ProBio Ciroková múka hladká BEZLEPKOVÁ BIO 450 g
Partnerský predaj - cenu dopravy určuje partner
Cirok je cenený pre svoje vynikajúce nutričné vlastnosti, ako je vysoký obsah bielkovín, vlákniny, nízky glykemický index, minerálne látky a vitamíny skupiny B. Ďalším veľkým pozitívom je obsah antioxidačných látok (fenol, tanín), ktoré sú vhodné na prevenciu rakoviny a kardiovaskulárnych ochorení…
Popis
Cirok je cenený pre svoje vynikajúce nutričné vlastnosti, ako je vysoký obsah bielkovín, vlákniny, nízky glykemický index, minerálne látky a vitamíny skupiny B. Ďalším veľkým pozitívom je obsah antioxidačných látok (fenol, tanín), ktoré sú vhodné na prevenciu rakoviny a kardiovaskulárnych ochorení.
Ciroková múka je chuťovo neutrálna, a preto sa môže používať do domáceho pečiva, slaných palaciniek a dezertov bez toho, aby ovplyvnila výslednú chuť. Odporúča sa kombinovať cirokovú múku s inými múkami až do dvoch tretín celkového množstva. Najlepšie sa používa do chleba, muffinov, palaciniek, lievancov, palaciniek alebo sušienok.
Zloženie: 100 % hladká ciroková múka BIO
Balenie: 450 g
CZ-BIO-002
Skladujte v suchu, chráňte pred teplom.
Výživové údaje v 100 g výrobku | |
---|---|
Energetická hodnota | 360 kcal |
Tuky | 2,00 g |
z toho nasýtené | 0,20 g |
Sacharidy | 76,50 g |
z toho cukry | 0,90 g |
Vláknina | 1,00 g |
Bielkoviny | 8,80 g |
Soľ | 0,00 g |