Brezzo Cibuľa v balzamikovom octe, 300 g
Popis
Cibuľa v balzamikovom octe
Najlepšia cibuľa Borettana talianskeho pôvodu je ručne spracovaná a konzervovaná v octe balsamico, ktorý jej dodáva nezameniteľnú chuť.
Tip na servírovanie:
Vhodné ako príloha k pečenému mäsu a mäsu všeobecne. Vynikajúce aj ako chutné predjedlo.
Skladovanie:
Skladujte na chladnom a suchom mieste, mimo dosahu svetla. Po otvorení skladujte v chladničke a spotrebujte do niekoľkých dní.
Zloženie: Cibuľa Borettane 66 %, balzamikový ocot z Modeny I.G.P. (vínny ocot, koncentrovaný hroznový mušt, karamel E150d) 10 %, voda, biele víno, medový ocot, cukor, soľ, prírodná aróma.
Výrobca Brezzo – Via Enrico Serafino, 3, 12043 Canale (CN) – Taliansko
Hmotnosť 300 g
Zloženie Cibuľa Borettane 66 %, balzamikový ocot z Modeny I.G.P. (vínny ocot, koncentrovaný hroznový mušt, karamel E150d) 10 %, voda, biele víno, medový ocot, cukor, soľ, prírodná aróma.
Krajina pôvodu Taliansko
Skladovanie skladujte na chladnom a suchom mieste, po otvorení uchovávajte v chladničke
Alergény Oxid siričitý a siričitany v koncentráciách vyšších ako 10 mg, ml/kg, l, vyjadrené ako SO2
Výživové údaje na 100 g
Energetická hodnota 226 Kj / 54 Kcal
Tuk 0,5 g
z toho nasýtené mastné kyseliny 0,1 g
Sacharidy 11,0 g
z toho cukry 10,0 g
Vláknina 1,7 g
Bielkoviny 2,6 g
Soľ 1,8 g