10× viac produktov za najlepšie ceny
10× viac produktov za najlepšie ceny
Kód: 46760777

M.A.T Group nádoba 200ml WECK + viečko, tesnenie, 2 klipy

M.A.T Group nádoba 200ml WECK + viečko, tesnenie, 2 klipy

Partnerský predaj - cenu dopravy určuje partner
Varná nádoba WECK s objemom 200 ml vrátane viečka, gumového tesnenia a dvoch kovových svoriek.
  • Elegantná konzervačná nádoba z hrubostenného varného skla s dekorom Weck
  • skvelé na konzervovanie, zaváranie, uchovávanie potravín alebo štýlové servírovanie dezertov či paštét
  • nádoba sa dodáva
Ušetríte 1 € 4,99 € Najnižšia cena v období 30 dní pred znížením ceny.
3,99 €
Tovar od: Hardat s.r.o.
Ušetríte 1 € 4,99 € Najnižšia cena v období 30 dní pred znížením ceny.
3,99 €
Získajte dopravu ZADARMO so
u zásielok od 12,9 €

10.10.2024 na výdajnom mieste

Popis

Varná nádoba WECK s objemom 200 ml vrátane viečka, gumového tesnenia a dvoch kovových svoriek.

  • Elegantná konzervačná nádoba z hrubostenného varného skla s dekorom Weck
  • skvelé na konzervovanie, zaváranie, uchovávanie potravín alebo štýlové servírovanie dezertov či paštét
  • nádoba sa dodáva s gumovým tesniacim krúžkom, skleneným viečkom a dvoma kovovými sponami na pripevnenie viečka

Uchovajte si leto v pohároch! Dizajnové poháre na vaše lahodné džemy, čatní, kompóty, želé, paštéty alebo iné dobroty. Môžete v nich podávať aj sladké dezerty, pudingy a krémy.

S konzerváciou Weck si nemusíte robiť žiadne starosti – postup konzervovania nájdete nižšie:

  1. Používajte starostlivo umyté a vysušené poháre a viečka.
  2. Gumičku môžete použiť opakovane – je však dobré ju 2 minúty povariť vo vriacej vode.
  3. Ideálne naplňte pohár tak, aby pod viečkom bola medzera asi 10 mm. V prípade mäsa a zeleniny marinovaných v oleji nechajte o niečo väčší priestor, objem obsahu sa marinovaním zväčší.
  4. Umiestnite dve kovové svorky oproti sebe.
  5. Naplnené poháre vložte do plátnom vystlaného zaváracieho hrnca, zalejte vodou s podobnou teplotou, akú má obsah pohárov. Poháre by mali byť ponorené.
  6. Varte 20 minút pri teplote 80 °C.
  7. Po dokončení zavárania ich vyberte z vodného kúpeľa a nechajte pomaly vychladnúť, prípadne na kuchynskej linke.