10× viac produktov za najlepšie ceny
10× viac produktov za najlepšie ceny
Kód: 33004052

ProBio GASTRO - Hladká špaldová múka BIO 4 kg

ProBio GASTRO - Hladká špaldová múka BIO 4 kg

Partnerský predaj - cenu dopravy určuje partner
Biela bio múka na sviatočné pečenie. Na bežné pečenie odporúčame používať chlebovú a celozrnnú múku PROBIO, ktoré obsahujú veľa vlákniny. Obyčajná špaldová múka je vhodná na prípravu koláčov, vianočného pečiva, vianočných zákuskov alebo na zahustenie polievok a omáčok.
Momentálne nedostupné.
9,62 €
9,62 €

Popis

Biela bio múka na sviatočné pečenie. Na bežné pečenie odporúčame používať chlebovú a celozrnnú múku PROBIO, ktoré obsahujú veľa vlákniny. Obyčajná špaldová múka je vhodná na prípravu koláčov, vianočného pečiva, vianočných zákuskov alebo na zahustenie polievok a omáčok. Špalda je jednou z najstarších pôvodných obilnín a má podobné zloženie ako bežná pšenica, ale v porovnaní s ňou je nutrične bohatšia. Obsahuje viac bielkovín, minerálov, vitamínov skupiny B a jeho vláknina je lepšie a ľahšie stráviteľná. Vedeli ste, že? Sme špecialisti na spracovanie špaldového písma. Tejto činnosti sa venujeme od začiatku našej činnosti v roku 1992 a máme kompletný sortiment špaldových výrobkov (špalda, múka, vločky, šrot atď. ). Naša technológia nám umožňuje odoberať špaldu takmer „priamo z poľa“ a spracovávať zrno od jeho začiatku – čistenie, sušenie, mletie, balenie. Jemne ho vysušíme teplým vzduchom a výsledný produkt si zachová svoje živiny. Múku nemelieme na sklad, takže je vždy čerstvá a voňavá. Naša špalda pochádza z ekofariem a pri jej pestovaní postupujeme šetrne, s ohľadom na pôdu, vodu, vtáky, hmyz… Kúpou nášho výrobku chránite našu prírodu a svoje zdravie.


Zloženie: 100 % špaldová múka, hladká BIO
Balenie: 4 kg
CZ-BIO-002 Bio Bio
Skladujte v suchu, chráňte pred teplom.
Výživové údaje v 100 g výrobku
Energetická hodnota 341 kcal
Tuky 1,30 g
z toho nasýtené 0,20 g
Sacharidy 69,00 g
z toho cukry 1,00 g
Vláknina 3,60 g
Bielkoviny 11,60 g
Soľ 0,00 g
Výživové hodnoty prírodných produktov sa môžu líšiť.