10× viac produktov za najlepšie ceny
10× viac produktov za najlepšie ceny
Upresniť parametre
YATO Nôž na šunku 290 mm YATO Brúska na nože 2v1 na keramické / oceľové nože
YATO Nôž na šunku 290 mm

Nôž na šunku YATO s dĺžkou čepele 290 mm. Je vyrobený z vysoko kvalitnej kovanej nemeckej ocele X50CrMoV15, tvrdosť HRC 55–58, ktorá zaručuje, že čepele sú: veľmi ostré odolné majú výborné rezacie vlastnosti ľahko sa čistia Vďaka tomu sú nože YATO ideálne pre profesionálnu prácu v gastronómii.

môžete mať 02.01 - 04.01

YATO Brúska na nože 2v1 na oceľové nože YATO Brúska na nože 2v1 na keramické / oceľové nože
YATO Brúska na nože 2v1 na oceľové nože

Kompaktný brúsik na hladké kovové nože. Vybavený dvoma typmi čepelí: karbid volfrámu – na brúsenie oceľových nožov keramika – na dokončovacie brúsenie Telo je vyrobené z pevného a odolného materiálu ABS. Pohodlná rukoväť a protišmyková základňa zaisťujú pohodlné a bezpečné používanie.

môžete mať 02.01 - 04.01

YATO Brúska na nože 2v1 na keramické / oceľové nože YATO Brúska na nože 2v1 na keramické / oceľové nože
YATO Brúska na nože 2v1 na keramické / oceľové nože

Unikátny brúsik na oceľové a keramické nože. Brúsik je vybavený 2 čepeľkami. Diamantová je určená na predostrenie oceľových a keramických nožov. Keramická čepeľ je určená na doostrenie nožov.

môžete mať 02.01 - 04.01

YATO Brúska pre keramické a oceľové nože YATO Brúska na nože 3v1 na keramické / oceľové nože
YATO Brúska pre keramické a oceľové nože

Unikátny brúsik na oceľové a keramické nože. Brúsik je vybavený 2 čepeľkami. Diamantová je určená na predostrenie oceľových a keramických nožov. Keramická čepeľ je určená na doostrenie nožov.

môžete mať 02.01 - 04.01

YATO Brúska na keramické a oceľové nože YATO Brúska na nože 3v1 na keramické / oceľové nože
YATO Brúska na keramické a oceľové nože

Unikátny brúsik na oceľové a keramické nože. Brúsik je vybavený 2 čepeľkami. Diamantová je určená na predostrenie oceľových a keramických nožov. Keramická čepeľ je určená na doostrenie nožov.

môžete mať 02.01 - 04.01

YATO Brúska na nože 3v1 na keramické / oceľové nože YATO Brúska na nože 3v1 na keramické / oceľové nože
YATO Brúska na nože 3v1 na keramické / oceľové nože

Multifunkčný brúsik na oceľové a keramické nože. Brúsik je vybavený 3 čepieľkami. Diamantová je určená na predostrenie keramických nožov. Čepeľ z karbidu volfrámu je určená na predostrenie oceľových nožov. Keramická čepeľ je určená na doostrenie nožov.

môžete mať 02.01 - 04.01

YATO Brúska na nože 4v1 na keramické / oceľové nože YATO Brúska na nože 4v1 na keramické / oceľové nože
YATO Brúska na nože 4v1 na keramické / oceľové nože

Multifunkčný brúsik na oceľové a keramické nože a ostrenie nožníc. Pohyblivá čepeľ z karbidu volfrámu automaticky kopíruje uhol čepele nožníc a tým uľahčuje ich ostrenie. Brúsik je opatrený 3 čepeľkami. Diamantová je určená na predostrenie keramických nožov.

môžete mať 02.01 - 04.01

YATO Nôž kuchynský 255 mm YATO Brúska na nože 4v1 na keramické / oceľové nože
YATO Nôž kuchynský 255 mm

Nôž kuchynský YATO s dĺžkou čepele 255 mm. Je vyrobený z vysoko kvalitnej kovanej nemeckej ocele X50CrMoV15, tvrdosť HRC 55–58, ktorá zaručuje, že čepele sú: veľmi ostré odolné majú výborné rezacie vlastnosti ľahko sa čistia Vďaka tomu sú nože YATO ideálne pre profesionálnu prácu v gastronómii.

môžete mať 02.01 - 04.01

YATO Nôž na mäso 320mm YATO Brúska na nože 4v1 na keramické / oceľové nože
YATO Nôž na mäso 320mm

Nôž na mäso je obzvlášť užitočný v hoteloch, reštauráciách a bufetoch. Vyrobený z vysoko kvalitnej nerezovej ocele s hrúbkou 2,5 mm. Má pohodlnú kovovú rukoväť. Chrómovaný povrch dáva nožu YATO elegantný vzhľad a zároveň ich jednoducho udržuje v čistote.

môžete mať 02.01 - 04.01

YATO Nôž na paradajky 140mm YATO Nôž na paradajky 140mm
YATO Nôž na paradajky 140mm

Nôž na paradajky YATO s dĺžkou čepele 140 mm. Je vyrobený z vysoko kvalitnej kovanej nemeckej ocele X50CrMoV15, tvrdosť HRC 55–58, ktorá zaručuje, že čepele sú: veľmi ostré odolné majú výborné rezacie vlastnosti ľahko sa čistia Vďaka tomu sú nože YATO ideálne pre profesionálnu prácu v gastronómii…

môžete mať 02.01 - 04.01