Brezzo Kakaový puding Bunet, 180 g
Popis
Kakaový puding Bunet
Bunet je dezert typický pre piemontskú kuchyňu.
Je to puding podávaný ako dezert alebo občerstvenie.
Vyrába sa z kakaa, makarónov a karamelu.
Vďaka svojmu elegantnému vzhľadu je ideálny ako posledný chod, dezert.
Pri podávaní odporúčame obrátiť nádobu na servírovacom tanieri hore dnom a opatrne ju vyklepnúť.
Zloženie: pasterizované mlieko 38 %, pasterizovaná smotana, pasterizované vajcia, cukor, Amaretti 10 % (cukor, marhuľové jadrá 20 %, vaječný bielok, laktóza a mliečne bielkoviny, prírodná aróma, E500), horké kakao 3 %, ryžový škrob.
Výrobca Brezzo – Via Enrico Serafino, 3, 12043 Canale (CN) – Taliansko
Hmotnosť 180 g
Zloženie Pasterizované mlieko 38 %, pasterizovaná smotana, pasterizované vajcia, cukor, Amaretti 10 % (cukor, marhuľové jadrá 20 %, vaječný bielok, laktóza a mliečne bielkoviny, prírodná aróma, E500), horké kakao 3 %, ryžový škrob.
Krajina pôvodu Taliansko
Skladovanie Skladujte na chladnom a suchom mieste, po otvorení uchovávajte v chladničke.
Alergény Vajcia a vaječné výrobky, mlieko a mliečne výrobky
Výživové údaje na 100 g
Energetická hodnota 909 Kj / 217 Kcal
Tuk 8,8 g
z toho nasýtené mastné kyseliny 3,9 g
Sacharidy 30,5 g
z toho cukry 28,4 g
Bielkoviny 5,0 g
Soľ 0,1 g