Adelfio Conserve Brucho z červeného tuniaka v olivovom oleji, 200 g - TOP TALIAN FOOD 2024
Popis
Brucho z červeného tuniaka v olivovom oleji (Ventresca di Tonno Rosso in olio di oliva)
Ide o najjemnejšiu a najcennejšiu časť tuniaka, ktorá pokrýva boky a brucho. Po 12 hodinách varenia a státia sa konzervuje a ochucuje olivovým olejom. Je mäkký a jemný na jazyku, ale veľmi chutný. Preto sa podáva na rôzne spôsoby, ako predjedlo, príloha alebo hlavné jedlo.
Po ulovení sa ryba spracúva čerstvá v laboratóriu Adelfio, kde prebieha celý cyklus spracovania až po balenie. Začína sa výberom rýb, čistením, varením a konečnou fázou balenia. A to všetko s plným rešpektom k starej remeselnej tradícii.
Zóna rybolovu FAO: FAO 37.2.2 Metóda rybolovu: lov na dlhé lovné šnúry
Zloženie: tuniak červený (Thunnus thynnus) 65 %, olivový olej, soľ
Skladovanie: neotvorené výrobky sa môžu skladovať mimo chladničky na chladnom a suchom mieste. Po otvorení skladujte v chladničke a spotrebujte do 3 dní.
Ocenenie: TOP TALIAN FOOD 2024 Gambero Rosso
Výrobca AdelfioConserve – Viale Jonio, 1, 96010 Marzamemi (SR) – Taliansko
Hmotnosť 200g
Zloženie tuniak červený (Thunnus thynnus) 65 %, olivový olej, soľ
Krajina pôvodu Taliansko
Skladovanie neotvorené výrobky sa môžu skladovať mimo chladničky na chladnom a suchom mieste, po otvorení ich uchovávajte v chladničke a spotrebujte do 3 dní
Alergény Ryba a rybie výrobky
Spôsob lovu rýb pomocou dlhých lovných šnúr
Oblasť rybolovu FAO FAO37.2.2
Výživové údaje na 100 g Energetická hodnota 1077 Kj / 259 Kcal Tuky 17,3 g z toho nasýtené mastné kyseliny 2,9 g Sacharidy 0,0 g z toho cukry 0,0 g Bielkoviny 25,7 g Soľ 1,2 g