ProBio GASTRO - Polohrubá špaldová múka BIO 4 kg
Popis
Biely bio múka na sviatočné pečenie. Na bežné pečenie odporúčame používať chlebovú múku PROBIO a celozrnnú múku, ktoré majú vysoký obsah vlákniny. Polohrubá špaldová múka je vhodná na prípravu liateho cesta, na koláče, perníky, makovníky a bublaniny. Je vhodný na trené a šľahané cestá.
Špalda je jednou z najstarších pôvodných obilnín.Má podobné zloženie ako bežná pšenica, ale v porovnaní s ňou je nutrične bohatšia. Obsahuje viac bielkovín, minerálov, vitamínov skupiny B a jeho vláknina je lepšie a ľahšie stráviteľná.
Vedeli ste to? Sme špecialisti na spracovanie špaldového písma. Tejto činnosti sa venujeme od začiatku našej činnosti v roku 1992 a máme kompletný sortiment špaldových výrobkov (špalda, múka, vločky, krupica atď. ). Naša technológia nám umožňuje odoberať špaldu takmer „priamo z poľa“ a spracovávať zrno od začiatku – čistenie, sušenie, mletie, balenie. Jemne ho vysušíme teplým vzduchom a výsledný produkt si zachová svoje živiny. Múku nemelieme do zásoby, a preto je vždy čerstvá a voňavá. Naša špalda pochádza z ekologických pôd, a keď ju pestujeme, robíme to šetrne, s ohľadom na pôdu, vodu, vtáky, hmyz… Kúpou nášho výrobku chránite našu prírodu a svoje zdravie.
Zloženie:
Balenie: 4 kg
CZ-BIO-002
Skladujte v suchu, chráňte pred teplom.
Výživové údaje v 100 g výrobku | |
---|---|
Energetická hodnota | 341 kcal |
Tuky | 1,10 g |
z toho nasýtené | 0,18 g |
Sacharidy | 69,70 g |
z toho cukry | 0,70 g |
Vláknina | 4,20 g |
Bielkoviny | 11,00 g |
Soľ | 0,00 g |