Značka
Cena
Dostupnosť
Predajca
Příslušenství pro
U nás na MALL.sk predávame viac ako 1 000 000 produktov, medzi nimi aj Drevené brikety a uhlie na grilovanie. Nakúpte u nás a získajte neoceniteľné výhody:
- U nás čakať nemusíte – nákup vám privezieme ešte dnes.
- Chcete si tovar vyzdvihnúť sami? Máme viac ako 1 500 výdajných miest na každom rohu.
- Potrebujete si vybraný tovar z kategórie Drevené brikety a uhlie na grilovanienajprv vyskúšať? S MALL Pay odložíte platbu za nákup pokojne až na 30 dní.
- Ak nebudete spokojní, môžete nám tovar vrátiť do 14 dní.
- Máte nejaké otázky? Zákaznícka podpora MALL.sk funguje 24 hodín denne.
Ušetrite čas a pozrite si najpredávanejší tovar zo sekcie Drevené brikety a uhlie na grilovanie alebo najlepšie hodnotené produkty tejto kategórie. Pre tých, ktorí chcú ušetriť aj peniaze, odporúčame výpredajový tovar za bezkonkurenčné ceny.
- Radiť podľa
- Odporúčame
- Najnižšej ceny
- Najvyššej ceny
- Hodnotenia
- Najpredávanejšie
Štiepky na údenie sa pomocou zásobníka na štiepky používajú na dlhotrvajúce mierne údenie. Štiepky sa namočia na hodinu do vody, prípadne piva či vína podľa chuti. Štiepky na údenie môžete použiť aj priamo, ak chcete na začiatku grilovania zaúdiť mäso.
môžete mať 28.11 - 29.11
Štiepky na údenie sa pomocou zásobníka na štiepky používajú na dlhotrvajúce mierne údenie. Štiepky sa namočia na hodinu do vody, prípadne piva či vína podľa chuti. Štiepky na údenie môžete použiť aj priamo, ak chcete na začiatku grilovania zaúdiť mäso.
môžete mať 28.11 - 29.11
Štiepky na údenie sa pomocou zásobníka na štiepky používajú na dlhotrvajúce mierne údenie. Štiepky sa namočia na hodinu do vody, prípadne piva či vína podľa chuti. Štiepky na údenie môžete použiť aj priamo, ak chcete na začiatku grilovania zaúdiť mäso.
môžete mať 28.11 - 29.11
Štiepky na údenie sa pomocou zásobníka na štiepky používajú na dlhotrvajúce mierne údenie. Štiepky sa namočia na hodinu do vody, prípadne piva či vína podľa chuti. Štiepky na údenie môžete použiť aj priamo, ak chcete na začiatku grilovania zaúdiť mäso.
môžete mať 28.11 - 29.11
Štiepky na údenie sa pomocou zásobníka na štiepky používajú na dlhotrvajúce mierne údenie. Namočia na hodinu do vody, prípadne piva či vína podľa chuti. Štiepky na údenie môžete použiť aj priamo, ak chcete na začiatku grilovania zaúdiť mäso.
môžete mať 28.11 - 29.11
Štiepky na údenie sa pomocou zásobníka na štiepky používajú na dlhotrvajúce mierne údenie. Namočia na hodinu do vody, prípadne piva či vína podľa chuti. Štiepky na údenie môžete použiť aj priamo, ak chcete na začiatku grilovania zaúdiť mäso.
môžete mať 28.11 - 29.11
Štiepky na údenie sa pomocou zásobníka na štiepky používajú na dlhotrvajúce mierne údenie. Štiepky sa namočia na hodinu do vody, prípadne piva či vína podľa chuti. Štiepky na údenie môžete použiť aj priamo, ak chcete na začiatku grilovania zaúdiť mäso.
môžete mať 28.11 - 29.11
Štiepky na údenie sa pomocou zásobníka na štiepky používajú na dlhotrvajúce mierne údenie. Namočia na hodinu do vody, prípadne piva či vína podľa chuti. Štiepky na údenie môžete použiť aj priamo, ak chcete na začiatku grilovania zaúdiť mäso.
môžete mať 28.11 - 29.11
Štiepky na údenie sa pomocou zásobníka na štiepky používajú na dlhotrvajúce mierne údenie. Namočia na hodinu do vody, prípadne piva či vína podľa chuti. Štiepky na údenie môžete použiť aj priamo, ak chcete na začiatku grilovania zaúdiť mäso.
môžete mať 28.11 - 29.11
Štiepky na údenie sa pomocou zásobníka na štiepky používajú na dlhotrvajúce mierne údenie. Namočia na hodinu do vody, prípadne piva či vína podľa chuti. Štiepky na údenie môžete použiť aj priamo, ak chcete na začiatku grilovania zaúdiť mäso.
môžete mať 28.11 - 29.11
Ak cheme dosiahnúť intenzívny a dlhotrvajúci dym, odporúčame použiť drevené kúsky na údenie. Tie sa odporúčajú pred vložením do grilu na hodinu namočiť. Ak chceme údiť dlhšie, použijeme väčšie kusy („big chunks“) a ak chceme údiť kratšie, zvolíme menšie kúsky („chunks“).
môžete mať 28.11 - 29.11
Ak cheme dosiahnúť intenzívny a dlhotrvajúci dym, odporúčame použiť drevené kúsky na údenie. Tie sa odporúčajú pred vložením do grilu na hodinu namočiť. Ak chceme údiť dlhšie, použijeme väčšie kusy („big chunks“) a ak chceme údiť kratšie, zvolíme menšie kúsky („chunks“).
môžete mať 28.11 - 29.11