Značka
Cena
Dostupnosť
Kategória
- Radiť podľa
- Odporúčame
- Najnižšej ceny
- Najvyššej ceny
- Hodnotenia
- Najpredávanejšie
Slnečnica je krásny kvet, ktorý všetci spoznáme na prvý pohľad. Nielenže je krásna, ale obsahuje aj semienka, ktoré sú pre naše telo a zdravie veľmi prospešné.Odkiaľ pochádza slnečnica? Za túto rastlinu môžeme opäť poďakovať Amerike.
môžete mať 14.10
Slnečnicový proteín je čisto prírodný, pretože sa vyrába zo slnečnicových semien a na rozdiel od srvátkového proteínu je vegánsky a bez laktózy.
môžete mať 14.10
Slnečnicový proteín je čisto prírodný, pretože sa vyrába zo slnečnicových semien a na rozdiel od srvátkového proteínu je vegánsky a bez laktózy.
môžete mať 14.10
Sója je strukovina, ktorá je obľúbená na celom svete. Je bohatá na bielkoviny, vlákninu, vitamíny a minerály. Sója je skvelým zdrojom rastlinných bielkovín. Jedna porcia sóje obsahuje približne 35 gramov bielkovín, čo je viac ako napríklad kuracie mäso.
môžete mať 14.10
Sója je strukovina, ktorá je obľúbená na celom svete. Je bohatá na bielkoviny, vlákninu, vitamíny a minerály. Sója je skvelým zdrojom rastlinných bielkovín. Jedna porcia sóje obsahuje približne 35 gramov bielkovín, čo je viac ako napríklad kuracie mäso.
môžete mať 14.10
Rovnako ako väčšina vločiek, ani tieto sa nevyhli procesu lisovania – vznikajú stlačením sójových bôbov do vločiek.Sója pochádza z Ázie a rastie v strukoch (preto sa zaraďuje medzi strukoviny). Sójové bôby obsahujú vitamíny B a E a minerálne látky, ako sú fosfor, železo, horčík a draslík.
môžete mať 14.10
Rovnako ako väčšina vločiek, ani tieto sa nevyhli procesu lisovania – vznikajú stlačením sójových bôbov do vločiek.Sója pochádza z Ázie a rastie v strukoch (preto sa zaraďuje medzi strukoviny). Sójové bôby obsahujú vitamíny B a E a minerálne látky, ako sú fosfor, železo, horčík a draslík.
môžete mať 14.10
Pistácie rastú na strome zvanom Pistacia vera a ich pôvod siaha až do Strednej Ázie. Mimochodom, tieto orechy nie sú žiadne mláďatá, pretože sú to najstaršie orechy na svete!
môžete mať 14.10
Kedysi paradajky nevyzerali tak, ako ich poznáme dnes – boli malé a žlté. V 16. storočí sa rozšírili z Južnej Ameriky, kde sa predpokladá, že sa začali pestovať približne pred 50 miliónmi rokov, do celého sveta. V súčasnosti ich možno nájsť napríklad rozpolené a solené.
môžete mať 14.10
Kedysi paradajky nevyzerali tak, ako ich poznáme dnes – boli malé a žlté. V 16. storočí sa rozšírili z Južnej Ameriky, kde sa predpokladá, že sa začali pestovať približne pred 50 miliónmi rokov, do celého sveta. V súčasnosti ich možno nájsť napríklad rozpolené a solené.
môžete mať 14.10
Kedysi paradajky nevyzerali tak, ako ich poznáme dnes – boli malé a žlté. V 16. storočí sa rozšírili z Južnej Ameriky, kde sa predpokladá, že sa začali pestovať približne pred 50 miliónmi rokov, do celého sveta. V súčasnosti ich možno nájsť napríklad rozpolené a solené.
môžete mať 14.10
Pistácie rastú na strome zvanom Pistacia vera a ich pôvod siaha až do Strednej Ázie. Mimochodom, tieto orechy nie sú žiadne mláďatá, pretože sú to najstaršie orechy na svete!
môžete mať 14.10
Červená šošovica má svoje korene v Turecku, ale dnes je obľúbená najmä v Indii, kde sa používa do rôznych jedál. Je vhodná do polievky, ako kaša a príjemne prekvapí v šalátoch. Je bohatá na vlákninu a bielkoviny, preto by ju do svojho jedálnička mali zaradiť všetci vegetariáni a vegáni.
môžete mať 14.10
Červená šošovica má svoje korene v Turecku, ale dnes je obľúbená najmä v Indii, kde sa používa do rôznych jedál. Je vhodná do polievky, ako kaša a príjemne prekvapí v šalátoch. Je bohatá na vlákninu a bielkoviny, preto by ju do svojho jedálnička mali zaradiť všetci vegetariáni a vegáni.
môžete mať 14.10
Čierna šošovica, nazývaná aj beluga, je druh šošovice. Zaujímavosťou šošovice je, že hneď po ochutnaní cítiť vôňu mora – preto sa často podáva s morskými riasami alebo sa pridáva do japonských polievok.
môžete mať 14.10
Čierna šošovica, nazývaná aj beluga, je druh šošovice. Zaujímavosťou šošovice je, že hneď po ochutnaní cítiť vôňu mora – preto sa často podáva s morskými riasami alebo sa pridáva do japonských polievok.
môžete mať 14.10
Hnedá šošovica je pravdepodobne najznámejším druhom šošovice. Jej výhodou je, že je výživná a obsahuje naozaj málo tuku, takže je vhodná pre tých, ktorí sa snažia schudnúť, športovcov a tých, ktorí sa venujú zdravému životnému štýlu.
môžete mať 14.10
Hnedá šošovica je pravdepodobne najznámejším druhom šošovice. Jej výhodou je, že je výživná a obsahuje naozaj málo tuku, takže je vhodná pre tých, ktorí sa snažia schudnúť, športovcov a tých, ktorí sa venujú zdravému životnému štýlu.
môžete mať 14.10
Špalda je druh nekultivovanej pšenice, z ktorej zrna sa vyrábajú vločky. Špalda je tiež jednou z najstarších obilnín na svete. Majú veľa sacharidov, preto sú vhodné ako raňajky – dodajú nám veľa energie, zasýtia nás na dlhý čas a s ovocím sú chutné aj ako kaša.
môžete mať 14.10
Špalda je druh nekultivovanej pšenice, z ktorej zrna sa vyrábajú vločky. Špalda je tiež jednou z najstarších obilnín na svete. Majú veľa sacharidov, preto sú vhodné ako raňajky – dodajú nám veľa energie, zasýtia nás na dlhý čas a s ovocím sú chutné aj ako kaša.
môžete mať 14.10
Špenát je zelenina, ktorá sa tiež radí medzi superpotraviny.História špenátu. Možno ste to nevedeli, ale špenát pochádza z Perzie, kde sa nazýva Esfenaj. Z Arábie sa následne dostal do severnej Afriky a okolo roku 1100 do Španielska, odkiaľ sa následne rozšíril do celej Európy.
môžete mať 14.10
Špenát je zelenina, ktorá sa tiež radí medzi superpotraviny.História špenátu. Možno ste to nevedeli, ale špenát pochádza z Perzie, kde sa nazýva Esfenaj. Z Arábie sa následne dostal do severnej Afriky a okolo roku 1100 do Španielska, odkiaľ sa následne rozšíril do celej Európy.
môžete mať 14.10
Špenát je zelenina, ktorá sa tiež radí medzi superpotraviny.História špenátu. Možno ste to nevedeli, ale špenát pochádza z Perzie, kde sa nazýva Esfenaj. Z Arábie sa následne dostal do severnej Afriky a okolo roku 1100 do Španielska, odkiaľ sa následne rozšíril do celej Európy.
môžete mať 14.10
Spirulina je druh sinice, ktorá žije v sladkej vode, čo môže znieť zvláštne a môžeme mať voči nej averziu. Ale nič také ako sinice neexistuje.Čo spirulina obsahuje?
môžete mať 14.10