varí v polievke alebo s ryžou, aby sa zvýraznila jeho chuť.
môžete mať 25.10
Tento čaj obsahuje bylinky, ktoré upokojia vaše hrdlo a pomôžu vám opäť spievať ako slávik. 18 vrecúšok po 1,5 gNávod na prípravu: Jedno čajové vrecúško na šálku (cca 250 ml) zalejte vriacou vodou a nechajte 5 – 10 min. lúhovať.Skladovanie: Skladujte na suchom a chladnom mieste.
môžete mať 25.10
Táto príjemná čajová zmes lahodne pôsobí vo vašom krku.
môžete mať 25.10 - 29.10
Kôpor je oveľa viac ako len „šťava z uhoriek“. Uhorky s kôprom a jogurtom sú síce skvelým letným osviežením, ale je škoda nepreskúmať aj ďalšie možnosti, ktoré nám toto aromatické korenie ponúka. Kôpor vonia po citróne a výborne sa hodí ku koreňovej zelenine, fazuli, zemiakom a červenej repe.
môžete mať 25.10
Pre tých, ktorí majú radi pikantné, je táto zmes bez pridania kuchynskej soli taká akurát. Zmes paradajok, cibule, paštrnáka a tekvice s mletou paprikou, chilli, tymiánom, cesnakom a korením očarí každého milovníka pikantných chutí.
môžete mať 25.10
Korenie je „viac ako len prášok na kýchanie“. Na získanie bieleho korenia sa zbierajú čierne, úplne zrelé plody, ktoré sa potom asi týždeň namáčajú vo vode. Mezokarp, vonkajšia škrupina, sa rozpadne, a tým sa oddelí od endokarpu.
môžete mať 25.10
Zaujímavá aromatická kombinácia rôznych druhov korenia je veľmi chutnou záležitosťou. Čerstvo mleté sa dá použiť na dochutenie takmer každého jedla: čerstvo uvarených cestovín, rýb, ryžových pokrmov a zeleniny. Vzhľadom na jeho štipľavosť ho treba dávkovať opatrne!
môžete mať 25.10
Nedeľné menu s pečeným kuraťom je v mnohých rodinách tradíciou. Dáte si krídlo, prsia alebo stehno – pikantné a chrumkavé? Domáca pani pečie kurča na paprike, cesnaku a koriandri. Citrónová tráva dodáva svieži nádych.
môžete mať 25.10
Korenie na pizzu a cestoviny – „kúsok talianskej dovolenky každý deň“ Korenie na pizzu a cestoviny je určené, ako už názov napovedá, na zjemnenie klasických talianskych jedál. Dodáva pizze, cestovinám a lasagniam chuť, ktorú je často ťažké nájsť mimo Talianska.
môžete mať 25.10
Svenovo korenie na ryby 35g bio Informácie o výrobku Sven je vášnivý rybár, určite z vikingskej rodiny. Niekedy chytí toľko rýb, že sa jeho čln pod ich váhou sotva udrží na hladine. Doma však dokáže vyčarovať naozaj úžasné rybie špeciality. Jeho tajomstvo?
môžete mať 25.10
Že tofu nemá žiadnu chuť? Tak mu ho dajte! S tofu korením pani Yoko mu dodáte jedinečnú chuť. Vonia sviežo a orientálne a vďaka rasci, koriandru, kurkume a citrónovej tráve je to delikatesa.
môžete mať 25.10