Cena
Dostupnosť
Kategória
Najpredávanejšie
- Radiť podľa
- Odporúčame
- Najnižšej ceny
- Najvyššej ceny
- Hodnotenia
- Najpredávanejšie
Banány sú staré ako svet sám. Možno nie až tak staré, ale ľudstvo ich pozná už dlho, pretože prvé zmienky o nich sa nachádzajú v budhistických spisoch z roku 600 pred Kristom.
môžete mať 28.11
Banány sú staré ako svet sám. Možno nie až tak staré, ale ľudstvo ich pozná už dlho, pretože prvé zmienky o nich sa nachádzajú v budhistických spisoch z roku 600 pred Kristom.
môžete mať 28.11
Xylitol je sladidlo, ktoré sa stáva čoraz obľúbenejšou voľbou a zdravšou alternatívou bežného cukru. Toto prírodné sladidlo sa vyrába z rastlinných zdrojov, ako je kukuričný škrob alebo breza, a má niekoľko zdravotných výhod. Vďaka nim je skvelou voľbou na každodenné používanie.
môžete mať 28.11
Pôvod paliem, na ktorých rastú slávne kokosové orechy, nie je presne známy, ale ľudia sa domnievajú, že pochádzajú z ostrova Mu v Tichom oceáne. Kokosovník (t. j. druh palmy, na ktorej rastú kokosové orechy) sa pestuje už viac ako 3 000 rokov, ale do Európy sa dostal až v 16. storočí.
môžete mať 28.11
BIO datľový cukor je 100 % prírodné sladidlo. V porovnaní s bežným cukrom má nižší glykemický index a obsahuje viac živín, ako je vláknina, vitamíny a minerály. Je preto vhodnou alternatívou pre diabetikov alebo na zlepšenie kvality stravy. Cukor má jemnú karamelovú chuť.
môžete mať 28.11
Pôvod paliem, na ktorých rastú slávne kokosové orechy, nie je presne známy, ale ľudia sa domnievajú, že pochádzajú z ostrova Mu v Tichom oceáne. Kokosovník (t. j. druh palmy, na ktorej rastú kokosové orechy) sa pestuje už viac ako 3 000 rokov, ale do Európy sa dostal až v 16. storočí.
môžete mať 28.11
Keď sa povie agáve, mnohým z nás sa vybaví tequila. Rod agáve je však veľmi bohatý a vďaka tomu môžeme z tejto rastliny získať oveľa viac.Odkiaľ pochádza agáve? Tentoraz sa zameriame na Južnú Ameriku, konkrétne na Mexiko, kde sa pestuje najhojnejšie.
môžete mať 28.11
Keď sa povie agáve, mnohým z nás sa vybaví tequila. Rod agáve je však veľmi bohatý a vďaka tomu môžeme z tejto rastliny získať oveľa viac.Odkiaľ pochádza agáve? Tentoraz sa zameriame na Južnú Ameriku, konkrétne na Mexiko, kde sa pestuje najhojnejšie.
môžete mať 28.11
Keď sa povie agáve, mnohým z nás sa vybaví tequila. Rod agáve je však veľmi bohatý a vďaka tomu môžeme z tejto rastliny získať oveľa viac.Odkiaľ pochádza agáve? Tentoraz sa zameriame na Južnú Ameriku, konkrétne na Mexiko, kde sa pestuje najhojnejšie.
môžete mať 28.11
Zloženie: 100% agávový sirup BIO Balenie: 350 g CZ-BIO-002 Skladujte v suchu, chráňte pred teplom.
môžete mať 28.11
Banány sú staré ako svet sám. Možno nie až tak staré, ale ľudstvo ich pozná už dlho, pretože prvé zmienky o nich sa nachádzajú v budhistických spisoch z roku 600 pred Kristom.
môžete mať 28.11
Banány sú staré ako svet sám. Možno nie až tak staré, ale ľudstvo ich pozná už dlho, pretože prvé zmienky o nich sa nachádzajú v budhistických spisoch z roku 600 pred Kristom.
môžete mať 28.11
Xylitol je sladidlo, ktoré sa stáva čoraz obľúbenejšou voľbou a zdravšou alternatívou bežného cukru. Toto prírodné sladidlo sa vyrába z rastlinných zdrojov, ako je kukuričný škrob alebo breza, a má niekoľko zdravotných výhod. Vďaka nim je skvelou voľbou na každodenné používanie.
môžete mať 28.11
Xylitol je sladidlo, ktoré sa stáva čoraz obľúbenejšou voľbou a zdravšou alternatívou bežného cukru. Toto prírodné sladidlo sa vyrába z rastlinných zdrojov, ako je kukuričný škrob alebo breza, a má niekoľko zdravotných výhod. Vďaka nim je skvelou voľbou na každodenné používanie.
môžete mať 28.11
Chrumkavé arašidové masloje obľúbená pochúťka vyrobená zo starostlivo vybraných pražených arašidov. Charakteristická chrumkavá konzistencia sa dosahuje pridaním celých arašidov na konci výrobného procesu, čo mu dodáva jedinečnú štruktúru.
môžete mať 28.11
BIO datľový cukor je 100 % prírodné sladidlo. V porovnaní s bežným cukrom má nižší glykemický index a obsahuje viac živín, ako je vláknina, vitamíny a minerály. Je preto vhodnou alternatívou pre diabetikov alebo na zlepšenie kvality stravy. Cukor má jemnú karamelovú chuť.
môžete mať 28.11
BIO datľový cukor je 100 % prírodné sladidlo. V porovnaní s bežným cukrom má nižší glykemický index a obsahuje viac živín, ako je vláknina, vitamíny a minerály. Je preto vhodnou alternatívou pre diabetikov alebo na zlepšenie kvality stravy. Cukor má jemnú karamelovú chuť.
môžete mať 28.11
BIO datľový cukor je 100 % prírodné sladidlo. V porovnaní s bežným cukrom má nižší glykemický index a obsahuje viac živín, ako je vláknina, vitamíny a minerály. Je preto vhodnou alternatívou pre diabetikov alebo na zlepšenie kvality stravy. Cukor má jemnú karamelovú chuť.
môžete mať 28.11
Náš bio datľový sirup je vyrobený z najlepších organicky pestovaných datlí, aby vám poskytol skvelú alternatívu k bežným sladidlám. Datlový sirup je bohatý na živiny a prináša vám koncentrovanú chuť sladkosti, ktorú si zamilujete. Je bez pridaného rafinovaného cukru.
môžete mať 28.11
Gaštanová múka BIO sa vyrába z mletých gaštanov. Tie sú bohaté na vitamíny, minerály a vlákninu. Vláknina pomáha zdravému tráveniu a znižuje hladinu cholesterolu v krvi. Múka neobsahuje lepok, takže je vhodná pre zákazníkov s celiakiou alebo neznášanlivosťou lepku.
môžete mať 28.11
Gaštanová múka BIO sa vyrába z mletých gaštanov. Tie sú bohaté na vitamíny, minerály a vlákninu. Vláknina pomáha zdravému tráveniu a znižuje hladinu cholesterolu v krvi. Múka neobsahuje lepok, takže je vhodná pre zákazníkov s celiakiou alebo neznášanlivosťou lepku.
môžete mať 28.11
Pôvod paliem, na ktorých rastú slávne kokosové orechy, nie je presne známy, ale ľudia sa domnievajú, že pochádzajú z ostrova Mu v Tichom oceáne. Kokosovník (t. j. druh palmy, na ktorej rastú kokosové orechy) sa pestuje už viac ako 3 000 rokov, ale do Európy sa dostal až v 16. storočí.
môžete mať 28.11
Pôvod paliem, na ktorých rastú slávne kokosové orechy, nie je presne známy, ale ľudia sa domnievajú, že pochádzajú z ostrova Mu v Tichom oceáne. Kokosovník (t. j. druh palmy, na ktorej rastú kokosové orechy) sa pestuje už viac ako 3 000 rokov, ale do Európy sa dostal až v 16. storočí.
môžete mať 28.11
Pestovanie Bio kokosového cukru je príkladom udržateľného poľnohospodárstva, ktoré spája tradičné metódy zberu a moderné ekologické zásady.
môžete mať 28.11