Značka
Cena
Dostupnosť
Kategória
- Radiť podľa
- Odporúčame
- Najnižšej ceny
- Najvyššej ceny
- Hodnotenia
- Najpredávanejšie
Hrušky boli známe už v starovekom Grécku, ale v súčasnosti sa najviac pestujú v Číne. Zložením sú veľmi podobné jablkám, len obsahujú menej vitamínu C, ale na druhej strane obsahujú viac vlákniny. Hrušky sú výborné pre srdce, čistia náš organizmus a pomáhajú pri problémoch s obličkami.
môžete mať 11.10
Možno sa pýtate, čo je na jablkách také úžasné, keďže často vidíme zhnité jablká ležať na uliciach. Je pravda, že jablká sú podceňované a nedocenené.Jablko ako lekáreň? Čítate správne – jablká sa pre svoje jedinečné zloženie nazývali okrúhlou lekárňou.
môžete mať 11.10
Možno sa pýtate, čo je na jablkách také úžasné, keďže často vidíme zhnité jablká ležať na uliciach. Je pravda, že jablká sú podceňované a nedocenené.Jablko ako lekáreň? Čítate správne – jablká sa pre svoje jedinečné zloženie nazývali okrúhlou lekárňou.
môžete mať 11.10
Možno sa pýtate, čo je na jablkách také úžasné, keďže často vidíme zhnité jablká ležať na uliciach. Je pravda, že jablká sú podceňované a nedocenené.Jablko ako lekáreň? Čítate správne – jablká sa pre svoje jedinečné zloženie nazývali okrúhlou lekárňou.
môžete mať 11.10
Možno sa pýtate, čo je na jablkách také úžasné, keďže často vidíme zhnité jablká ležať na uliciach. Je pravda, že jablká sú podceňované a nedocenené.Jablko ako lekáreň? Čítate správne – jablká sa pre svoje jedinečné zloženie nazývali okrúhlou lekárňou.
môžete mať 11.10
Možno sa pýtate, čo je na jablkách také úžasné, keďže často vidíme zhnité jablká ležať na uliciach. Je pravda, že jablká sú podceňované a nedocenené.Jablko ako lekáreň? Čítate správne – jablká sa pre svoje jedinečné zloženie nazývali okrúhlou lekárňou.
môžete mať 11.10
Možno sa pýtate, čo je na jablkách také úžasné, keďže často vidíme zhnité jablká ležať na uliciach. Je pravda, že jablká sú podceňované a nedocenené.Jablko ako lekáreň? Čítate správne – jablká sa pre svoje jedinečné zloženie nazývali okrúhlou lekárňou.
môžete mať 11.10
BIO jasmínová rýže je druh rýže, který je pěstován v Thajsku a dalších jihoasijských zemích. Má dlouhá, lehce průsvitná zrnka s jemnou ořechovou vůní. Je bohatá na vitamíny, minerály a vlákninu. Je také zdrojem antioxidantů, které pomáhají chránit buňky před poškozením.
môžete mať 11.10
BIO jasmínová rýže je druh rýže, který je pěstován v Thajsku a dalších jihoasijských zemích. Má dlouhá, lehce průsvitná zrnka s jemnou ořechovou vůní. Je bohatá na vitamíny, minerály a vlákninu. Je také zdrojem antioxidantů, které pomáhají chránit buňky před poškozením.
môžete mať 11.10
BIO jasmínová rýže je druh rýže, který je pěstován v Thajsku a dalších jihoasijských zemích. Má dlouhá, lehce průsvitná zrnka s jemnou ořechovou vůní. Je bohatá na vitamíny, minerály a vlákninu. Je také zdrojem antioxidantů, které pomáhají chránit buňky před poškozením.
môžete mať 11.10
Ovsené vločky obsahujú veľa sacharidov, preto sú vhodné ako raňajky – dodajú nám veľa energie, zasýtia nás na dlhý čas a s ovocím sú výborné aj ako kaša. Ovsené vločky obsahujú veľa vlákniny, ktorá je nevyhnutná pre zdravie našich čriev.
môžete mať 11.10
Ovsené vločky obsahujú veľa sacharidov, preto sú vhodné ako raňajky – dodajú nám veľa energie, zasýtia nás na dlhý čas a s ovocím sú výborné aj ako kaša. Ovsené vločky obsahujú veľa vlákniny, ktorá je nevyhnutná pre zdravie našich čriev.
môžete mať 11.10
Kto by nepoznal čokoládu! Čokoláda sa vyrába z kakaových bôbov, ktoré do Európy pred mnohými storočiami priviezli Španieli z Južnej Ameriky. Čo sa týka Ameriky, vedeli ste, že Mayovia v Mexiku pili nápoj z kakaových bôbov a radi si ho posypávali mletým chilli?
môžete mať 11.10
Kto by nepoznal čokoládu! Čokoláda sa vyrába z kakaových bôbov, ktoré do Európy pred mnohými storočiami priviezli Španieli z Južnej Ameriky. Čo sa týka Ameriky, vedeli ste, že Mayovia v Mexiku pili nápoj z kakaových bôbov a radi si ho posypávali mletým chilli?
môžete mať 11.10
Kakaovník (Theobroma cacao) je tropická rastlina, ktorá si na svoj rast vyžaduje špecifické podmienky, napríklad teplé a vlhké podnebie. Nie je prekvapením, že najväčší producenti kakaových bôbov sa nachádzajú v Afrike, najmä v krajinách ako Pobrežie Slonoviny, Ghana, Nigéria a Kamerun.
môžete mať 11.10
Kakaovník (Theobroma cacao) je tropická rastlina, ktorá si na svoj rast vyžaduje špecifické podmienky, napríklad teplé a vlhké podnebie. Nie je prekvapením, že najväčší producenti kakaových bôbov sa nachádzajú v Afrike, najmä v krajinách ako Pobrežie Slonoviny, Ghana, Nigéria a Kamerun.
môžete mať 11.10
Nepražené bio kakao je obľúbená potravina, ktorá sa vyrába z kakaových bôbov, ktoré neboli tepelne spracované (nepražené) a boli vypestované podľa zásad ekologického poľnohospodárstva. Táto forma kakaa si zachováva viac živín a antioxidantov v porovnaní s praženým kakaom.
môžete mať 11.10
Nepražené bio kakao je obľúbená potravina, ktorá sa vyrába z kakaových bôbov, ktoré neboli tepelne spracované (nepražené) a boli vypestované podľa zásad ekologického poľnohospodárstva. Táto forma kakaa si zachováva viac živín a antioxidantov v porovnaní s praženým kakaom.
môžete mať 11.10
Nepražené bio kakao je obľúbená potravina, ktorá sa vyrába z kakaových bôbov, ktoré neboli tepelne spracované (nepražené) a boli vypestované podľa zásad ekologického poľnohospodárstva. Táto forma kakaa si zachováva viac živín a antioxidantov v porovnaní s praženým kakaom.
môžete mať 11.10
Nepražené bio kakao je obľúbená potravina, ktorá sa vyrába z kakaových bôbov, ktoré neboli tepelne spracované (nepražené) a boli vypestované podľa zásad ekologického poľnohospodárstva. Táto forma kakaa si zachováva viac živín a antioxidantov v porovnaní s praženým kakaom.
môžete mať 11.10
Kandizovaný ibištek sa vyrába zo sušených kvetov ibišteka, rastliny pôvodom z Afriky a Ázie. Má sladkú chuť s mierne kyslastým chvostom a výraznú vôňu. Je bohatý na vitamíny, minerály a antioxidanty. Možno ho použiť na prípravu čaju (aj ľadového), smoothies alebo ako zdravú desiatu.
môžete mať 11.10
Kandizovaný ibištek sa vyrába zo sušených kvetov ibišteka, rastliny pôvodom z Afriky a Ázie. Má sladkú chuť s mierne kyslastým chvostom a výraznú vôňu. Je bohatý na vitamíny, minerály a antioxidanty. Možno ho použiť na prípravu čaju (aj ľadového), smoothies alebo ako zdravú desiatu.
môžete mať 11.10
Všetci poznáme zázvor predovšetkým ako koreň, z ktorého sa vyrába korenie. Zázvor je však asi meter vysoká rastlina so žltými kvetmi.Viac o histórii zázvoru. Táto rastlina pochádza z juhovýchodnej Ázie z dažďových pralesov, kde sa vyskytuje vo voľnej prírode.
môžete mať 11.10
Všetci poznáme zázvor predovšetkým ako koreň, z ktorého sa vyrába korenie. Zázvor je však asi meter vysoká rastlina so žltými kvetmi.Viac o histórii zázvoru. Táto rastlina pochádza z juhovýchodnej Ázie z dažďových pralesov, kde sa vyskytuje vo voľnej prírode.
môžete mať 11.10