Značka
Cena
Dostupnosť
Predajca
Nestíhate nakúpiť? Vyberajte produkty z kategórie Konzervované potraviny online. Nákup vám môžu uľahčiť filtre najlacnejšie Konzervované potraviny či výrobky najlepšie hodnotené ostatnými užívateľmi. Urobte si zásobu s MALL.SK.
- Objednaný tovar doručíme dnes alebo podľa vašich časových preferencií.
- Chcete si radšej vyzdvihnúť tovar sami a ušetriť za dopravu? Po celom Slovensku máme viac ako 1 500 výdajných miest.
- Platiť môžete online, v hotovosti alebo až za 50 dní s overeným účtom prostredníctvom služby MALL Pay.
- Produkty zo sekcie Konzervované potraviny môžete vrátiť do 14 dní bez udania dôvodu.
- Nejasnosti ohľadom objednávky alebo iných služieb vám pomôže vyriešiť naša nonstop zákaznícka podpora.
Na MALL.SK ponúkame už viac ako 1 miliónov produktov!
- Radiť podľa
- Odporúčame
- Najnižšej ceny
- Najvyššej ceny
- Hodnotenia
- Najpredávanejšie
Sun&Sea Tuniak v olivovom oleji 16×3pack (48×80g) Rybia konzerva. Sterilizované.
môžete mať 26.11 - 27.11
Sun&Sea Tuniak v paradajkovej omáčke 8×3pack (24×80g). Rybia konzerva. Sterilizované.
môžete mať 26.11 - 27.11
Sun&Sea Tuniak v slnečnicovom oleji 16×3pack (48×80g). Rybia konzerva. Sterilizované.
môžete mať 26.11 - 27.11
Sun&Sea Tuniak v slnečnicovom oleji 80 g. Rybia konzerva. Sterilizované.
môžete mať 26.11 - 27.11
Ide o najjemnejšiu a najcennejšiu časť tuniaka, ktorá pokrýva boky a brucho. Po 12 hodinách varenia a státia sa konzervuje a ochucuje olivovým olejom. Je mäkký a jemný na jazyku, ale veľmi chutný.
môžete mať 22.11 - 25.11
Filety z mečiara pripravené výlučne ručne, dusené a konzervované v olivovom oleji. Špeciálny výrobok s jemnou a lahodnou chuťou, ktorý si môžete vychutnať ako alternatívu tuniaka.
môžete mať 22.11 - 25.11
Tuniak stredomorský, všeobecne známy ako „Alletteratus Tuna“. Je rozšírený v Stredozemnom mori a bežne sa vyskytuje aj v talianskych pobrežných vodách. Dosahuje dĺžku 1 m a hmotnosť 6/7 kg.
môžete mať 22.11 - 25.11
Buzzonaglia di Tonno (kúsky tuniaka) sú najmenej hodnotnou časťou tuniaka. Je to časť mäsa, ktorá sa nachádza najbližšie k bruchu a pod krkom a je tmavšia, pretože je viac prekrvená.
môžete mať 22.11 - 25.11
Paštéta z baklažánu je hustý, chutný krém, ktorý sa ľahko rozotiera, má tmavú a sýtu farbu. Táto lahodná paštéta sa vyrába zmiešaním varených baklažánov, ktoré jej dodávajú jemnú chuť a hladkú štruktúru.
môžete mať 25.11 - 26.11
Baklažány v oleji sú jednou zo špecialít, ktoré talianske babičky pripravovali v lete ako predjedlo alebo prílohu, alebo si ich v chladnejšom období vychutnávali s krajcami chleba. Ideálne ako predjedlo alebo príloha, vynikajúce ako príloha na sendviče, obložené chlebíčky a obložené misy.
môžete mať 25.11 - 26.11
Pikantnú hubovú zmes možno definovať ako explóziu chutí, pretože sa pripravuje z vybraných miestnych húb nakrájaných na kúsky, ochutených olejom, korením a chilli. Jedinečná a neodolateľná zmes húb vhodná na kanapky, crostini, bruschetty.
môžete mať 25.11 - 26.11
Talianske paradajky sa sušia ako v minulosti, prirodzene na slnku, bez tepelnej úpravy. Vďaka tomu zostávajú paradajky chutné a pripravené na všetky vaše chutné recepty na mieru.
môžete mať 25.11 - 26.11