10× viac produktov za najlepšie ceny
10× viac produktov za najlepšie ceny

Bosch MS8CM61V1

Bosch MS8CM61V1

8 hodnotenia
Tyčový mixér s vákuovacím systémom udrží jedlo dlhšie čerstvé. Bosch MS8CM61V1 ponúka 12 rýchlostných stupňov, QuattroBlade Pro a telo z vysoko kvalitnej nehrdzavejúcej ocele s mäkčenou rukoväťou. Súčasťou balenia je vakuovací nadstavec, nádoba s vekom a sáčky na zips.
81,70 €
Tovar od: MALL
81,70 €
Získajte dopravu ZADARMO so
Vrátenie zadarmo cez Packetu

24.7.2024 na výdajnom mieste
Už zajtra na vašej adrese

Popis

Kľúčové vlastnosti Bosch MS8CM61V1

  • Výkonný 1000W motor
  • Ergonomický tvar s mäkčenou rukoväťou
  • 12 rýchlostí a turbo stupeň
  • Vákuové príslušenstvo súčasťou balenia
Bosch MS8CM61V1

Výkonný pomocník do každej kuchyne

Výkonný tyčový mixér Bosch s 1000 W si poradí s mixovaním aj sekaním všetkých ingrediencií. QuattroBlade Pro s technológiou, ktorá bráni prisatiu tyčového mixéra ku dnu nádoby. Štvorkrídlová čepeľ bráni vyšplechnutiu ingrediencií. Volič otáčok s 12 rýchlosťami poskytuje optimálnu rýchlosť pre každý recept. 

Bosch MS8CM61V1

Pohodlná manipulácia

Protišmyková SoftTouch rukoväť, ergonomcký tvar a veľké ovládacie tlačidlá zaistia pohodlnú manipuláciu. Patentovaný Klik mechanizmus pomáha pripojiť a sňať mixovaciu nohu bez námahy. Nohy a príslušenstvo možno umývať v umývačke riadu. Súčasťou balenia je vákuovacie príslušenstvo s dózou a sáčkami na zips.

Bosch MS8CM61V1

Bosch MS8CM61V1

Odolná dóza a sáčky na zips pre opakované použitie 

Stohovateľná vákuová dóza je vyrobená z odolného Tritanu, ktorý neobsahuje BPA, odoláva škvrnám a je pachovo neutrálny. Môžete ju bez obáv vložiť do mikrovlnnej rúry aj do umývačky riadu. Vákuové vrecká s praktickým dvojitým zipsom možno použiť opakovane, neobsahujú BPA a sú odolné proti roztrhnutiu. Tiež ich môžete umyť v umývačke riadu.

Bosch MS8CM61V1

Nádoba s mierkou

Pracujete často s malým množstvom surovín? Mixovacia nádoba je perfektná pre odmeranie a rozmixovanie malých dávok. Vďaka viečku môžete vami pripravené dresingy alebo iné nasekané ingrediencie ukladať priamo do chladničky.

Bosch MS8CM61V1

Výkonný motor

Motor s maximálnym výkonom splní aj tie najvyššie nároky. Vďaka neuveriteľne výkonnému 1000W motoru a širokému príslušenstvu mixér hravo zvládne miešanie, sekanie, krájanie. Aj tie najtvrdšie ingrediencie spracuje veľmi rýchlo a ľahko. Užite si perfektné výsledky bez námahy.

Bosch MS8CM61V1

Uchovajte potraviny dlhšie čerstvé

Uchovajte svoje potraviny dlhšie čerstvé! Jednoduchým nacvaknutím pripojte vákuovací nástavec k tyčovému mixéru a predĺžte čerstvosť desiat, hotového jedla alebo ingrediencií vo vákuových nádobách a vrecúškach na zips. Užite si chuť čerstvých potravín každý deň.


Bosch MS8CM61V1

12 rýchlostných stupňov

Teraz máte úplnú kontrolu nad presným nastavením pre každú zvolenú úlohu. Či už pripravujete omáčku, polievku alebo majonézu, jednoducho vyberte najvhodnejšiu rýchlosť z 12 možností variabilného nastavenia. Pre plný výkon a náročné úlohy stačí stlačiť tlačidlo turbo.

Bosch MS8CM61V1

Jednoduché použitie

Jednoduché čistenie behom niekoľkých sekúnd. Po mixovaní jednoducho vycvaknite mixovaciu nohu a umyte ju pod tečúcou vodou alebo v umývačke riadu ..

Bosch MS8CM61V1

Štvorbritvový nôž pre optimálne výsledky

Odolný a mimoriadne ostrý nôž QuattroBlade je ideálny pre jemné mixovanie v krátkom čase. Ľahko zlvádne aj mixovanie veľkých prísad. Funkcia AntiSplash zabraňuje vyšplechnutiu ingrediencií z nádoby a pomáha udržiavať vašu kuchyňu v čistote.


Vlastnosti

  • Tyčový mixér s príkonom 1000 W
  • Ergonomický tvar a mäkčená rukoväť zaistia bezpečný úchop
  • Volič otáčok s 12 rýchlosťami
  • Všetky plasty, ktoré sa dostanú do kontaktu s jedlom sú bez obsahu BPA
  • Patentovaný BOSCH klik systém pre pripojenie a odpojenie mixovacej nohy
  • QuattroBlade Pro s technológiou brániacou prisatie tyčového mixéra ku dnu nádoby
  • Súčasťou balenia je vakuovací nadstavec, odolná dóza a 6 sáčkov

Dodávané príslušenstvo

  • Vakuovací nástavec, vákuová nádoba s vekom (1,2 l), 2 veľkosti vákuových sáčkov na zips – vždy po 3 kusoch (1,2 l a 3,8 l)
  • Mixovacia noha z nerezovej ocele je pachovo aj chuťovo neutrálna
  • Priehľadná mixovacia nádoba s odmerkou a viečkom

Technické parametre

Príkon 1000 W
Objem nádoby 0,6 l

Odkazy

Video