Značka
Cena
Dostupnosť
Predávame viac ako 1 000 000 produktov, medzi nimi aj produkty z kategórie Múky. Máte špeciálnu diétu alebo sa stravujete podľa zásad zdravej výživy? Na MALL.SK nakúpite pohodlne a za skvelé ceny. Ušetrite čas a vyberajte zo sekcie Múky najlacnejšie alebo najlepšie hodnotené produkty.
- Pochutnáte si už dnes – nákup vám dovezieme na adresu alebo si ho môžete vyzdvihnúť na jednom z 1 500 výdajných miest.
- Máte k produktom alebo službám otázky? Volajte na našu zákaznícku podporu 24 hodín denne.
- Ak vám produkty nebudú vyhovovať, môžete ich neporušené vrátiť do 14 dní.
- Platiť môžete rovno online, v hotovosti pri dodaní alebo až za 50 dní s overeným účtom prostredníctvom služby MALL Pay.
- Radiť podľa
- Odporúčame
- Najnižšej ceny
- Najvyššej ceny
- Hodnotenia
- Najpredávanejšie
Banány sú staré ako svet sám. Možno nie až tak staré, ale ľudstvo ich pozná už dlho, pretože prvé zmienky o nich sa nachádzajú v budhistických spisoch z roku 600 pred Kristom.
môžete mať 17.01
Banány sú staré ako svet sám. Možno nie až tak staré, ale ľudstvo ich pozná už dlho, pretože prvé zmienky o nich sa nachádzajú v budhistických spisoch z roku 600 pred Kristom.
môžete mať 17.01
Celozrnná jačmenná múka na tie najúžasnejšie nadýchané palacinky. Celozrnná jačmenná múka je nekompromisne najlepšia múka na palacinky. Naše babičky to vedeli, pretože vďaka nemu sú palacinky nádherne nadýchané, kypré a vlhké. Doprajte si tradičný dezert najvyššej možnej kvality.
môžete mať 17.01
Pôvod paliem, na ktorých rastú slávne kokosové orechy, nie je presne známy, ale ľudia sa domnievajú, že pochádzajú z ostrova Mu v Tichom oceáne. Kokosovník (t. j. druh palmy, na ktorej rastú kokosové orechy) sa pestuje už viac ako 3 000 rokov, ale do Európy sa dostal až v 16. storočí.
môžete mať 17.01
Pšeničný proteín, známy aj ako pšeničný lepok, sa získava z pšenice a je cenený najmä pre svoje vlastnosti pri pečení a v potravinárskom priemysle.
môžete mať 17.01
Pšeničná múka na chlieb – skvelý partner pre vaše domáce pečenie. Pšeničná múka dodá vášmu pečivu tmavšiu farbu, pevnejšiu štruktúru a množstvo živín. Nesklame vás pri domácom pečení chleba, rožkov, pizze alebo buchiet. Vychutnajte si plnšiu chuť, viac vlákniny a dlhšie zasýtenie.
môžete mať 17.01
Biela bio múka na sviatočné pečenie. Na bežné pečenie odporúčame používať chlebovú a celozrnnú múku PROBIO, ktoré majú vysoký obsah vlákniny. Pšeničná hladká múka je vhodná na liate cestá, koláče, perníky, makovníky a bublaniny. Je vhodný na trené a šľahané cestá.Viete. vy nie?
môžete mať 17.01
Biela biobalíčka na sviatočné pečenie. Na bežné pečenie odporúčame používať chlebovú a celozrnnú múku PROBIO, ktoré obsahujú veľa vlákniny. Obyčajná špaldová múka je vhodná na prípravu koláčov, vianočného pečiva, vianočiek alebo na zahustenie polievok a omáčok.
môžete mať 17.01
Chlebové múky sú takzvanou zlatou strednou cestou, niečo medzi severom a juhom, medzi čiernou a bielou, teda medzi čím a čím? Mezi hladkou, teda svetlou a celozrnnou múkou.
môžete mať 17.01
Jedlá sóda 250 g
môžete mať 17.01
Banány sú staré ako svet sám. Možno nie až tak staré, ale ľudstvo ich pozná už dlho, pretože prvé zmienky o nich sa nachádzajú v budhistických spisoch z roku 600 pred Kristom.
môžete mať 17.01
Banány sú staré ako svet sám. Možno nie až tak staré, ale ľudstvo ich pozná už dlho, pretože prvé zmienky o nich sa nachádzajú v budhistických spisoch z roku 600 pred Kristom.
môžete mať 17.01