Cena
Dostupnosť
Predajca
Najpredávanejšie
- Radiť podľa
- Odporúčame
- Najnižšej ceny
- Najvyššej ceny
- Hodnotenia
- Najpredávanejšie
Najlepšie z našich syrových omáčok na peknom drevenom podklade. Jednoduchý, ale veľmi elegantný remeselný darček.Vychutnajte si svoje obľúbené syry s našimi jedinečnými omáčkami! Pikantná sladká omáčka z fíg, pomarančov, hrušiek, gaštanov a jahôd. Drevené dosky vyzerajú veľmi atraktívne.
môžete mať 26.11 - 27.11
Chutný recept obsahujúci 60 % najlepších sicílskych pistácií.
môžete mať 26.11 - 27.11
Rozhodnutie konzervovať tieto klobásy v oleji zo semienok je spôsobené snahou rešpektovať a nezmeniť chuť hlavnej zložky tejto pochúťky, ktorou je kvalitné bravčové mäso. Olej zo semien je totiž veľmi jemný a bez chuti. Použité mäso je najvyššej kvality.
môžete mať 26.11 - 27.11
Brezzo ponúka syr tomini s príchuťou hľuzoviek. Ide o typickú piemontskú mliečnu pochúťku. Tomini sú mäkké, ploché, okrúhle a rôzne vyzreté syry.
môžete mať 26.11 - 27.11
Túto darčekovú krabičku odporúčame ako originálny darček pre milovníkov medu. Krabička obsahuje 18 druhov originálnych medov z rôznych častí Talianska. Súčasťou je aj kartička, na ktorej je mapa Talianska s popisom destinácií, z ktorých medy pochádzajú.
môžete mať 26.11 - 27.11
Tento džem sa vyrába z najlepších klementínok, do ktorých sa pridáva len trstinový cukor, a umožňuje vám znovu objaviť pravú chuť Stredomoria. Spracúva sa klasickou metódou, ktorá sa na konzervovanie ovocia používa už od staroveku.
môžete mať 26.11 - 27.11
Agátový med s kúskami čiernych hľuzoviek je pochúťka kombinujúca agátový med a jemnozrnné kúsky hľuzoviek. Výsledkom je kombinácia originálnej vône s jemnou chuťou medu.
môžete mať 26.11 - 27.11
Med ochutený šafránovými stigmami. Najčistejší šafran zo Sardínie sa spája s najjemnejším agátovým medom z Brezza. Výsledkom je výnimočne jedinečný produkt.
môžete mať 26.11 - 27.11
Len tá najlepšia superjemná ryža Carnaroli bez glutamátu s pridanými artičokmi. Zdravé a chutné jedlo, ktoré sa ľahko pripravuje a je hotové za pár minút.
môžete mať 26.11 - 27.11
Na prípravu tohto jemného, zamatového krému s delikátnou, ale intenzívnou chuťou sa používa len najjemnejšia časť artičoku.
môžete mať 26.11 - 27.11
Najlepšie artičoky talianskeho pôvodu sa rozrežú na polovicu a naložia do olivového oleja. Dobré, chutné a originálne.
môžete mať 26.11 - 27.11
Balzamikový ocot z Modeny IGP (chránené zemepisné označenie). Tento ocot zreje v dubových sudoch, ktoré mu dodávajú typickú sladkokyslú chuť.
môžete mať 26.11 - 27.11
Ručne vyrábané salámy s prídavkom kráľa vín, ceneného Barola. Podľa receptu, ktorý sa odovzdáva už po generácie, sa salámy konzervujú v oleji zo semien.
môžete mať 26.11 - 27.11
Vysokokvalitný džem vyrobený z najlepších sezónnych broskýň a trstinového cukru. Obsah ovocia je veľmi vysoký (120 %). Na výrobu 100 g džemu sa použije 120 g broskýň, ktoré sa jemne povaria. Ovocie, ktoré je bohaté a v kúskoch, dodáva chuť a potešenie pre chuťové bunky.
môžete mať 26.11 - 27.11
Vysokokvalitný džem pripravený z najlepších sezónnych čerešní Visciole a trstinového cukru. Obsah ovocia je veľmi vysoký (120 %). Na výrobu 100 g džemu sa použije 120 g čerešní, ktoré sa jemne povaria.
môžete mať 26.11 - 27.11
Cestoviny vyrobené z najlepšej múky z tvrdej pšenice a prírodných ingrediencií, ako je špenát, paradajky, červená repa a kurkuma. Originálny tvar cestovín je potešením pre oči aj chuťové bunky.
môžete mať 26.11 - 27.11
Z dávnej tradície pochádzajú tieto jemné a chutné remeselné cestoviny. Pomalé sušenie pri nízkej teplote, ktoré sa ešte stále tradične vykonáva na krosnách, zaručuje vynikajúcu kvalitu a zvýrazňuje klasickú chuť.
môžete mať 26.11 - 27.11
Z dávnej tradície pochádzajú tieto jemné a chutné cestoviny. Pomalé sušenie pri nízkej teplote, ktoré sa ešte stále tradične vykonáva na krosnách, zaručuje vynikajúcu kvalitu a zvýrazňuje klasickú chuť.
môžete mať 26.11 - 27.11
Tagliatelle z tvrdej pšenice sú typické cestoviny zo severného Talianska. Vyrábajú sa jednoducho z krupice z tvrdej pšenice, ktorá sa vyznačuje vyšším obsahom bielkovín.
môžete mať 26.11 - 27.11
Z dávnej tradície pochádzajú tieto jemné a chutné cestoviny. Pomalé sušenie pri nízkej teplote, ktoré sa ešte stále tradične vykonáva na krosnách, zaručuje vynikajúcu kvalitu a zvýrazňuje klasickú chuť.
môžete mať 26.11 - 27.11
Z dávnej tradície pochádzajú tieto jemné a chutné cestoviny. Pomalé sušenie pri nízkej teplote, ktoré sa ešte stále tradične vykonáva na krosnách, zaručuje vynikajúcu kvalitu a zvýrazňuje klasickú chuť.
môžete mať 26.11 - 27.11
Tagliatelle z tvrdej pšenice sú typické cestoviny zo severného Talianska. Vyrábajú sa jednoducho z krupice z tvrdej pšenice, ktorá sa vyznačuje vyšším obsahom bielkovín.
môžete mať 26.11 - 27.11
Najlepšia cibuľa Borettana talianskeho pôvodu je ručne spracovaná a konzervovaná v octe balsamico, ktorý jej dodáva nezameniteľnú chuť.
môžete mať 26.11 - 27.11
Na prípravu tohto intenzívneho aromatického krému sa používa len tá najlepšia cibuľa, ktorá sa zbiera v správnom štádiu zrelosti a spracováva sa ručne. Vynikajúca nátierka na chlieb ako predjedlo alebo občerstvenie, ktorá má bohatú chuť a rýchlo sa pripraví.
môžete mať 26.11 - 27.11