10× viac produktov za najlepšie ceny
10× viac produktov za najlepšie ceny
Kód: 33004064

ProBio GASTRO - Polohrubá špaldová múka BIO 4 kg

ProBio GASTRO - Polohrubá špaldová múka BIO 4 kg

Partnerský predaj - cenu dopravy určuje partner
Biely bio múka na sviatočné pečenie. Na bežné pečenie odporúčame používať chlebovú múku PROBIO a celozrnnú múku, ktoré majú vysoký obsah vlákniny. Polohrubá špaldová múka je vhodná na prípravu liateho cesta, na koláče, perníky, makovníky a bublaniny.
11,11 €
11,11 €

28.11.2024 na vašej adrese

Popis

Biely bio múka na sviatočné pečenie. Na bežné pečenie odporúčame používať chlebovú múku PROBIO a celozrnnú múku, ktoré majú vysoký obsah vlákniny. Polohrubá špaldová múka je vhodná na prípravu liateho cesta, na koláče, perníky, makovníky a bublaniny. Je vhodný na trené a šľahané cestá.

Špalda je jednou z najstarších pôvodných obilnín.Má podobné zloženie ako bežná pšenica, ale v porovnaní s ňou je nutrične bohatšia. Obsahuje viac bielkovín, minerálov, vitamínov skupiny B a jeho vláknina je lepšie a ľahšie stráviteľná.

Vedeli ste to? Sme špecialisti na spracovanie špaldového písma. Tejto činnosti sa venujeme od začiatku našej činnosti v roku 1992 a máme kompletný sortiment špaldových výrobkov (špalda, múka, vločky, krupica atď. ). Naša technológia nám umožňuje odoberať špaldu takmer „priamo z poľa“ a spracovávať zrno od začiatku – čistenie, sušenie, mletie, balenie. Jemne ho vysušíme teplým vzduchom a výsledný produkt si zachová svoje živiny. Múku nemelieme do zásoby, a preto je vždy čerstvá a voňavá. Naša špalda pochádza z ekologických pôd, a keď ju pestujeme, robíme to šetrne, s ohľadom na pôdu, vodu, vtáky, hmyz… Kúpou nášho výrobku chránite našu prírodu a svoje zdravie.


Zloženie:
Balenie: 4 kg
CZ-BIO-002 Bio Bio
Skladujte v suchu, chráňte pred teplom.
Výživové údaje v 100 g výrobku
Energetická hodnota 341 kcal
Tuky 1,10 g
z toho nasýtené 0,18 g
Sacharidy 69,70 g
z toho cukry 0,70 g
Vláknina 4,20 g
Bielkoviny 11,00 g
Soľ 0,00 g
Výživové hodnoty prírodných produktov sa môžu líšiť.