Značka
Cena
Dostupnosť
- Radiť podľa
- Odporúčame
- Najnižšej ceny
- Najvyššej ceny
- Hodnotenia
- Najpredávanejšie
Banány sú staré ako svet sám. Možno nie až tak staré, ale ľudstvo ich pozná už dlho, pretože prvé zmienky o nich sa nachádzajú v budhistických spisoch z roku 600 pred Kristom.
môžete mať 28.11
Banány sú staré ako svet sám. Možno nie až tak staré, ale ľudstvo ich pozná už dlho, pretože prvé zmienky o nich sa nachádzajú v budhistických spisoch z roku 600 pred Kristom.
môžete mať 28.11
Chrumkavé arašidové masloje obľúbená pochúťka vyrobená zo starostlivo vybraných pražených arašidov. Charakteristická chrumkavá konzistencia sa dosahuje pridaním celých arašidov na konci výrobného procesu, čo mu dodáva jedinečnú štruktúru.
môžete mať 28.11
Gaštanová múka BIO sa vyrába z mletých gaštanov. Tie sú bohaté na vitamíny, minerály a vlákninu. Vláknina pomáha zdravému tráveniu a znižuje hladinu cholesterolu v krvi. Múka neobsahuje lepok, takže je vhodná pre zákazníkov s celiakiou alebo neznášanlivosťou lepku.
môžete mať 28.11
Gaštanová múka BIO sa vyrába z mletých gaštanov. Tie sú bohaté na vitamíny, minerály a vlákninu. Vláknina pomáha zdravému tráveniu a znižuje hladinu cholesterolu v krvi. Múka neobsahuje lepok, takže je vhodná pre zákazníkov s celiakiou alebo neznášanlivosťou lepku.
môžete mať 28.11
Pôvod paliem, na ktorých rastú slávne kokosové orechy, nie je presne známy, ale ľudia sa domnievajú, že pochádzajú z ostrova Mu v Tichom oceáne. Kokosovník (t. j. druh palmy, na ktorej rastú kokosové orechy) sa pestuje už viac ako 3 000 rokov, ale do Európy sa dostal až v 16. storočí.
môžete mať 28.11
Pôvod paliem, na ktorých rastú slávne kokosové orechy, nie je presne známy, ale ľudia sa domnievajú, že pochádzajú z ostrova Mu v Tichom oceáne. Kokosovník (t. j. druh palmy, na ktorej rastú kokosové orechy) sa pestuje už viac ako 3 000 rokov, ale do Európy sa dostal až v 16. storočí.
môžete mať 28.11
Pôvod paliem, na ktorých rastú slávne kokosové orechy, nie je presne známy, ale ľudia sa domnievajú, že pochádzajú z ostrova Mu v Tichom oceáne. Kokosovník (t. j. druh palmy, na ktorej rastú kokosové orechy) sa pestuje už viac ako 3 000 rokov, ale do Európy sa dostal až v 16. storočí.
môžete mať 28.11
Keď sa povie konope, mnohým ľuďom sa vybaví nelegálna činnosť. V súčasnosti to však nemusí byť synonymum. Vďaka pokroku je možné užívať konope úplne legálne.THC alebo CBD a CBG konope? Ako sme už uviedli, konope sa spája s niečím, čo je zakázané a trestné.
môžete mať 28.11
Keď sa povie konope, mnohým ľuďom sa vybaví nelegálna činnosť. V súčasnosti to však nemusí byť synonymum. Vďaka pokroku je možné užívať konope úplne legálne.THC alebo CBD a CBG konope? Ako sme už uviedli, konope sa spája s niečím, čo je zakázané a trestné.
môžete mať 28.11
Ľan je krásny modrý kvet, ktorý vás určite osloví.Niečo z jeho histórie. Podľa archeológov sa ľan pestoval už pred 10-tisíc rokmi, a to nielen pre jeho semená, ale aj pre tkaniny. Ľan je preto jednou z najstarších plodín na svete.Aké dobré veci sa nachádzajú v ľanovom semienku?
môžete mať 28.11
Mandľová múka je jemná a krémová. Vyrába sa z jemne mletých mandlí. Je obľúbenou alternatívou bežnej múky, pretože neobsahuje lepok, je bohatá na bielkoviny a vlákninu a má orechovú chuť. S mandľovou múkou sa stretnete v rôznych receptoch vrátane pečiva, dezertov a omáčok.
môžete mať 28.11
Mandľová múka je jemná a krémová. Vyrába sa z jemne mletých mandlí. Je obľúbenou alternatívou bežnej múky, pretože neobsahuje lepok, je bohatá na bielkoviny a vlákninu a má orechovú chuť. S mandľovou múkou sa stretnete v rôznych receptoch vrátane pečiva, dezertov a omáčok.
môžete mať 28.11
Organická mandľová múka sa vyrába z jemne mletých mandlí, ktoré sa pestujú v ekologicky čistom prostredí. Neobsahuje lepok, je bohatá na bielkoviny a vlákninu a má príjemnú orieškovú chuť.
môžete mať 28.11
Organická mandľová múka sa vyrába z jemne mletých mandlí, ktoré sa pestujú v ekologicky čistom prostredí. Neobsahuje lepok, je bohatá na bielkoviny a vlákninu a má príjemnú orieškovú chuť.
môžete mať 28.11
Múka z manioku (tiež tapioka) je prirodzene bezlepková. Ale ako sa vyrába? Stačí nájsť rastlinu s názvom maniok. Z ich koreňov sa vyrába múka. Hoci je pre nás manioková múka exotická, nečakajte od nej exotickú chuť – má neutrálnu chuť, preto si ju obľúbite pri varení aj pečení.
môžete mať 28.11
Múka z manioku (tiež tapioka) je prirodzene bezlepková. Ale ako sa vyrába? Stačí nájsť rastlinu s názvom maniok. Z ich koreňov sa vyrába múka. Hoci je pre nás manioková múka exotická, nečakajte od nej exotickú chuť – má neutrálnu chuť, preto si ju obľúbite pri varení aj pečení.
môžete mať 28.11
Zloženie: 100% černuška siata Balenie: 1 kg Skladujte v suchu, chráňte pred teplom.
Výživové údaje v 100 g výrobku
Energetická hodnota553 kcal Tuky10,20 g z toho nasýtené2,50 g Sacharidy29,80 g z toho cukry2,70 g Vláknina29,00 g Bielkoviny22,40 g Soľ0,06 g
môžete mať 28.11
Ciroková múka – nová úroveň vášho bezlepkového pečenia. Svoju vlastnú cirokovú múku melieme v našom bezlepkovom ekologickom mlyne. Táto odolná a silná plodina spestrí váš jedálniček. Vedeli ste, že ciroková bielkovina sa svojím zložením približuje kvalite živočíšnej bielkoviny?
môžete mať 28.11
Pohánkovú múku pre vás melieme v našom bezlepkovom ekologickom mlyne. Pohánkovú múku môžeme mlieť voňavú, čerstvú a bezpečnú pre celiatikov a alergikov. Sušeniu, čisteniu, lúpaniu a mletiu venujeme maximálnu pozornosť, preto pohánková múka vonia a chutí najlepšie zo všetkých.
môžete mať 28.11
Máte radi pohánkovú múku a nepotrebujete záruku bezlepkového výrobku? Táto múka je pre vás. Pohánka použitá na výrobu tejto múky je mechabnicky lúpaná, čím si zachováva cenné živiny.
môžete mať 28.11
Biely bio múka na sviatočné pečenie. Na bežné pečenie odporúčame používať chlebovú múku PROBIO a celozrnnú múku, ktoré majú vysoký obsah vlákniny. Polohrubá špaldová múka je vhodná na prípravu liateho cesta, na koláče, perníky, makovníky a bublaniny.
môžete mať 28.11
Celozrnná jačmenná múka na tie najúžasnejšie nadýchané palacinky. Celozrnná jačmenná múka je nekompromisne najlepšia múka na palacinky. Naše babičky to vedeli, pretože vďaka nemu sú palacinky nádherne nadýchané, kypré a vlhké. Doprajte si tradičný dezert najvyššej možnej kvality.
môžete mať 28.11
Jemná krupica z tvrdej pšenice. Krupica je vhodná na prípravu domácich rezancov a iných cestovín, knedlí a halušiek. Je výborná aj na sladko ako jemná raňajková kaša. Tvrdá pšenica má nižší glykemický index a viac lepku ako bežná pšenica.
môžete mať 28.11