10× viac produktov za najlepšie ceny
10× viac produktov za najlepšie ceny
Kód: 39162286

ProfiCook Sušička potravín DR 1218

ProfiCook Sušička potravín DR 1218

Partnerský predaj - cenu dopravy určuje partner
Sušička potravín ProfiCook DR 1218 z nehrdzavejúcej ocele
186,19 €
Tovar od: Clatronic SK
186,19 €
Posledný kus

27.11.2024 - 28.11.2024 na vašej adrese

Popis

Sušička potravín ProfiCook – DR 1218 z nehrdzavejúcej ocele suší ovocie, zeleninu, bylinky, mäso, huby, ryby a ďalšie. Zachováva základné minerály v potravinách pre pohodu, kondíciu a zdravie

  • Sušenie je veľmi šetrná metóda – všetky vitamíny sú zachované
  • Príprava napr. müsli tyčiniek, sušeného hovädzieho mäsa, sušených zeleninových vývarov, müsli alebo zeleninových lupienkov
  • VYSOKÝ VÝKON: Sušenie ovocia, zeleniny, mäsa a iných potravín v rekordne krátkom čase. chutné a trvanlivé občerstvenie.
  • SPRÁVNA TEPLOTA: Či už pripravujete sušené ovocie bohaté na vitamíny, ako sú jablká, banánové lupienky, alebo zdravú zeleninu, ako sú sušené paradajky -nastavenie správnej teploty pre každý typ.
  • CIRKULÁCIA VZDUCHU.
  • Vhodná aj na kvalitnú prípravu krmiva/príkrmov pre domáce zvieratá, ako sú sušené mäso a pod.
  • Veľký vnútorný priestor s až 6 využiteľnými úrovňami – približne 0,6 m² pre až 2,6 kg sušených potravín*)
  • Dodáva sa so 6 mriežkami z nehrdzavejúcej ocele (33 × 30,5 cm na mriežku) na rôzne sušené potraviny

vhodné do umývačky riadu). Tepelne izolovaný povrch s dvojstenným obkladom z nehrdzavejúcej ocele. S veľkým priezorníkom – Vypínač s kontrolkou.
Nastavenie teploty: 35 – 75 °C v krokoch po 5 °C Digitálny termostat súčasťou dodávky – Elektronický ukazovateľ teploty (°C) – Elektronický časovač (30 min.-24 h) s digitálnym ukazovateľom zostávajúceho času

  • Funkcia vypnutia so zvukovým signálom. LED displej so senzorovým dotykovým ovládaním. Pohodlné zapustené rukoväte
  • Ochrana proti prehriatiu. Príslušenstvo: 6× úložná mriežka z nehrdzavejúcej ocele, 1× nepriľnavý povrch. 220–240 V, 50–60 Hz, 550–650 W.

*) Na spracovanie/sušenie potravín, ktoré obsahujú veľké množstvo vody, ako napr. jablká, ananásy atď.