Buďtea nakupujte s dopravou ZADARMO
0
mesačne
Kód: 3837022

SENNHEISER HD 450 BT, čierna

SENNHEISER HD 450 BT, čierna

1 hodnotenia
Partnerský predaj - cenu dopravy určuje partner
Headset bezdrôtových slúchadiel s rozmernými uzavretými slúchadlovými mušľami a aktívnym potlačením vnímania okolitého hluku. Poskytnú špičkovú reprodukciu skúseným milovníkom hudby.
129,90 €
Tovar od: CZC.cz
129,90 €
Získajte dopravu ZADARMO so
Rozbalené

12.9.2024 na výdajnom mieste
11.9.2024 - 12.9.2024 na vašej adrese

Popis

Slúchadlá Sennheiser HD 450 BT

Tento model bezdrôtových Bluetooth slúchadiel s rozmernými uzavretými slúchadlovými mušľami a perfektným aktívnym potlačením vnímania okolitého hluku. To umožní vychutnať si kvalitu výborných nahrávok, kdekoľvek, aj v akusticky nepriaznivých podmienkach. Sú určené pre skúsenejších a náročnejších poslucháčov, ktorí ocenia mohutnejšie, skvele prekreslený audiofilné zvuk. Vďaka pokročilým kodekom AAC a aptX či aptX LL sú schopné poslucháča ohromiť vernosťou a plnosťou reprodukcie. Sú ideálne aj pre počítačové hry.

pohodlné užívanie

Mäkké polstrovanie je pre počúvanie príjemné aj pri dlhom užívaní na dlhšie trvajúcich cestách alebo odpočinku v domácom prostredí. Slúchadlá sa hodí predovšetkým pre mobilné prístroje vyššej triedy a umožňuje nerušene počúvať hudbu vďaka aktívnemu potlačeniu vnímania okolitého hluku.

Omlouváme se, popis obrázku chybí.

kvalitné počúvanie

Aktívny systém vytvárajúci pokojné prostredie bez hluku umožňuje vychutnať nádhernú zvukovú kvalitu a detailné, precízne vykreslený akustický rozsah špeciálnych reproduktorov Sennheiser. Telefonické hovory je možné prijímať bez nutnosti hľadať mobil a bez snímanie slúchadiel. Ovládanie je príjemné, intuitívne ak dispozícii je ako Smart Control na mobile, tak ľahký prístup ku hlasovým asistentkám.

kľúčové vlastnosti

Headset bezdrôtových slúchadiel s rozmernými uzavretými slúchadlovými mušľami a aktívnym potlačením vnímania okolitého hluku. Poskytnú špičkovú reprodukciu skúseným milovníkom hudby, filmov i počítačových hier. Dynamický zvuk s bohatstvom basov a Bluetooth 5.0 prenos s využitím amerického kodeku aptX LL. Až 30 hodín prevádzky na jedno nabitie, rýchle nabíjanie s USB-C, integrovaný mikrofón pre pohodlné telefonovanie. Robustná odolná konštrukcia, jednoduché pripojenie vďaka NFC, m ožnosť voľby káblového počúvania, čierna farba.