Cena
Dostupnosť
- Radiť podľa
- Odporúčame
- Najnižšej ceny
- Najvyššej ceny
- Hodnotenia
- Najpredávanejšie
Banány sú staré ako svet sám. Možno nie až tak staré, ale ľudstvo ich pozná už dlho, pretože prvé zmienky o nich sa nachádzajú v budhistických spisoch z roku 600 pred Kristom.
môžete mať 29.11
Baobab prášok, sprejové sušenie, BIO Zloženie: 100% Baobab BIO Krajina pôvodu: Zimbabwe Balenie: 100 g CZ-BIO-002/Poľnohospodárska výroba mimo EU Minimálna trvanlivost: 36 mesiacov od dátumu výroby Skladovanie: chladné, tmavé a suché miesto (max.
môžete mať 29.11
Baobab prášok, sprejové sušenie, BIO Zloženie: 100% Baobab BIO Krajina pôvodu: Zimbabwe Balenie: 100 g CZ-BIO-002/Poľnohospodárska výroba mimo EU Minimálna trvanlivost: 36 mesiacov od dátumu výroby Skladovanie: chladné, tmavé a suché miesto (max.
môžete mať 29.11
Baobab prášok, sprejové sušenie, BIO Zloženie: 100% Baobab BIO Krajina pôvodu: Zimbabwe Balenie: 200 g CZ-BIO-002/Poľnohospodárska výroba mimo EU Minimálna trvanlivost: 36 mesiacov od dátumu výroby Skladovanie: chladné, tmavé a suché miesto (max.
môžete mať 29.11
Baobab prášok, sprejové sušenie, BIO Zloženie: 100% Baobab BIO Krajina pôvodu: Zimbabwe Balenie: 500 g CZ-BIO-002/Poľnohospodárska výroba mimo EU Minimálna trvanlivost: 36 mesiacov od dátumu výroby Skladovanie: chladné, tmavé a suché miesto (max.
môžete mať 29.11
Biela ryža basmati má jemnú chuť. Slovo „basmati“ pochádza z hindčiny a znamená „vôňa“. Tento názov dostala ryža právom, pretože naozaj krásne vonia a po uvarení oslní svojou vôňou celý dom. Ako sa však líši od celozrnnej ryže?
môžete mať 29.11
Biela ryža basmati má jemnú chuť. Slovo „basmati“ pochádza z hindčiny a znamená „vôňa“. Tento názov dostala ryža právom, pretože naozaj krásne vonia a po uvarení oslní svojou vôňou celý dom. Ako sa však líši od celozrnnej ryže?
môžete mať 29.11
Ovsené vločky obsahujú veľa sacharidov, preto sú vhodné ako raňajky – dodajú nám veľa energie, zasýtia nás na dlhý čas a s ovocím sú výborné aj ako kaša. Ovsené vločky obsahujú veľa vlákniny, ktorá je nevyhnutná pre zdravie našich čriev.
môžete mať 29.11
Ako je známe, strukoviny sú bohaté na množstvo živín a telu prospešných látok. Pôsobia aj ako prevencia proti kardiovaskulárnym ochoreniam. Sú vhodné aj pre diabetikov, pretože majú nízky glykemický index, veľa vlákniny a potešia aj celiatikov, keďže fazuľa je prirodzene bezlepková.
môžete mať 29.11
Ako je známe, strukoviny sú bohaté na množstvo živín a telu prospešných látok. Pôsobia aj ako prevencia proti kardiovaskulárnym ochoreniam. Sú vhodné aj pre diabetikov, pretože majú nízky glykemický index, veľa vlákniny a potešia aj celiatikov, keďže fazuľa je prirodzene bezlepková.
môžete mať 29.11
Ako je známe, strukoviny sú bohaté na množstvo živín a telu prospešných látok. Pôsobia aj ako prevencia kardiovaskulárnych ochorení. Sú vhodné aj pre diabetikov, pretože majú nízky glykemický index, veľa vlákniny a potešia aj celiatikov, keďže fazuľa je prirodzene bezlepková. Snažíte sa schudnúť?
môžete mať 29.11
Ako je známe, strukoviny sú bohaté na množstvo živín a telu prospešných látok. Pôsobia aj ako prevencia kardiovaskulárnych ochorení. Sú vhodné aj pre diabetikov, pretože majú nízky glykemický index, veľa vlákniny a potešia aj celiatikov, keďže fazuľa je prirodzene bezlepková. Snažíte sa schudnúť?
môžete mať 29.11
Ako je známe, strukoviny sú bohaté na množstvo živín a telu prospešných látok. Pôsobia aj ako prevencia kardiovaskulárnych ochorení. Sú vhodné aj pre diabetikov, pretože majú nízky glykemický index, veľa vlákniny a potešia aj celiatikov, keďže fazuľa je prirodzene bezlepková. Snažíte sa schudnúť?
môžete mať 29.11
Biela ryža basmati má jemnú chuť. Slovo „basmati“ pochádza z hindčiny a znamená „vôňa“. Tento názov dostala ryža právom, pretože naozaj krásne vonia a po uvarení oslní svojou vôňou celý dom. Ako sa však líši od celozrnnej ryže?
môžete mať 29.11
Korenie je jedným z najstarších a najbežnejších korenín. Málokto z nás si vie predstaviť varenie bez použitia korenia. Biele korenie sa vyrába zo zrniek čierneho korenia, ktoré sa po zbere namočia do vody, aby sa odstránila červená šupka. Tým sa odstráni horkosť a plody získajú jemnú, sladkú chuť.
môžete mať 29.11
Korenie je jedným z najstarších a najbežnejších korenín. Málokto z nás si vie predstaviť varenie bez použitia korenia. Biele korenie sa vyrába zo zrniek čierneho korenia, ktoré sa po zbere namočia do vody, aby sa odstránila červená šupka. Tým sa odstráni horkosť a plody získajú jemnú, sladkú chuť.
môžete mať 29.11
Korenie je jedným z najstarších a najbežnejších korenín. Málokto z nás si vie predstaviť varenie bez použitia korenia. Biele korenie sa vyrába zo zrniek čierneho korenia, ktoré sa po zbere namočia do vody, aby sa odstránila červená šupka. Tým sa odstráni horkosť a plody získajú jemnú, sladkú chuť.
môžete mať 29.11
Biele mleté korenie sa vyrába zo zrniek čierneho korenia, ktoré sa po zbere namočia do vody, aby sa odstránila červená šupka. Tým sa odstráni horkosť a plody získajú jemnú, sladkú chuť. Biele korenie sa potom rozomelie na prášok. Korenie je obľúbeným korením v mnohých kuchyniach na celom svete.
môžete mať 29.11
Biele mleté korenie sa vyrába zo zrniek čierneho korenia, ktoré sa po zbere namočia do vody, aby sa odstránila červená šupka. Tým sa odstráni horkosť a plody získajú jemnú, sladkú chuť. Biele korenie sa potom rozomelie na prášok. Korenie je obľúbeným korením v mnohých kuchyniach na celom svete.
môžete mať 29.11
Biele mleté korenie sa vyrába zo zrniek čierneho korenia, ktoré sa po zbere namočia do vody, aby sa odstránila červená šupka. Tým sa odstráni horkosť a plody získajú jemnú, sladkú chuť. Biele korenie sa potom rozomelie na prášok. Korenie je obľúbeným korením v mnohých kuchyniach na celom svete.
môžete mať 29.11
Arašidy, ktoré sa často mylne považujú za orechy, sú v skutočnosti strukoviny. Korene arašidov siahajú do Južnej Ameriky, kde sa pôvodne pestovali. V súčasnosti sú však najväčšími producentmi tejto strukoviny Čína a India, ale pestuje sa aj v USA alebo Nigérii.Ale čo toxíny?
môžete mať 29.11
Arašidy, ktoré sa často mylne považujú za orechy, sú v skutočnosti strukoviny. Korene arašidov siahajú do Južnej Ameriky, kde sa pôvodne pestovali. V súčasnosti sú však najväčšími producentmi tejto strukoviny Čína a India, ale pestuje sa aj v USA alebo Nigérii.Ale čo toxíny?
môžete mať 29.11
Arašidy, ktoré sa často mylne považujú za orechy, sú v skutočnosti strukoviny. Korene arašidov siahajú do Južnej Ameriky, kde sa pôvodne pestovali. V súčasnosti sú však najväčšími producentmi tejto strukoviny Čína a India, ale pestuje sa aj v USA alebo Nigérii.Ale čo toxíny?
môžete mať 29.11
Brusnice (nájdete ich aj pod názvom brusnica) sú plody kríka. Brusnice môžete pestovať aj na záhrade, len im musíte poskytnúť kyslú a vlhkú pôdu.Čo vieme o histórii brusníc? História týchto červených bobúľ siaha do obdobia pred objavením Ameriky – používali ich tu Indiáni.
môžete mať 29.11