Značka
Cena
Dostupnosť
- Radiť podľa
- Odporúčame
- Najnižšej ceny
- Najvyššej ceny
- Hodnotenia
- Najpredávanejšie
Káva Kimbo Extra Cream sa vyznačuje mierne sladkou chuťou, ako aj vyváženou a jemnou arómou, a po uvarení espressa vytvára krásnu penu, ktorá je vyvrcholením každej dokonalej kávy.
Momentálne nedostupné
Z tejto zmesi sa pripravuje vynikajúce espresso a je ideálna na prípravu mliečnej kávy.
Momentálne nedostupné
Odporúča sa najmä milovníkom talianskeho espressa, ktoré je obľúbené v mnohých kaviarňach a reštauráciách.
Momentálne nedostupné
Vzhľadom na stupeň praženia sa táto káva odporúča najmä na prípravu espressa – bude dobre fungovať v kávovaroch na espresso a v kávovaroch na kávu.
Momentálne nedostupné
Odporúča sa najmä milovníkom talianskeho espressa, ktoré je obľúbené v mnohých kaviarňach a reštauráciách, pretože vďaka obsahu robusty dokonale povzbudzuje.
Momentálne nedostupné
Zlatá kvalita (taliansky qualita oro) tejto kávy pochádza z vybraných zŕn Arabica dovezených z najlepších plantáží Južnej a Strednej Ameriky a Etiópie, ktoré sa nachádzajú na horských svahoch v nadmorskej výške 2 000 metrov.
Momentálne nedostupné
GRAINS je investíciou do miestnej komunity.
Momentálne nedostupné
Vôňa Po otvorení balenia sa do nosa dostane veľmi intenzívna a pomerne tmavá vôňa.
Momentálne nedostupné
Vôňa Po otvorení balenia sa do nosa dostane veľmi intenzívna a pomerne tmavá vôňa.
Momentálne nedostupné
Druhy fazule: – Brazília Fazenda Samambaia – Etiópia Yrgalem
Momentálne nedostupné
Jemná pena a silný charakter tradičného talianskeho espressa.
Momentálne nedostupné
FLOW Fruits – Flowers je najjednoduchšie pripraviť v kávovare na prelievanie – je jedno, či je to Moccamaster alebo Melitta – káva z nich bude rovnako chutná! Použite pomer 7 g kávy na 100 ml nízkomineralizovanej vody a nechajte sa unášať prúdom.
Momentálne nedostupné
Káva Etno Cafe Brazil Yellow Bourbon zaručuje zážitok, ktorý gurmánov čierneho moku prenesie priamo do krajiny, odkiaľ pochádzajú jej zrná.
Momentálne nedostupné
Krajina: Kolumbia Región: Medellin Nadmorská výška: 1400 – 1700 m n.
Momentálne nedostupné
Krajina: Etiópia Región: Yirgacheffe Nadmorská výška: 1750 – 2200 m n.
Momentálne nedostupné
Krajina: Etiópia Región: Djimmah Nadmorská výška: 1650 – 2000 m.
Momentálne nedostupné
Krajina: Etiópia / Brazília / Kolumbia Nadmorská výška: 1300 – 2000 m n.
Momentálne nedostupné
ZELENINA Krajina pôvodu: Kolumbia Región: Cauca Spôsob spracovania: Odroda Cattura a Castillo, rastúca pomerne vysoko vo výške 1700 – 2000 m n.
Momentálne nedostupné
Krajina pôvodu obilia: Guatemala Región: Huehuetenango Odroda: Caturra, Catuai, Bourbon Spôsob spracovania: Metóda spracovania: pranie
Momentálne nedostupné
Recenzia pražiara: tropické teplo! Toto nie je žiaden pour-over – Się Przelewa Tropik je štvrtý (a najnovší) pour-over v sérii, teda ovocný, ale iný ako Fruit.
Momentálne nedostupné
Názor pražiara: JE TO OVOCIE – NIE JE TO ZAKÁZANÉ! Nie je to preplnené – je to preplnené ovocím, takže ovocné, ľahké, vyvážené, s poriadnou dávkou sladkosti a sviežej kyslosti.
Momentálne nedostupné
Názor pražiara: JE TO OVOCIE – NEZABUDNITE! Nie je preplnené – je to preplnené ovocím, takže ovocné, ľahké, vyvážené, s poriadnou dávkou sladkosti a sviežej kyslosti.
Momentálne nedostupné
Pôvod: Môžete ju použiť na všetky metódy zalievania: hodiť ju do kávovaru – nezáleží na tom, či je to Melitta alebo Moccamasster – a zapáliť Chemex, Aeropress, V60, French press alebo čokoľvek iné.
Momentálne nedostupné
Názor pražiara: WTF? Ovocná zmes pod ESPRESSO? Ružová espresso zmes je stále dobre známy funk a s najlepším groovom! Skombinovali sme zrná z Etiópie – v pranom a prírodnom spracovaní – a vytvorili tak bláznivé espresso, čo najviac ovocné, s vysokou sladkosťou a sviežou kyslosťou.
Momentálne nedostupné