shumee Gastronomický plynový horák šéfkuchára navrhnutý Robertom Bronwasserom s vložkou - Hendi 198254
shumee Gastronomický plynový horák šéfkuchára navrhnutý Robertom Bronwasserom s vložkou - Hendi 198254
Popis
Kód výrobcu: 198254
Plynový horák Hendi je ideálny na tepelnú úpravu, vypaľovanie a iné kreatívne aplikácie v každej kuchyni. Horák vznikol v spolupráci s jedným z najlepších priemyselných dizajnérov – Robertom Bronwasserom.
Horák má stabilizátor teploty – optimálnu teplotu plameňa získava už od prvej sekundy – 1300°C. Opakovateľnosť nastáva vďaka systému BLUE HEAT. Horák má najdlhšiu požiarnu trysku 100 mm. Žiabrový prívod vzduchu poskytuje prívod vzduchu s väčšou kapacitou. Vysoký výkon plameňa zaručuje bezuhlíkové spaľovanie. Horák má tiež plynulé ovládanie dĺžky plameňa v rozsahu 15–150 mm. Ideálne na opaľovanie: cukry, bielkoviny, syry, ovocie, zelenina a mäso. Plynový plášť sa skladá z krycieho krytu a jednopriechodového ventilu, ktorý poskytuje trvalú prevádzkovú ochranu proti pôsobeniu plameňov z vypálených surovín na plynovom ventile. Je spoľahlivý – iniciátor plameňa využíva elektrické výboje vyplývajúce z mechanického nárazu. Stlačíte tlačidlo a funguje to – nemusíte vymieňať brúsne kamene ani kupovať ďalší horák. Indikátor umiestnený na bezpečnostnom kryte umožňuje rýchlu inštaláciu jedným kliknutím. Horák vytvára rovnomerný plameň vo všetkých pracovných polohách a v akomkoľvek uhle, vrátane nahor.
Vlastnosti produktu:
- Navrhol Robert Bronwasser s ohľadom na kuchárov,
- Moderný dizajn: matná čierna so zeleným akcentom, ergonomická rukoväť,
- Rovnomerný plameň vo všetkých pracovných polohách, aj smerom nahor,
- Jednoduchá a bezpečná inštalácia horáka na plynové kartuše,
- Piezoelektrický zapaľovač umožňuje bezproblémové zapálenie horáka,
- Veľký plynový gombík umožňuje jednoducho nastaviť veľkosť a intenzitu plameňa.
Technické parametre:
- Katalógové číslo – 198254
- Stav – Nové
- Rozmery súpravy – 175×68×(V)260 mm
V cene:
- kuchársky horák
- Príspevok