Značka
Cena
Dostupnosť
Kategória
- Radiť podľa
- Odporúčame
- Najnižšej ceny
- Najvyššej ceny
- Hodnotenia
- Najpredávanejšie
Brusnice (nájdete ich aj pod názvom brusnica) sú plody kríka. Brusnice môžete pestovať aj na záhrade, len im musíte poskytnúť kyslú a vlhkú pôdu.Čo vieme o histórii brusníc? História týchto červených bobúľ siaha do obdobia pred objavením Ameriky – používali ich tu Indiáni.
môžete mať 05.12
Brusnice sú plody kríka. Brusnice môžete pestovať aj na záhrade, len im musíte poskytnúť kyslú a vlhkú pôdu.Čo vieme o histórii brusníc? História týchto červených bobúľ siaha do obdobia pred objavením Ameriky – používali ich tu Indiáni.
môžete mať 05.12
Brusnice sú plody kríka. Brusnice môžete pestovať aj na záhrade, len im musíte poskytnúť kyslú a vlhkú pôdu.Čo vieme o histórii brusníc? História týchto červených bobúľ siaha do obdobia pred objavením Ameriky – používali ich tu Indiáni.
môžete mať 05.12
Brusnice sú plody kríka. Brusnice môžete pestovať aj na záhrade, len im musíte poskytnúť kyslú a vlhkú pôdu.Čo vieme o histórii brusníc? História týchto červených bobúľ siaha do obdobia pred objavením Ameriky – používali ich tu Indiáni.
môžete mať 05.12
Brusnice sú plody kríka. Brusnice môžete pestovať aj na záhrade, len im musíte poskytnúť kyslú a vlhkú pôdu.Čo vieme o histórii brusníc? História týchto červených bobúľ siaha do obdobia pred objavením Ameriky – používali ich tu Indiáni.
môžete mať 05.12
Brusnice sú plody kríka. Brusnice môžete pestovať aj na záhrade, len im musíte poskytnúť kyslú a vlhkú pôdu.Čo vieme o histórii brusníc? História týchto červených bobúľ siaha do obdobia pred objavením Ameriky – používali ich tu Indiáni.
môžete mať 05.12
Brusnice sú plody kríka. Brusnice môžete pestovať aj na záhrade, len im musíte poskytnúť kyslú a vlhkú pôdu.Čo vieme o histórii brusníc? História týchto červených bobúľ siaha do obdobia pred objavením Ameriky – používali ich tu Indiáni.
môžete mať 05.12
Výberové suroviny: Brusnice, ktoré používame, sú starostlivo vyberané a sušené, aby si zachovali svoju prirodzenú sladkosť a šťavnatosť.
môžete mať 05.12
Výberové suroviny: Brusnice, ktoré používame, sú starostlivo vyberané a sušené, aby si zachovali svoju prirodzenú sladkosť a šťavnatosť.
môžete mať 05.12
Bulgur medium BIO sa vyrába zo zŕn pšenice, ktoré sa pred varením čiastočne sparia a potom rozdrvia na malé zrnká. Jeho výhodou je vysoký obsah vlákniny, ktorá je dôležitá pre správne fungovanie trávenia. Obsahuje tiež bielkoviny dôležité pre budovanie a obnovu svalovej hmoty.
môžete mať 05.12
Bulgur medium BIO sa vyrába zo zŕn pšenice, ktoré sa pred varením čiastočne sparia a potom rozdrvia na malé zrnká. Jeho výhodou je vysoký obsah vlákniny, ktorá je dôležitá pre správne fungovanie trávenia. Obsahuje tiež bielkoviny dôležité pre budovanie a obnovu svalovej hmoty.
môžete mať 05.12
Camu camu je tropické bobuľové ovocie pestované v Južnej Amerike, najmä v Peru. Najznámejšie je vďaka vysokému obsahu vitamínu C, ktorý je mnohonásobne vyšší ako v citrusových plodoch. Bobule sú tiež bohaté na antioxidanty, ktoré prispievajú k regenerácii a ochrane buniek.
môžete mať 05.12
Camu camu je tropické bobuľové ovocie pestované v Južnej Amerike, najmä v Peru. Najznámejšie je vďaka vysokému obsahu vitamínu C, ktorý je mnohonásobne vyšší ako v citrusových plodoch. Bobule sú tiež bohaté na antioxidanty, ktoré prispievajú k regenerácii a ochrane buniek.
môžete mať 05.12
Celozrnný kuskus BIO je zdravou a chutnou alternatívou klasického kuskusu. Vyrába sa z celozrnnej krupice, ktorá je bohatým zdrojom vlákniny, vitamínov a minerálov. Kuskus je dobrým zdrojom vlákniny, ktorá je dôležitá pre zdravie tráviaceho traktu.
môžete mať 05.12
Celozrnný kuskus BIO je zdravou a chutnou alternatívou klasického kuskusu. Vyrába sa z celozrnnej krupice, ktorá je bohatým zdrojom vlákniny, vitamínov a minerálov. Kuskus je dobrým zdrojom vlákniny, ktorá je dôležitá pre zdravie tráviaceho traktu.
môžete mať 05.12
Nigella sativa, známa aj ako čierna rasca, je rastlina, ktorej semená a olej sa často používajú pre svoje liečivé vlastnosti. Tu je jej opis, dávkovanie a niekoľko tipov na jej použitie:
Popis
Čierna rasca je jednoročná bylina pochádzajúca z juhozápadnej Ázie.
môžete mať 05.12
Čierna rasca, známa aj ako Nigella sativa, je rastlina známa svojimi semenami, ktoré sa často používajú v kuchyni a ako liečivý prostriedok. Semená čiernej rasce majú pikantnú, mierne horkú chuť a sú bohaté na antioxidanty a ďalšie prospešné látky.
môžete mať 05.12
Ako je známe, strukoviny sú bohaté na množstvo živín a telu prospešných látok. Pôsobia aj ako prevencia proti kardiovaskulárnym ochoreniam. Sú vhodné aj pre diabetikov, pretože majú nízky glykemický index, veľa vlákniny a potešia aj celiatikov, keďže fazuľa je prirodzene bezlepková.
môžete mať 05.12
Ako je známe, strukoviny sú bohaté na množstvo živín a telu prospešných látok. Pôsobia aj ako prevencia proti kardiovaskulárnym ochoreniam. Sú vhodné aj pre diabetikov, pretože majú nízky glykemický index, veľa vlákniny a potešia aj celiatikov, keďže fazuľa je prirodzene bezlepková.
môžete mať 05.12
Červená šošovica má svoje korene v Turecku, ale dnes je obľúbená najmä v Indii, kde sa používa do rôznych jedál. Je vhodná do polievky, na kašu a príjemne prekvapí v šalátoch. Je bohatá na vlákninu a bielkoviny, preto by ju mali do svojho jedálnička zaradiť všetci vegetariáni a vegáni.
môžete mať 05.12
Balenie: 10 g CZ-BIO-002 Skladujte v suchu, chráňte pred teplom. Výživové hodnoty prírodných produktov sa môžu líšiť.
môžete mať 05.12
Modrý mak je semeno maku siateho, ktorý pochádza z Ázie. V Českej republike sa pestuje už stáročia a je tradičnou súčasťou českej kuchyne. Málokto však vie, že český modrý mak je nielen chutný, ale aj bohatý na živiny vrátane vlákniny, bielkovín, vitamínov B a E, vápnika a horčíka.
môžete mať 05.12
Modrý mak je semeno maku siateho, ktorý pochádza z Ázie. V Českej republike sa pestuje už stáročia a je tradičnou súčasťou českej kuchyne.Málokto však vie, že český modrý mak je nielen chutný, ale aj bohatý na živiny vrátane vlákniny, bielkovín, vitamínov B a E, vápnika a horčíka.
môžete mať 05.12
Modrý mak je semeno maku siateho, ktorý pochádza z Ázie. V Českej republike sa pestuje už stáročia a je tradičnou súčasťou českej kuchyne. Málokto však vie, že český modrý mak je nielen chutný, ale aj bohatý na živiny vrátane vlákniny, bielkovín, vitamínov B a E, vápnika a horčíka.
môžete mať 05.12