Značka
Cena
Dostupnosť
Kategória
- Radiť podľa
- Odporúčame
- Najnižšej ceny
- Najvyššej ceny
- Hodnotenia
- Najpredávanejšie
Chlorella je názov pre skupinu sladkovodných rias, ktoré sa vyskytujú najmä v teplom, slnečnom prostredí s čistou vodou.Niečo z jeho histórie. Chlorella je stará približne 3 miliardy rokov. Jeho názov pochádza z gréckeho slova chloros = zelený a latinskej prípony ella = malý.
môžete mať 05.12
Chlorella je názov pre skupinu sladkovodných rias, ktoré sa vyskytujú najmä v teplom, slnečnom prostredí s čistou vodou.Niečo z jeho histórie. Chlorella je stará približne 3 miliardy rokov. Jeho názov pochádza z gréckeho slova chloros = zelený a latinskej prípony ella = malý.
môžete mať 05.12
Chlorella je názov pre skupinu sladkovodných rias, ktoré sa vyskytujú najmä v teplom, slnečnom prostredí s čistou vodou.Niečo z jeho histórie. Chlorella je stará približne 3 miliardy rokov. Jeho názov pochádza z gréckeho slova chloros = zelený a latinskej prípony ella = malý.
môžete mať 05.12
Chlorella je názov pre skupinu sladkovodných rias, ktoré sa vyskytujú najmä v teplom, slnečnom prostredí s čistou vodou.Niečo z jeho histórie. Chlorella je stará približne 3 miliardy rokov. Jeho názov pochádza z gréckeho slova chloros = zelený a latinskej prípony ella = malý.
môžete mať 05.12
Chlorella je názov pre skupinu sladkovodných rias, ktoré sa vyskytujú najmä v teplom, slnečnom prostredí s čistou vodou.Niečo z jeho histórie. Chlorella je stará približne 3 miliardy rokov. Jeho názov pochádza z gréckeho slova chloros = zelený a latinskej prípony ella = malý.
môžete mať 05.12
Chlorella je názov pre skupinu sladkovodných rias, ktoré sa vyskytujú prevažne v teplom, slnečnom prostredí s čistou vodou.Trochu z jej histórie. Chlorella je stará približne 3 miliardy rokov. Jej názov pochádza z gréckeho slova chloros = zelený a latinskej prípony ella = malý.
môžete mať 05.12
Chrumkavé arašidové masloje obľúbená pochúťka vyrobená zo starostlivo vybraných pražených arašidov. Charakteristická chrumkavá konzistencia sa dosahuje pridaním celých arašidov na konci výrobného procesu, čo mu dodáva jedinečnú štruktúru.
môžete mať 05.12
Kuchynská cibuľa sa hojne pestuje a často sa používa v každej kuchyni. K nám sa však dostala zo Strednej Ázie a používame ju na prípravu mäsových jedál, šalátov, polievok, omáčok, nakladaných uhoriek, nátierok a paštét. Ale čo a ako používať cibuľový prášok?
môžete mať 05.12
Kuchynská cibuľa sa hojne pestuje a často sa používa v každej kuchyni. K nám sa však dostala zo Strednej Ázie a používame ju na prípravu mäsových jedál, šalátov, polievok, omáčok, nakladaných uhoriek, nátierok a paštét. Ale čo a ako používať cibuľový prášok?
môžete mať 05.12
Cícer môžete nájsť aj pod názvom rímsky hrášok. Väčšina z nás ho pravdepodobne pozná vďaka jedlu nazývanému hummus, čo je vlastne druh „nátierky“ z uvareného a roztlačeného cíceru, do ktorého sa pridáva sezamová pasta tahini, citrónová šťava, olivový olej, cesnak a soľ.
môžete mať 05.12
Čierna fazuľa pochádza z Latinskej Ameriky, konkrétne z Mexika. Fazuľa sa tam používa na prípravu jedla nazývaného burrito (slovo pochádza zo španielčiny a znamená „somár“, čo vychádza z tradície, že burrito rozvážali somáre).
môžete mať 05.12
Čierna fazuľa pochádza z Latinskej Ameriky, konkrétne z Mexika. Fazuľa sa tam používa na prípravu jedla nazývaného burrito (slovo pochádza zo španielčiny a znamená „somár“, čo vychádza z tradície, že burrito rozvážali somáre).
môžete mať 05.12
Čierna šošovica, nazývaná aj beluga, je druh šošovice. Zaujímavosťou šošovice je, že hneď po ochutnaní cítiť vôňu mora, preto sa často podáva s morskými riasami alebo sa pridáva do japonských polievok.
môžete mať 05.12
Plody čierneho korenia sa po zbere musia ošetriť, aby sa mohli použiť ako korenie. Najprv sa fermentujú a potom sa sušia na slnku. Tým získava korenie svoju typickú ostrú chuť a vôňu. Čierne korenie je jedným z najstarších a najznámejších korenín, ktoré sa dnes používa v každej kuchyni.
môžete mať 05.12
Plody čierneho korenia sa po zbere musia ošetriť, aby sa mohli použiť ako korenie. Najprv sa fermentujú a potom sa sušia na slnku. Tým získava korenie svoju typickú ostrú chuť a vôňu. Čierne korenie je jedným z najstarších a najznámejších korenín, ktoré sa dnes používa v každej kuchyni.
môžete mať 05.12
Plody čierneho korenia sa po zbere musia ošetriť, aby sa mohli použiť ako korenie. Najprv sa fermentujú a potom sa sušia na slnku. Tým získava korenie svoju typickú ostrú chuť a vôňu. Čierne korenie je jedným z najstarších a najznámejších korenín, ktoré sa dnes používa v každej kuchyni.
môžete mať 05.12
Mleté čierne korenie sa vyrába z plodov čierneho korenia. Tieto plody sa fermentujú, sušia na slnku a potom melú. Tento výrobný proces zaručuje, že si korenie zachová svoju typickú chuť a ostrú arómu. Korenie pochádza z Indie, kde má svoje korene.
môžete mať 05.12
Mleté čierne korenie sa vyrába z plodov čierneho korenia. Tieto plody sa fermentujú, sušia na slnku a potom melú. Tento výrobný proces zaručuje, že si korenie zachová svoju typickú chuť a ostrú arómu. Korenie pochádza z Indie, kde má svoje korene.
môžete mať 05.12
Mleté čierne korenie sa vyrába z plodov čierneho korenia. Tieto plody sa fermentujú, sušia na slnku a potom melú. Tento výrobný proces zaručuje, že si korenie zachová svoju typickú chuť a ostrú arómu. Korenie pochádza z Indie, kde má svoje korene.
môžete mať 05.12
Mleté čierne korenie sa vyrába z plodov čierneho korenia. Tieto plody sa fermentujú, sušia na slnku a potom melú. Tento výrobný proces zaručuje, že si korenie zachová svoju typickú chuť a ostrú arómu. Korenie pochádza z Indie, kde má svoje korene.
môžete mať 05.12
Ríbezle, či už čierne, červené alebo žlté, rastú prakticky v každej českej záhrade. Asi všetci sme nadšení, keď vidíme prvé bobule, ale vďaka kyslosti tohto ovocia nás ríbezle rýchlo prejdú.
môžete mať 05.12
Ríbezle, či už čierne, červené alebo žlté, rastú prakticky v každej českej záhrade. Asi všetci sme nadšení, keď vidíme prvé bobule, ale vďaka kyslosti tohto ovocia nás ríbezle rýchlo prejdú.
môžete mať 05.12
Ríbezle, či už čierne, červené alebo žlté, rastú prakticky v každej českej záhrade. Asi všetci sme nadšení, keď vidíme prvé bobule, ale vďaka kyslosti tohto ovocia nás ríbezle rýchlo prejdú.
môžete mať 05.12
Ríbezle, či už čierne, červené alebo žlté, rastú prakticky v každej českej záhrade. Asi všetci sme nadšení, keď vidíme prvé bobule, ale vďaka kyslosti tohto ovocia nás ríbezle rýchlo prejdú.
môžete mať 05.12