Cena
Dostupnosť
Predajca
Najpredávanejšie
- Radiť podľa
- Odporúčame
- Najnižšej ceny
- Najvyššej ceny
- Hodnotenia
- Najpredávanejšie
Manukový med sa získava z kvetov typickej novozélandskej rastliny. Je to veľmi špeciálny med s príjemnou chuťou a pri pravidelnom používaní má priaznivé účinky na organizmus. Obsahuje veľmi vysokú koncentráciu metylglyoxalu (MGO).
môžete mať 26.11 - 27.11
Manukový med sa získava z kvetov typickej novozélandskej rastliny. Je to veľmi špeciálny med s príjemnou chuťou a pri pravidelnom používaní má priaznivé účinky na organizmus.
môžete mať 26.11 - 27.11
Je to najväčšia oliva na svete, skutočná talianska potravinárska výnimočnosť a pýcha apúlskeho mestečka Cerignola
môžete mať 26.11 - 27.11
Je to klasická rímska tradícia, známa a obľúbená po celom svete.
môžete mať 26.11 - 27.11
Omáčka z vlašských orechov a kešu orieškov typická pre Ligúriu. Je ideálna na tradičné tagliolini, tagliatelle a vaječné cestoviny.
môžete mať 26.11 - 27.11
Chutná a sladká cibuľa Tropea je odborne spracovaná pomocou remeselných metód spoločnosti Brezzo, aby sa stala lahodnou a lákavou omáčkou na syrové dosky. Hodí sa ku všetkým druhom syrov a vareného mäsa.
môžete mať 26.11 - 27.11
Olivová paštéta je jedným z najobľúbenejších receptov stredomorskej kuchyne a najmä Ligúrie. Vyrába sa z najlepších olív Taggiasca a získa si vás svojou jednoduchosťou a chuťou.
môžete mať 26.11 - 27.11
Táto paštéta sa vyrába z najlepšieho tuniaka uloveného na Sicílii a je ideálna na natieranie na chlieb ako chutné občerstvenie alebo na prípravu lahodných krutónov.
môžete mať 26.11 - 27.11
Táto paštéta spája kvalitného tuniaka s výraznou a nezameniteľnou chuťou najlepších sicílskych pomarančov. Neodolateľná kombinácia chutí. Je ideálna na prípravu skvelých krutónov alebo ako rafinované predjedlo, ktorým ohromíte svojich hostí.
môžete mať 26.11 - 27.11
Ragú tradičné pre piemontský región, vyrobené z najkvalitnejšieho teľacieho mäsa.
môžete mať 26.11 - 27.11
Polosušené paradajky konzervované v slnečnicovom oleji, jemne ochutené petržlenovou vňaťou, bazalkou a soľou. Chutné talianske cherry paradajky sa čiastočne opečú, aby získali väčšiu arómu a chuť, a potom sa ručne zabalia.
môžete mať 26.11 - 27.11
Len tá najlepšia ryža Carnaroli bez glutamátu s prídavkom čakanky. Zdravé a chutné jedlo, ktoré sa ľahko pripravuje a je hotové za pár minút.
môžete mať 26.11 - 27.11
Len tá najlepšia superjemná ryža Carnaroli bez glutamátu s pridaním citróna. Zdravé a chutné jedlo, ktoré sa ľahko pripravuje a je hotové za pár minút.
môžete mať 26.11 - 27.11
Len tá najlepšia ryža Carnaroli, bez glutamátu, s talianskou cuketou a cuketovými kvetmi. Zdravé a chutné jedlo, ktoré sa ľahko pripravuje a je hotové za pár minút. Vrecko obsahuje všetko, čo potrebujete na prípravu lahodného rizota s cuketovými kvetmi za pár minút.
môžete mať 25.11 - 26.11
Len tá najlepšia superjemná ryža Carnaroli bez glutamátu s pridaním špargle. Zdravé a chutné jedlo, ktoré sa ľahko pripravuje a je hotové za pár minút.
môžete mať 26.11 - 27.11
Len tá najlepšia superjemná ryža Carnaroli bez glutamátu s pridanou zeleninou. Zdravé a chutné jedlo, ktoré sa ľahko pripravuje a je hotové za pár minút.
môžete mať 26.11 - 27.11
Himalájska ružová soľ, nazývaná aj kamenná soľ, je výnimočne a prirodzene bohatá na železo, ako aj na základné minerály a stopové prvky. Veľmi čistá, ručne zbieraná z kameňov nájdených v najväčších soľných baniach v himalájskych horách.
môžete mať 26.11 - 27.11
Len tá najlepšia superjemná ryža Carnaroli bez glutamátu s pridaným šafranom. Zdravé a chutné jedlo, ktoré sa ľahko pripravuje a je hotové za pár minút.
môžete mať 26.11 - 27.11
Výber najlepších sicílskych pomarančov, ručne krájaných a marinovaných v sirupe. Čerstvé, sladké a lahodné. Ideálna alternatíva k čerstvému ovociu v každom ročnom období. Ideálne ako dezert alebo na zdobenie tort, zákuskov a zmrzliny.
môžete mať 26.11 - 27.11
Táto soľ sa stále zbiera starodávnou keltskou metódou. Jej sivá farba je spôsobená osobitným druhom ílu.
môžete mať 26.11 - 27.11
Sladká a pikantná Mostarda ručne vyrábaná len z horčice, cukru a najlepších kandizovaných hrušiek podľa starej tradície regiónu Cremona. Vynikajúca k vareným mäsovým zmesiam. Odporúča sa aj k vyzretým syrom.
môžete mať 26.11 - 27.11
Sladká a pikantná Mostarda ručne vyrábaná len z horčice, cukru a najlepších kandizovaných mandarínok podľa starej tradície z oblasti Cremony. Vynikajúca k vareným mäsovým zmesiam. Odporúča sa aj k vyzretým syrom.
môžete mať 26.11 - 27.11
Sladká a pikantná Mostarda ručne vyrábaná len z horčice, cukru a najlepších kandizovaných fíg podľa starej tradície z oblasti Cremony. Vynikajúca k vareným mäsovým zmesiam. Odporúča sa aj k vyzretým syrom.
môžete mať 26.11 - 27.11
Originálny brusnicový džem, ktorý možno použiť ako omáčku k syrom všetkých druhov. Vďaka nej budú vaše syrové dosky ešte lákavejšie.
môžete mať 26.11 - 27.11