Cena
Dostupnosť
Najpredávanejšie
- Radiť podľa
- Odporúčame
- Najnižšej ceny
- Najvyššej ceny
- Hodnotenia
- Najpredávanejšie
Pohánkové vločky sú len lisované pohánkové krúpy. Majú veľa sacharidov, takže sú vhodné ako raňajky – dodajú nám veľa energie, zasýtia nás na dlhú dobu a s ovocím tvoria úplne skvelú dvojicu.Na čo sú tieto vločky bohaté?
môžete mať 04.12
Až do 60. rokov 20. storočia bola raž najpestovanejšou obilninou v Českej republike. Bohužiaľ, dnes ju postupne nahrádza pšenica. Chceme vám povedať viac o raži a ukázať, že je nespravodlivé, že je táto obilnina tak zanedbávaná.Prečo je pšenica obľúbenejšia?
môžete mať 04.12
Ryžové vločky sú len lisovaná celozrnná ryža. Majú veľa sacharidov, takže sú vhodné ako raňajky – dodajú nám veľa energie, zasýtia nás na dlhú dobu a s ovocím tvoria úplne skvelú dvojicu.Na čo sú tieto obilniny bohaté?
môžete mať 04.12
Rovnako ako väčšina vločiek, ani tieto sa nevyhli procesu lisovania – vznikajú stlačením sójových bôbov do vločiek.Sója pochádza z Ázie a rastie v strukoch (preto sa zaraďuje medzi strukoviny). Sójové bôby obsahujú vitamíny B a E a minerálne látky, ako sú fosfor, železo, horčík a draslík.
môžete mať 04.12
Celozrnný bulgur je chutnou a zdravou alternatívou obilnín. Vyrába sa z celých pšeničných zŕn, takže si zachováva vysokú výživovú hodnotu. Obsahuje bohaté množstvo vlákniny, ktorá podporuje zdravé trávenie.
môžete mať 04.12
Špalda je druh nekultivovanej pšenice, z ktorej zrna sa vyrábajú vločky. Špalda je tiež jednou z najstarších obilnín na svete. Majú veľa sacharidov, preto sú vhodné ako raňajky – dodajú nám veľa energie, zasýtia nás na dlhý čas a s ovocím sú chutné aj ako kaša.
môžete mať 04.12
Žitné vločky majú veľa sacharidov, preto sú vhodné ako raňajky – dodajú nám veľa energie, zasýtia nás na dlhý čas a s ovocím sú výborné aj ako kaša. Žitné vločky obsahujú veľa vlákniny, ktorá je nevyhnutná pre zdravie našich čriev, a obsahujú aj bielkoviny.
môžete mať 04.12
Ovsené vločky obsahujú veľa sacharidov, preto sú vhodné ako raňajky – dodajú nám veľa energie, zasýtia nás na dlhý čas a s ovocím sú výborné aj ako kaša. Ovsené vločky obsahujú veľa vlákniny, ktorá je nevyhnutná pre zdravie našich čriev.
môžete mať 04.12
Bulgur medium BIO sa vyrába zo zŕn pšenice, ktoré sa pred varením čiastočne sparia a potom rozdrvia na malé zrnká. Jeho výhodou je vysoký obsah vlákniny, ktorá je dôležitá pre správne fungovanie trávenia. Obsahuje tiež bielkoviny dôležité pre budovanie a obnovu svalovej hmoty.
môžete mať 04.12
Bulgur medium BIO sa vyrába zo zŕn pšenice, ktoré sa pred varením čiastočne sparia a potom rozdrvia na malé zrnká. Jeho výhodou je vysoký obsah vlákniny, ktorá je dôležitá pre správne fungovanie trávenia. Obsahuje tiež bielkoviny dôležité pre budovanie a obnovu svalovej hmoty.
môžete mať 04.12
Celozrnný kuskus BIO je zdravou a chutnou alternatívou klasického kuskusu. Vyrába sa z celozrnnej krupice, ktorá je bohatým zdrojom vlákniny, vitamínov a minerálov. Kuskus je dobrým zdrojom vlákniny, ktorá je dôležitá pre zdravie tráviaceho traktu.
môžete mať 04.12
Celozrnný kuskus BIO je zdravou a chutnou alternatívou klasického kuskusu. Vyrába sa z celozrnnej krupice, ktorá je bohatým zdrojom vlákniny, vitamínov a minerálov. Kuskus je dobrým zdrojom vlákniny, ktorá je dôležitá pre zdravie tráviaceho traktu.
môžete mať 04.12
Ovsené vločky obsahujú veľa sacharidov, preto sú vhodné ako raňajky – dodajú nám veľa energie, zasýtia nás na dlhý čas a s ovocím sú výborné aj ako kaša. Ovsené vločky obsahujú veľa vlákniny, ktorá je nevyhnutná pre zdravie našich čriev.
môžete mať 04.12
Ovsené vločky obsahujú veľa sacharidov, preto sú vhodné ako raňajky – dodajú nám veľa energie, zasýtia nás na dlhý čas a s ovocím sú výborné aj ako kaša. Ovsené vločky obsahujú veľa vlákniny, ktorá je nevyhnutná pre zdravie našich čriev.
môžete mať 04.12
Kukuričná polenta sa k nám pravdepodobne dostala z Balkánskeho polostrova, kde je veľmi známa. Ale čo to je? Kukuričná polenta je druh kaše, ktorá sa vyrába z kukuričnej krupice. Ak však polentu zmiešate s menším množstvom vody, hmota stuhne a môžete si pripraviť domáce kukuričné knedle.
môžete mať 04.12
Kukuričná polenta sa k nám pravdepodobne dostala z Balkánskeho polostrova, kde je veľmi známa. Ale čo to je? Kukuričná polenta je druh kaše, ktorá sa vyrába z kukuričnej krupice. Ak však polentu zmiešate s menším množstvom vody, hmota stuhne a môžete si pripraviť domáce kukuričné knedle.
môžete mať 04.12
Obilné vločky – zmes 4 druhov je zdravá a chutná raňajka alebo desiata pre celú rodinu. Zmes obsahuje ovsené vločky, špaldové vločky, jačmenné vločky a ražné vločky. Ovsené vločky sú bohaté na vlákninu, ktorá je dôležitá pre zdravé trávenie.
môžete mať 04.12
Obilné vločky – zmes 4 druhov je zdravá a chutná raňajka alebo desiata pre celú rodinu. Zmes obsahuje ovsené vločky, špaldové vločky, jačmenné vločky a ražné vločky. Ovsené vločky sú bohaté na vlákninu, ktorá je dôležitá pre zdravé trávenie.
môžete mať 04.12
Ovsené vločky obsahujú veľa sacharidov, preto sú vhodné ako raňajky – dodajú nám veľa energie, zasýtia nás na dlhý čas a s ovocím sú výborné aj ako kaša. Ovsené vločky obsahujú veľa vlákniny, ktorá je nevyhnutná pre zdravie našich čriev.
môžete mať 04.12
Ovsené vločky obsahujú veľa sacharidov, preto sú vhodné ako raňajky – dodajú nám veľa energie, zasýtia nás na dlhý čas a s ovocím sú výborné aj ako kaša. Ovsené vločky obsahujú veľa vlákniny, ktorá je nevyhnutná pre zdravie našich čriev.
môžete mať 04.12
Ovsené vločky obsahujú veľa sacharidov, preto sú vhodné ako raňajky – dodajú nám veľa energie, zasýtia nás na dlhý čas a s ovocím sú výborné aj ako kaša. Ovsené vločky obsahujú veľa vlákniny, ktorá je nevyhnutná pre zdravie našich čriev.
môžete mať 04.12
Ovsené vločky obsahujú veľa sacharidov, preto sú vhodné ako raňajky – dodajú nám veľa energie, zasýtia nás na dlhý čas a s ovocím sú výborné aj ako kaša. Ovsené vločky obsahujú veľa vlákniny, ktorá je nevyhnutná pre zdravie našich čriev.
môžete mať 04.12
Pohánka je zdravá a výživná obilnina, ktorá prirodzene neobsahuje lepok. Lúpaním sa pohánka zbavuje trieslovín, ktoré by mohli spôsobiť tráviace problémy. Organická lúpaná pohánka je zdrojom cenných živín, ako sú bielkoviny, vláknina, vitamíny a minerály.
môžete mať 04.12
Pohánkové vločky sú len lisované pohánkové krúpy. Majú veľa sacharidov, takže sú vhodné ako raňajky – dodajú nám veľa energie, zasýtia nás na dlhú dobu a s ovocím tvoria úplne skvelú dvojicu.Na čo sú tieto vločky bohaté?
môžete mať 04.12