Cena
Dostupnosť
- Radiť podľa
- Odporúčame
- Najnižšej ceny
- Najvyššej ceny
- Hodnotenia
- Najpredávanejšie
Mandle sú jedným z najobľúbenejších orechov. Pravdepodobne sme si ich zamilovali pre ich sladkú, jemnú chuť a tiež pre ich široké využitie. Mandle sú na prvom mieste v obsahu bielkovín spomedzi rastlinných potravín, pričom mandle obsahujú 20 % bielkovín.
môžete mať 02.12
Mandle sú jedným z najobľúbenejších orechov. Pravdepodobne sme si ich zamilovali pre ich sladkú, jemnú chuť a tiež pre ich široké využitie. Mandle sú na prvom mieste v obsahu bielkovín spomedzi rastlinných potravín, pričom mandle obsahujú 20 % bielkovín.
môžete mať 02.12
Mandle sú jedným z najobľúbenejších orechov. Pravdepodobne sme si ich zamilovali pre ich sladkú, jemnú chuť a tiež pre ich široké využitie. Mandle sú na prvom mieste v obsahu bielkovín spomedzi rastlinných potravín, pričom mandle obsahujú 20 % bielkovín.
môžete mať 02.12
Mandle sú jedným z najobľúbenejších orechov. Pravdepodobne sme si ich zamilovali pre ich sladkú, jemnú chuť a tiež pre ich široké využitie. Mandle sú na prvom mieste v obsahu bielkovín spomedzi rastlinných potravín, pričom mandle obsahujú 20 % bielkovín.
môžete mať 02.12
Mandle sú jedným z najobľúbenejších orechov. Pravdepodobne sme si ich zamilovali pre ich sladkú, jemnú chuť a tiež pre ich široké využitie. Mandle sú na prvom mieste v obsahu bielkovín spomedzi rastlinných potravín, pričom mandle obsahujú 20 % bielkovín.
môžete mať 02.12
Mandle sú jedným z najobľúbenejších orechov. Pravdepodobne sme si ich zamilovali pre ich sladkú, jemnú chuť a tiež pre ich široké využitie. Mandle sú na prvom mieste v obsahu bielkovín spomedzi rastlinných potravín, pričom mandle obsahujú 20 % bielkovín.
môžete mať 02.12
Mandle sú jedným z najobľúbenejších orechov. Pravdepodobne sme si ich zamilovali pre ich sladkú, jemnú chuť a tiež pre ich široké využitie. Mandle sú na prvom mieste v obsahu bielkovín spomedzi rastlinných potravín, pričom mandle obsahujú 20 % bielkovín.
môžete mať 02.12
Mandle sú jedným z najobľúbenejších orechov. Pravdepodobne sme si ich zamilovali pre ich sladkú, jemnú chuť a tiež pre ich široké využitie. Mandle sú na prvom mieste v obsahu bielkovín spomedzi rastlinných potravín, pričom mandle obsahujú 20 % bielkovín.
môžete mať 02.12
Mandle sú jedným z najobľúbenejších orechov. Pravdepodobne sme si ich zamilovali pre ich sladkú, jemnú chuť a tiež pre ich široké využitie. Mandle sú na prvom mieste v obsahu bielkovín spomedzi rastlinných potravín, pričom mandle obsahujú 20 % bielkovín.
môžete mať 02.12
Mandle sú jedným z najobľúbenejších orechov. Pravdepodobne sme si ich zamilovali pre ich sladkú, jemnú chuť a tiež pre ich široké využitie. Mandle sú na prvom mieste v obsahu bielkovín spomedzi rastlinných potravín, pričom mandle obsahujú 20 % bielkovín.
môžete mať 02.12
Mandle patrí k jedným z najobľúbenejších orieškov. Asi sme si ich zamilovali vďaka ich sladkastej jemnej chuti a tiež vďaka širokému využitiu. Mandle sú medzi potravinami rastlinného pôvodu absolútnou jednotkou v obsahu proteínu, práve mandle obsahujú 20 % bielkovín.
môžete mať 02.12
Mandle patrí k jedným z najobľúbenejších orieškov. Asi sme si ich zamilovali vďaka ich sladkastej jemnej chuti a tiež vďaka širokému využitiu. Mandle sú medzi potravinami rastlinného pôvodu absolútnou jednotkou v obsahu proteínu, práve mandle obsahujú 20 % bielkovín.
môžete mať 02.12
Mandle sú jedným z najobľúbenejších orechov. Pravdepodobne sme si ich zamilovali pre ich sladkú, jemnú chuť a tiež pre ich široké využitie. Mandle sú na prvom mieste v obsahu bielkovín spomedzi rastlinných potravín, pričom mandle obsahujú 20 % bielkovín.
môžete mať 02.12
Mandle sú jedným z najobľúbenejších orechov. Pravdepodobne sme si ich zamilovali pre ich sladkú, jemnú chuť a tiež pre ich široké využitie. Mandle sú na prvom mieste v obsahu bielkovín spomedzi rastlinných potravín, pričom mandle obsahujú 20 % bielkovín.
môžete mať 02.12
Mandle sú jedným z najobľúbenejších orechov. Pravdepodobne sme si ich zamilovali pre ich sladkú, jemnú chuť a tiež pre ich široké využitie. Mandle sú na prvom mieste v obsahu bielkovín spomedzi rastlinných potravín, pričom mandle obsahujú 20 % bielkovín.
môžete mať 02.12
Mandle sú jedným z najobľúbenejších orechov. Pravdepodobne sme si ich zamilovali pre ich sladkú, jemnú chuť a tiež pre ich široké využitie. Mandle sú na prvom mieste v obsahu bielkovín spomedzi rastlinných potravín, pričom mandle obsahujú 20 % bielkovín.
môžete mať 02.12
Mandle sú jedným z najobľúbenejších orechov. Pravdepodobne sme si ich zamilovali pre ich sladkú, jemnú chuť a tiež pre ich široké využitie. Mandle sú na prvom mieste v obsahu bielkovín spomedzi rastlinných potravín, pričom mandle obsahujú 20 % bielkovín.
môžete mať 02.12
Predstavujeme jemný mandľový krém, ktorý je dokonalou kombináciou krémovosti a bohatej mandľovej chuti. Tento krém je vyrobený z kvalitných mandlí, ktoré sú jemne pomleté na hladkú až zamatovú konzistenciu.
môžete mať 02.12
Sušené plátky manga z Burkiny Faso sú známe svojou sladkosťou a jemnosťou, vďaka čomu sú chutným a zdravým občerstvením.
môžete mať 02.12
Sušené plátky manga z Burkiny Faso sú známe svojou sladkosťou a jemnosťou, vďaka čomu sú chutným a zdravým občerstvením.
môžete mať 02.12
Plátky manga BIO sa vyrábajú z kvalitného tropického manga, ktoré sa pestuje v ekologicky čistom prostredí. Sú šťavnaté a majú príjemnú, sladkú chuť. Sú bohatým zdrojom živín:
- Vitamíny: Mango je dobrým zdrojom vitamínov A, C a E, ktoré sú dôležité pre zdravie pokožky, očí a imunity.
môžete mať 02.12
Sušené plátky manga z Burkiny Faso sú známe svojou sladkosťou a jemnosťou, vďaka čomu sú chutným a zdravým občerstvením.
môžete mať 02.12
Marhule sú už dlho pestovaným ovocím, ktorého korene siahajú do Číny. Prvé zmienky o marhuliach sú staré 4 000 rokov. Obsahujú veľké množstvo vitamínu C, ktorý má antioxidačné vlastnosti, podieľa sa na tvorbe hormónov v našom tele a je nevyhnutný pre svaly, cievy, kosti a pokožku.
môžete mať 02.12
Marhule nakrájané na kocky a obalené v ryžovej múke, ktorá zabraňuje lepeniu, potešia každého milovníka kaší, müsli tyčiniek alebo aj zdravých RAW koláčov. Tu môžete použiť marhule ako tajnú ingredienciu, vďaka ktorej bude váš pokrm príjemne osviežujúci a príjemne prekvapí všetkých stravníkov.
môžete mať 02.12