Značka
Cena
Dostupnosť
Predajca
Autor
ISBN
Formát
Hmotnosť
- Radiť podľa
- Odporúčame
- Najnižšej ceny
- Najvyššej ceny
- Hodnotenia
- Najpredávanejšie
Ajurvédska kuchárka nie je iba súborom osvedčených receptov, ale zasväteným pohľadom do jednej z najstarších stravovacích kultúr sveta.
môžete mať 14.10 - 16.10
Kniha pomôže riešiť otázky, s ktorými ste sa určite stretli pri grilovaní, ale nevedeli ste, na koho sa obrátiť, aby vám poradil.
môžete mať 14.10 - 16.10
Kniha slávneho amerického autora kuchárok o grilovaní Stevena Raichlena prináša tentoraz viac ako šesťdesiatku dokonale vyladených receptov zameraných na grilovanie zeleniny.
môžete mať 14.10 - 16.10
Po úspešných kuchárkach Ako jeme zdravo v lete, Ako jeme zdravo na jeseň a Ako jeme zdravo v zime sa tím Jeme zdravo už tretíkrát spojil s odborníčkou na výživu Michaelou Bebovou alias Biochemičkou, aby …
môžete mať 14.10 - 16.10
Po úspešnej premiére kuchárky Ako jeme zdravo v lete sa tím Jeme zdravo opäť spojil s odborníčkou na výživu Michaelou Bebovou alias Biochemičkou, aby vytvorili ďalšiu zo série originálnych kuchárok prepájajúcich …
môžete mať 14.10 - 16.10
Po úspešných kuchárkach Ako jeme zdravo v lete a Ako jeme zdravo na jeseň sa tím Jeme zdravo už tretíkrát spojil s odborníčkou na výživu Michaelou Bebovou alias Biochemičkou, aby vytvorili ďalšiu zo série …
môžete mať 14.10 - 16.10
Mesiac čo mesiac, takmer tri roky sme v Apetite pripravovali seriál o tom, ako nakupovať a spracovávať mäso, ktorý uvádzal šéfkuchár Václav Frič, známy svojou špecializáciou na mäso a klasickú českú…
môžete mať 14.10 - 16.10
V knihe nájdete „dennú silnú dvanástku“ Michaela Gregera, čo sú najlepšie ingrediencie, ktoré váš život predĺžia o niekoľko rokov, a kuchárka Ako nezomrieť sa iste stane základným zdrojom inšpirácie…
môžete mať 14.10 - 16.10
Kniha predstavuje ucelený a systematický praktický plán na dosiahnutie dlhého a šťastného života, ktorý vychádza z učenia a praxe lekára Paula Bragga.
môžete mať 14.10 - 16.10
Popredná profesionálna fotografka jedla Alena Hrbková prináša prvú českú knihu o tejto disciplíne.
môžete mať 14.10 - 16.10
Spracovanie jabĺk na mušt má už dlhoročnú tradíciu.
môžete mať 14.10 - 16.10
Autor knihy Stuart Farrimond je presvedčený, že si pri varení neraz kladiete otázky, aké sú základné postupy a techniky, ktoré vedú k dokonalému jedlu, ktorá z rád je tá pravá, prečo niečo funguje…
môžete mať 14.10 - 16.10