Cena
Dostupnosť
Kategória
- Radiť podľa
- Odporúčame
- Najnižšej ceny
- Najvyššej ceny
- Hodnotenia
- Najpredávanejšie
Nôž na šunku YATO s dĺžkou čepele 290 mm. Je vyrobený z vysoko kvalitnej kovanej nemeckej ocele X50CrMoV15, tvrdosť HRC 55–58, ktorá zaručuje, že čepele sú: veľmi ostré odolné majú výborné rezacie vlastnosti ľahko sa čistia Vďaka tomu sú nože YATO ideálne pre profesionálnu prácu v gastronómii.
môžete mať 02.01 - 04.01
Kompaktný brúsik na hladké kovové nože. Vybavený dvoma typmi čepelí: karbid volfrámu – na brúsenie oceľových nožov keramika – na dokončovacie brúsenie Telo je vyrobené z pevného a odolného materiálu ABS. Pohodlná rukoväť a protišmyková základňa zaisťujú pohodlné a bezpečné používanie.
môžete mať 02.01 - 04.01
Unikátny brúsik na oceľové a keramické nože. Brúsik je vybavený 2 čepeľkami. Diamantová je určená na predostrenie oceľových a keramických nožov. Keramická čepeľ je určená na doostrenie nožov.
môžete mať 02.01 - 04.01
Unikátny brúsik na oceľové a keramické nože. Brúsik je vybavený 2 čepeľkami. Diamantová je určená na predostrenie oceľových a keramických nožov. Keramická čepeľ je určená na doostrenie nožov.
môžete mať 02.01 - 04.01
Unikátny brúsik na oceľové a keramické nože. Brúsik je vybavený 2 čepeľkami. Diamantová je určená na predostrenie oceľových a keramických nožov. Keramická čepeľ je určená na doostrenie nožov.
môžete mať 02.01 - 04.01
Multifunkčný brúsik na oceľové a keramické nože. Brúsik je vybavený 3 čepieľkami. Diamantová je určená na predostrenie keramických nožov. Čepeľ z karbidu volfrámu je určená na predostrenie oceľových nožov. Keramická čepeľ je určená na doostrenie nožov.
môžete mať 02.01 - 04.01
Multifunkčný brúsik na oceľové a keramické nože a ostrenie nožníc. Pohyblivá čepeľ z karbidu volfrámu automaticky kopíruje uhol čepele nožníc a tým uľahčuje ich ostrenie. Brúsik je opatrený 3 čepeľkami. Diamantová je určená na predostrenie keramických nožov.
môžete mať 02.01 - 04.01
Nôž kuchynský YATO s dĺžkou čepele 255 mm. Je vyrobený z vysoko kvalitnej kovanej nemeckej ocele X50CrMoV15, tvrdosť HRC 55–58, ktorá zaručuje, že čepele sú: veľmi ostré odolné majú výborné rezacie vlastnosti ľahko sa čistia Vďaka tomu sú nože YATO ideálne pre profesionálnu prácu v gastronómii.
môžete mať 02.01 - 04.01
Nôž na mäso je obzvlášť užitočný v hoteloch, reštauráciách a bufetoch. Vyrobený z vysoko kvalitnej nerezovej ocele s hrúbkou 2,5 mm. Má pohodlnú kovovú rukoväť. Chrómovaný povrch dáva nožu YATO elegantný vzhľad a zároveň ich jednoducho udržuje v čistote.
môžete mať 02.01 - 04.01
Nôž na paradajky YATO s dĺžkou čepele 140 mm. Je vyrobený z vysoko kvalitnej kovanej nemeckej ocele X50CrMoV15, tvrdosť HRC 55–58, ktorá zaručuje, že čepele sú: veľmi ostré odolné majú výborné rezacie vlastnosti ľahko sa čistia Vďaka tomu sú nože YATO ideálne pre profesionálnu prácu v gastronómii…
môžete mať 02.01 - 04.01