Značka
Cena
Štítok
Dostupnosť
Predajca
Materiál
U nás na MALL.sk predávame viac ako 1 000 000 produktov, medzi nimi aj Brúsky na nože. Nakúpte u nás a získajte neoceniteľné výhody:
- U nás čakať nemusíte – nákup vám privezieme ešte dnes.
- Chcete si tovar vyzdvihnúť sami? Máme viac ako 1 500 výdajných miest na každom rohu.
- Potrebujete si vybraný tovar z kategórie Brúsky na nože najprv vyskúšať?S MALL Pay odložíte platbu za nákup pokojne až na 30 dní.
- Ak nebudete spokojní, môžete nám tovar vrátiť do 14 dní .
- Máte nejaké otázky? Zákaznícka podpora MALL.sk funguje 24 hodín denne.
Ušetrite čas a pozrite si najpredávanejší tovar zo sekcie Brúsky na nože alebo najlepšie hodnotené produkty tejto kategórie. Pre tých, ktorí chcú ušetriť aj peniaze, odporúčame výpredajový tovar za bezkonkurenčné ceny.
Najpredávanejšie
- Radiť podľa
- Odporúčame
- Najnižšej ceny
- Najvyššej ceny
- Hodnotenia
- Najpredávanejšie
Obojstranný brúsny kameň Lansky Double Sided Diamond Stone C/F je diamantový brúsny kameň s dvoma povrchmi – z jednej strane hrubý Coarse so zrnitosťou 120 grit a z druhej strany jemný Fine so zrnitosťou 600 grit. Slúži na rýchle brúsenie nožov s tvrdými čepeľami. Je uložený v plastovom puzdre, s
Momentálne nedostupné
Obojstranný brúsny kameň Lansky Double Sided Diamond Stone M/F je diamantový brúsny kameň s dvoma povrchmi – z jednej strane stredne hrubý Medium so zrnitosťou 280 grit a z druhej strany jemný Fine so zrnitosťou 600 grit. Slúži na rýchle brúsenie nožov s tvrdými čepeľami. Je uložený v plastovom p
Momentálne nedostupné
Profesionálna diamantová brúsna súprava Deluxe Lansky s riadeným systémom prednastaveného uhla obsahuje 4 diamantové brúsne kamene rôznej hrubosti, svorku na nože, vodiace tyčky na udržiavanie zvoleného uhla a brúsny olej, všetko uložené v praktickom kufríku.
Momentálne nedostupné
Diamantový brúsik Lansky s dĺžkou 9" (cca 22,9 cm) je dokonalým pomocníkom každého mäsiara alebo kuchára, ktorý zaručuje nadpriemerné výsledky.
Momentálne nedostupné
Extra jemný diamantový brúsny kameň Benchstone Lansky je určený pre odborníkov na ostrenie nožov.
Momentálne nedostupné
Kompaktná skladacia ručná diamantová brúska Lansky Double Diamond Paddle C/F v tvare dláta, je obojstranná a má hrubú zrnitosť 120 grit (na základné brúsenie a tvarovanie ostria) a jemnú zrnitosť 600 grit (na finálne dobrúsenie). Dá sa rýchlo sklopiť do čiernej plastovej rukoväte pomocou motýlikov
Momentálne nedostupné
Kompaktná skladacia ručná diamantová brúska Lansky Diamond Paddle Medium v tvare dláta, je jednostranná a má stredne hrubú zrnitosť 280 grit. Slúži na výraznejšiu úpravu tupých a poškodených hrán. Dá sa rýchlo sklopiť do čiernej plastovej rukoväte pomocou motýlikového zatvárania a zabezpečiť tak po
Momentálne nedostupné
Kompaktná skladacia ručná diamantová brúska Lansky Double Diamond Paddle M/F v tvare dláta, je obojstranná a má stredne hrubú zrnitosť 280 grit (udržiavanie ostria) a jemnú zrnitosť 600 grit (na finálne dobrúsenie). Dá sa rýchlo sklopiť do čiernej plastovej rukoväte pomocou motýlikového zatvárania
Momentálne nedostupné
Kompaktná skladacia ručná diamantová brúska Lansky Diamond Paddle Fine v tvare dláta, je jednostranná a má jemnú zrnitosť 600 grit. Slúži na jemné brúsenie či dokončovanie hrán. Dá sa rýchlo sklopiť do čiernej plastovej rukoväte pomocou motýlikového zatvárania a zabezpečiť tak pohodlné skladovanie
Momentálne nedostupné
Všestranná brúska Lansky Hammerhead Alternate Insert z karbidu wolfrámu a keramiky na bleskurýchle brúsenie loveckých, outdoorových, ale aj kuchynských nožov. Brúska na nože z tvrdokovu je ideálna na bleskové rýchle opravy a keramické brúsne tyče vyleštia hotovú hranu iba za tri alebo štyri ťahy.
Momentálne nedostupné
Inovatívny zaoblený brúsny kameň Lansky Medium-Curved Blade Hone je stredne hrubý brúsny kameň so stredne hrubou zrnitosťou 280 grit na ostrenie a tvarovanie hrán ostria, najmä ním naostríte dovnútra zahnuté čepele nožov typu karambit, hawkbill, kukri alebo scythe. Má plastovú šedú ergonomickú ru
Momentálne nedostupné
Inovatívny zaoblený brúsny kameň Lansky Fine-Curved Blade Hone je jemný brúsny kameň s jemnou zrnitosťou 600 grit na drobné úpravy, jemné ostrenie a finišovanie hrán. Najmä ním naostríte dovnútra zahnuté čepele nožov typu karambit, hawkbill, kukri alebo scythe. Má plastovú šedú ergonomickú rukovä
Momentálne nedostupné
Brúsky na nože
Brúsky na nože sú pre zachovanie ostrosti nožov nepostrádateľné. Aké brúsky sú na trhu, ako často brúsiť nože a prečo pravidelne používať ocieľku?
Elektrická brúska na nože uľahčí prácu
- Elektrické brúsky sú opatrené elektromotorom, ktorý poháňa brúsne kotúče. Brúsenie kuchynských nožov je tak rýchle, jednoduché a výrazne efektívnejšie, než je tomu u ručných brúsiek.
Ručná brúska na nože
- Mechanické brúsky na nože sú vhodné pre začiatočníkov, ktorí s brúsením nožov nemajú žiadne skúsenosti. Mechanické brúsky sú opatrené dvoma brúsnymi kotúčmi (zvyčajne kombinácia keramiky a diamantového brusiva). Štrbinou medzi nimi opakovane preťahujete nôž, čím dochádza k jeho nabrúseniu.
Brúska na nože s prísavkou spoľahlivo drží na mieste
- Brúska môže byť vybavená podtlakovou prísavkou, ktorá ju spoľahlivo zafixuje. Brúsenie je tak pohodlnejšie. Po ukončení brúsenia brúsku uvoľníte jednoducho pomocou páčky.
Brúska na keramické nože
- Ručné brúsky sú určené špeciálne na brúsenie sád keramických nožov. Brúsky používajú na brúsenie tvrdší materiál (zirkónová keramika a diamantové brusivo), než sa vyskytuje u bežných brúsikov na nože. S bežnou brúskou teda keramický nôž kvalitne nenabrúsite.
Ocieľka na nože udržuje ostrie noža vo forme
- Kým brúsku na nože používame v prípade, keď sú nože tupé, ocieľku by sme mali používať pravidelne na udržanie ostrosti čepele, najlepšie pred každým použitím noža. Ocieľka môže byť vyrobená z keramiky, nožiarskej ocele a pod. s plastovou rukoväťou.
Ostrič nožov Fiskars
- Ostriče nožov Fiskars sú obľúbené pre kvalitné prevedenie, nízku obstarávaciu cenu a široké možnosti brúsenia - s brúskou Fiskars môžete brúsiť dokonca aj sekery. Je vhodná pre pravákov aj ľavákov.
Ako často brúsiť nože?
- Ocieľkou by ste mali nôž prebrúsiť minimálne 1× týždenne. U bežne používaných kuchynských nožov by malo brúsenie prebehnúť každé cca 2 mesiace, alebo vždy, keď dôjde ku otupeniu, alebo poškodeniu ostria noža.
K brúseniu sa používajú tiež brúsne kamene na nože najrôznejších hrúbok. Brúsne kamene vyžadujú však viac skúseností než bežné elektrické a ručné brúsky.