shumee Nôž na spracovanie zeleniny USUBA, dĺžka 160 mm HASAKI
Popis
Kód výrobcu: H339.016
Nôž Ambrogio Sanelli Usuba je ideálny na krájanie byliniek a zeleniny. Hasaki znamená v japončine „špičková hrana“, preto je dokonalý názov pre profesionálny rad nožov v japonskom štýle. Čepele nožov sú vyrobené zo špeciálne upravenej nerezovej ocele NITRO-B (X50CrMoVN15 / AISI440B), v ktorej prídavok častíc dusíka výrazne zlepšuje antikorózne vlastnosti a tvrdosť po tepelnom spracovaní. Tvrdosť noža je 57–58 HRC. Podľa japonskej techniky sú nože na jednej strane nabrúsené tak, aby sa jedlo dostalo do kontaktu s čepeľou len na okamih, čím sa znižuje výskyt trenia na minimum. Dokonale vyvážené a pohodlné nitované rukoväte sú vyrobené zo syntetickej POM živice. Neumývajte v umývačkách riadu.
Vlastnosti produktu:
- jednostranne brúsené podľa japonskej techniky,
- Tvrdosť 57–58 HRC,
- dokonale vyvážená nitovaná rukoväť,
- Neumývajte v umývačkách riadu.
Technické parametre:
- Katalógové číslo – H339.016
- Stav článku – Nový
- Značka – Ambrogio Sanelli
- Linka – Hasaki
- Typ – nôž Usuba
- Materiály – Nerezová oceľ, nemecká oceľ X50CrMoV15, POM
- Hrúbka – 3 mm
- Dĺžka čepele – 160 mm
- Dĺžka noža – 290 mm
V cene:
- Nôž Usuba HASAKI