Cena
Dostupnosť
- Radiť podľa
- Odporúčame
- Najnižšej ceny
- Najvyššej ceny
- Hodnotenia
- Najpredávanejšie
Zloženie: 100% těstoviny spirály BIO Krajina pôvodu: Taliansko Balenie: 500g CZ-BIO-002/Zemědělská produkce EU Minimálna trvanlivost: 12 mesiacov od dátumu výroby Skladovanie: chladné, tmavé a suché miesto (max.
môžete mať 29.11
Cestoviny kolienka BIO sa vyrábajú z prvotriednej tvrdej pšenice. Majú peknú žltú farbu a príjemnú konzistenciu. Neobsahujú žiadne umelé prísady ani farbivá.Majú klasický tvar, na ktorý sme všetci zvyknutí.
môžete mať 29.11
Organické cestoviny Spirals Tricolore sú vyrobené z prvotriednej organickej tvrdej pšenice. Ich zloženie je 100 % prírodné a neobsahujú žiadne umelé prísady ani farbivá. Cestoviny majú špirálovitý tvar, ktorý je ideálny na zachytenie omáčky.
môžete mať 29.11
Organické cestoviny Spirals Tricolore sú vyrobené z prvotriednej organickej tvrdej pšenice. Ich zloženie je 100 % prírodné a neobsahujú žiadne umelé prísady ani farbivá. Cestoviny majú špirálovitý tvar, ktorý je ideálny na zachytenie omáčky.
môžete mať 29.11
BIO celozrnné cestoviny Spirals spájajú autentickú taliansku chuť a výživné zložky. Pšenica pochádza z ekologických fariem, kde sa pestuje so starostlivosťou a rešpektom k životnému prostrediu, bez použitia pesticídov.
môžete mať 29.11
Zloženie: Bio celozrnná semolina z tvrdej pšenice, voda Balenie: 500 g CZ-BIO-002 Skladujte v suchu, chráňte pred teplom.
môžete mať 29.11
Cestoviny kolienka BIO sa vyrábajú z prvotriednej tvrdej pšenice. Majú peknú žltú farbu a príjemnú konzistenciu. Neobsahujú žiadne umelé prísady ani farbivá.Majú klasický tvar, na ktorý sme všetci zvyknutí.
môžete mať 29.11
Zloženie: Bio celozrnná semolina z tvrdej pšenice, voda Balenie: 500 g CZ-BIO-002 Skladujte v suchu, chráňte pred teplom.
môžete mať 29.11
Zloženie: 100% těstoviny kolínka celozrnné BIO Krajina pôvodu: Taliansko Balenie: 1 kg CZ-BIO-002/Zemědělská produkce EU Minimálna trvanlivost: 12 mesiacov od dátumu výroby Skladovanie: chladné, tmavé a suché miesto (max.
môžete mať 29.11
Zloženie: semolina z tvrdej pšenice BIO, voda Balenie: 500 g CZ-BIO-002 Skladujte v suchu, chráňte pred teplom.
môžete mať 29.11
Klasická talianska špecialita, ktorú si zamiluje každý. BIO cestoviny penne pochádzajú z ekologických fariem, kde sa vyrábajú s ohľadom na kvalitu, udržateľnosť a spĺňajú ekologické normy.
môžete mať 29.11
Zloženie: semolina z tvrdej pšenice BIO, voda Balenie: 500 g CZ-BIO-002 Skladujte v suchu, chráňte pred teplom.
môžete mať 29.11
BIO celozrnné cestoviny penne vynikajú kombináciou autentickej talianskej chuti a výživných zložiek so zdraviu prospešnými účinkami. Pšenica, z ktorej sa cestoviny vyrábajú, sa pestuje výlučne na ekologických farmách bez použitia pesticídov.
môžete mať 29.11
BIO celozrnné cestoviny penne vynikajú kombináciou autentickej talianskej chuti a výživných zložiek so zdraviu prospešnými účinkami. Pšenica, z ktorej sa cestoviny vyrábajú, sa pestuje výlučne na ekologických farmách bez použitia pesticídov.
môžete mať 29.11
Chia semená, malé zrnká čiernej alebo hnedej farby, sa nachádzajú na rastline Salvia hispanica. Hoci sú malé, ponúkajú množstvo živín, ako sú omega-3 mastné kyseliny, vláknina a bielkoviny.
môžete mať 29.11
Chia semená, malé zrnká čiernej alebo hnedej farby, sa nachádzajú na rastline Salvia hispanica. Hoci sú malé, ponúkajú množstvo živín, ako sú omega-3 mastné kyseliny, vláknina a bielkoviny.
môžete mať 29.11
Chia semená, malé zrnká čiernej alebo hnedej farby, sa nachádzajú na rastline Salvia hispanica. Hoci sú malé, ponúkajú množstvo živín, ako sú omega-3 mastné kyseliny, vláknina a bielkoviny.
môžete mať 29.11
BIO Chilli vločky sa vyrábajú zo sušených chilli papričiek. Sú bohaté na vitamíny, minerály a antioxidanty. Dodávajú jedlám pikantnú chuť a vôňu. Chilli je obľúbenou prísadou v mexickej a thajskej kuchyni.
môžete mať 29.11
Kuchynská cibuľa sa hojne pestuje a často sa používa v každej kuchyni. K nám sa však dostala zo Strednej Ázie a používame ju na prípravu mäsových jedál, šalátov, polievok, omáčok, nakladaných uhoriek, nátierok a paštét. Ale čo a ako používať cibuľový prášok?
môžete mať 29.11
Kuchynská cibuľa sa hojne pestuje a často sa používa v každej kuchyni. K nám sa však dostala zo Strednej Ázie a používame ju na prípravu mäsových jedál, šalátov, polievok, omáčok, nakladaných uhoriek, nátierok a paštét. Ale čo a ako používať cibuľový prášok?
môžete mať 29.11
Cícer môžete nájsť aj pod názvom rímsky hrášok. Väčšina z nás ho pravdepodobne pozná vďaka jedlu nazývanému hummus, čo je vlastne druh „nátierky“ z uvareného a roztlačeného cíceru, do ktorého sa pridáva sezamová pasta tahini, citrónová šťava, olivový olej, cesnak a soľ.
môžete mať 29.11
Čierna fazuľa pochádza z Latinskej Ameriky, konkrétne z Mexika. Fazuľa sa tam používa na prípravu jedla nazývaného burrito (slovo pochádza zo španielčiny a znamená „somár“, čo vychádza z tradície, že burrito rozvážali somáre).
môžete mať 29.11
Čierna fazuľa pochádza z Latinskej Ameriky, konkrétne z Mexika. Fazuľa sa tam používa na prípravu jedla nazývaného burrito (slovo pochádza zo španielčiny a znamená „somár“, čo vychádza z tradície, že burrito rozvážali somáre).
môžete mať 29.11
Čierna šošovica, nazývaná aj beluga, je druh šošovice. Zaujímavosťou šošovice je, že hneď po ochutnaní cítiť vôňu mora, preto sa často podáva s morskými riasami alebo sa pridáva do japonských polievok.
môžete mať 29.11