10× viac produktov za najlepšie ceny
10× viac produktov za najlepšie ceny
Kód: 49191521

LTC okrúhla sušička na potraviny

LTC okrúhla sušička na potraviny

Partnerský predaj - cenu dopravy určuje partner
Univerzálna sušička na sušenie húb, ovocia, zeleniny a byliniek.
31,90 €
Tovar od: ELLANO
31,90 €
Získajte dopravu ZADARMO so
Posledné 2 kusy

9.1.2025 na výdajnom mieste
9.1.2025 na vašej adrese

Popis

SUŠIČKA NA HUBY, OVOCIE, ZELENINU A BYLINKY

Univerzálna sušička na sušenie húb, ovocia, zeleniny a byliniek Zariadenie užitočné v každej modernej kuchyni Vďaka nej si dlhšie zachováte chuť a vôňu svojho obľúbeného ovocia, zeleniny, húb a byliniek, aby ste si ich mohli vychutnať bez ohľadu na ročné obdobie aj v zime Použitie inovatívnej technológie zaručuje ideálne parametre pre proces sušenia – stabilné prúdenie vzduchu s perfektne nastavenou teplotou.

Pevná konštrukcia prístroja bola navrhnutá s ohľadom na maximálnu funkčnosť Inovatívna štruktúra sít umožňuje jednoducho a rýchlo zväčšiť priestor medzi nimi otočením o 180 stupňov Vďaka tomuto riešeniu sa sušiaca plocha výrazne zväčší, čo umožňuje efektívnejšiu distribúciu potravín s väčšími objemami.


Vďaka procesu sušenia si produkty zachovávajú svoju čerstvosť a všetky najcennejšie nutričné ​​hodnoty Vďaka tomu si môžete po celý rok vychutnať chuť ovocia a zeleniny. Sušenie produktov je efektívny a jednoduchý spôsob konzervácie, pri zachovaní chuti, vône a nutričnej hodnoty sušených produktov Zariadenie LTC je ideálne na konzervovanie nielen húb, ale aj ovocia, byliniek a zeleniny.


Zariadenie disponuje možnosťou nastavenia teploty sušenia v rozmedzí 35–70°C a vstavaným ventilátorom, vďaka ktorému budú produkty vysušené rýchlo, dôkladne a rovnomerne, pričom si zachovajú všetky hodnoty vône a chuti.

Samotné sušenie ako spôsob konzervácie zahŕňa odstránenie vody na úroveň približne 10–15% hmotnosti výrobku Nízky obsah vody bráni rozvoju mikroorganizmov – baktérií, plesní – čo umožňuje dlhšie skladovanie Správne sušenie tiež umožňuje zachovať väčšinu živín Sušením sa zachovávajú stopové prvky, minerálne soli, bielkoviny, vláknina, cukry a pektín.

Príklady ako dlho sušiť jednotlivé druhy potravín:
jablká – asi 5 hodín,
banány – asi 7 hodín,
hrušky – asi 5 hodín,
slivky – asi 7 hodín,
mrkva – asi 5 hodín,
huby – od 3 do 15 hodín.

 

 

Parametre produktu:

  • Operačný systém: