Cena
Dostupnosť
Predajca
Najpredávanejšie
- Radiť podľa
- Odporúčame
- Najnižšej ceny
- Najvyššej ceny
- Hodnotenia
- Najpredávanejšie
Kvalitný džem z najlepších sezónnych čučoriedok a trstinového cukru. Obsah ovocia je veľmi vysoký (120 %). Na výrobu 100 g džemu sa použije 120 g čučoriedok, ktoré sa jemne povaria. Ovocie, ktoré je bohaté a v kúskoch, dodáva chuť a potešenie pre chuťové bunky.
môžete mať 26.11 - 27.11
Toto balenie 3 solí Brezzo môže byť originálnym nápadom na darček, ktorý obsahuje rôzne druhy solí: morskú soľ z Portugalska, sivú morskú soľ z Guerande, údenú morskú soľ. Morská soľ z Portugalska, Sivá morská soľ z Guerande, Údená morská soľ.
môžete mať 26.11 - 27.11
Toto balenie 3 solí Brezzo môže byť originálnym nápadom na darček, ktorý obsahuje rôzne druhy solí: Ružová soľ z Himalájí z kameňa, Modrá soľ z Perzie z kameňa.
môžete mať 26.11 - 27.11
Toto balenie 3 Brezových solí môže byť originálnym nápadom na darček, ktorý obsahuje rôzne druhy solí: morskú vločkovú soľ z Austrálie, čiernu morskú vločkovú soľ z Cypru, vločkovú soľ z púšte Thar.
môžete mať 26.11 - 27.11
Toto balenie 5 solí Brezzo môže byť originálnym nápadom na darček a obsahuje 5 rôznych druhov soli: havajskú soľ, himalájsku soľ, cyperskú soľ, perzskú modrú soľ a údenú soľ.
môžete mať 26.11 - 27.11
Najlepšie z našich syrových omáčok na peknom drevenom podstavci. Jednoduchý, ale veľmi elegantný remeselný darček. vychutnajte si svoje obľúbené syry s našimi jedinečnými omáčkami!
môžete mať 26.11 - 27.11
Kvalitný džem z najlepších sezónnych bobúľ a trstinového cukru. Obsah ovocia je veľmi vysoký (120 %). Na výrobu 100 g džemu sa použije 120 g bobúľ, ktoré sa jemne povaria. Ovocie, ktoré je bohaté a v kúskoch, dodáva chuť a potešenie pre chuťové bunky.
môžete mať 26.11 - 27.11
Kvalitný džem z najlepších sezónnych fíg, mandlí a trstinového cukru. Obsah ovocia je veľmi vysoký (120 %). Na výrobu 100 g džemu sa použije 120 g fíg, ktoré sa jemne povaria. Kúsky fíg v hojnom množstve sa kombinujú s mandľami a vytvárajú skutočne chutný recept.
môžete mať 26.11 - 27.11
Lahodné filety z talianskeho tuniaka uloveného na Sicílii, ručne spracované a konzervované v olivovom oleji. Vďaka svojej štruktúre, plnej a výraznej chuti je tento výrobok nenahraditeľnou pochúťkou pre milovníkov dobrého jedla.
môžete mať 26.11 - 27.11
Horký čokoládový krém má výraznú, takmer obklopujúcu chuť. Výrobok je krémový, hustý a rozhodne lahodný, takže rozmazná aj tie najnáročnejšie chuťové bunky.
môžete mať 26.11 - 27.11
Kvalitný džem z najlepších sezónnych hrušiek a citrónov s trstinovým cukrom. Obsah ovocia je veľmi vysoký (120 %). Na výrobu 100 g džemu sa použije 112 g hrušiek a 8 g citrónov, ktoré sa jemne povaria. Ovocie, ktoré je bohaté a v kúskoch, dodáva chuť a potešenie chuťovým pohárikom.
môžete mať 26.11 - 27.11
Vysokokvalitný džem z najlepších sezónnych jahôd a trstinového cukru. Obsah ovocia je veľmi vysoký (120 %). Na výrobu 100 g džemu sa použije 120 g jahôd, ktoré sa jemne povaria. Ovocie, ktoré je bohaté a v kúskoch, dodáva chuť a potešenie pre chuťové bunky.
môžete mať 26.11 - 27.11
Konzervácia týchto klobás v slnečnicovom oleji bola zvolená z dôvodu snahy rešpektovať a nezmeniť chuť hlavnej zložky tejto pochúťky, ktorou je kvalitné jelenie mäso. Použité mäso je najvyššej kvality.
môžete mať 26.11 - 27.11
Táto paštéta z kačacieho mäsa sa pripravuje podľa inovatívnej receptúry zo starostlivo vybraných surovín najvyššej kvality, ktoré zahŕňajú aj iné druhy mäsa (bravčová pečeň, kuracie prsia, bravčová masť).
môžete mať 26.11 - 27.11
Bunet je dezert typický pre piemontskú kuchyňu. Je to puding podávaný ako dezert alebo občerstvenie. Vyrába sa z kakaa, makarónov a karamelu.
môžete mať 26.11 - 27.11
Konzervácia týchto klobás v slnečnicovom oleji bola zvolená z dôvodu snahy rešpektovať a nezmeniť chuť hlavnej zložky tejto pochúťky, ktorou je kvalitné mäso z diviaka. Použité mäso je najvyššej kvality.
môžete mať 26.11 - 27.11
Sladký medovo-orieškový krém, ktorý sa vyrába len z pasty z najlepších piemontských lieskových orieškov IGP a najlepšieho agátového medu, je oslavou skutočného obžerstva.
môžete mať 26.11 - 27.11
Pesto Ligure od Brezzo sa vyrába z kvalitných surovín a prináša na váš stôl chuť Ligúrie. Toto pesto výnimočnej kvality vyrobené podľa tradície obsahuje 35 % janovskej bazalky s chráneným označením pôvodu.
môžete mať 26.11 - 27.11
Vysokokvalitný džem vyrobený z najlepších sezónnych marhúľ a trstinového cukru. Obsah ovocia je veľmi vysoký (120 %). Na výrobu 100 g džemu sa použije 120 g marhúľ, ktoré sa jemne povaria. Ovocie, ktoré je bohaté a v kúskoch, dodáva chuť a potešenie pre chuťové bunky.
môžete mať 26.11 - 27.11
Modrá soľ z Perzie je prírodná kamenná soľ, ktorá pochádza z tisícročných soľných baní v Iráne. Je veľmi vzácna a jej zvláštna farba je spôsobená sylvínom, variantom kryštálovej mriežky sodíka.
môžete mať 26.11 - 27.11
Odparovaním soľnej vody z tisícročnej podzemnej ťažby sa získavajú tieto lahodné vločky soli marhuľovej farby a výnimočnej čistoty. Austrálska vločková soľ má jedinečné a cenné vlastnosti.
môžete mať 26.11 - 27.11
Havajská červená soľ je morská soľ „získaná“ z morí Havajského súostrovia. Vyrába sa ručne, balí sa bez akejkoľvek rafinácie, a preto patrí do kategórie prírodných celých solí.
môžete mať 26.11 - 27.11
Portugalská soľ Fleur de Sel je čistá, prirodzene biela soľ, ktorá sa zbiera na atlantickom pobreží Portugalska už od čias Rímskej ríše. Jej kryštáliky sú ľahké a veľmi jemné na dotyk.
môžete mať 26.11 - 27.11
Kapary sú produktom, ktorý na Pantellerii dosahuje absolútny vrchol. Sú chutné, chrumkavé a hodia sa do mnohých receptov.
môžete mať 25.11 - 26.11