Brezzo Piemontské mäsové ragú, 180 g
Popis
Piemontské mäsové ragú
Ragú tradičné pre piemontský región, vyrobené z najkvalitnejšieho teľacieho mäsa.
Tip na servírovanie:
Vhodné s vaječnými cestovinami, ako sú tajarin albesi a tagliatelle, alebo s agnolotti.
Skladovanie:
Skladujte na chladnom a suchom mieste. Po otvorení skladujte v chladničke a spotrebujte do 5 dní.
Zloženie: Talianske paradajky, hovädzie mäso z Talianska 33 %, cibuľa, mrkva, zeler, extra panenský olivový olej, soľ, cukor, aromatické rastliny. Regulátor kyslosti: kyselina citrónová.
Výrobca Brezzo – Via Enrico Serafino, 3, 12043 Canale (CN) – Taliansko
Hmotnosť 180 g
Zloženie Talianske paradajky, hovädzie mäso z Talianska 33 %, cibuľa, mrkva, zeler, extra panenský olivový olej, soľ, cukor, aromatické rastliny. Regulátor kyslosti: kyselina citrónová.
Krajina pôvodu Taliansko
Skladovanie Neotvorené výrobky sa môžu skladovať mimo chladničky na chladnom a suchom mieste, po otvorení ich uchovávajte v chladničke a spotrebujte do 7/10 dní.
Alergény Zeler a výrobky z neho
Výživové údaje na 100 g
Energetická hodnota 289 Kj / 69 Kcal
Tuk 2,8 g
z toho nasýtené mastné kyseliny 1,5 g
Sacharidy 3,5 g
z toho cukry 2,4 g
Bielkoviny 7,2 g
Soľ 1,56 g