Cena
Dostupnosť
Predajca
Najpredávanejšie
- Radiť podľa
- Odporúčame
- Najnižšej ceny
- Najvyššej ceny
- Hodnotenia
- Najpredávanejšie
Kapary sú produktom, ktorý dosahuje absolútny vrchol na ostrove Pantelleria. Sú chutné a chrumkavé, konzervované v soli podľa receptu, ktorý sa odovzdáva už po generácie. Sú ideálne na pizzu alebo na prípravu chutných omáčok na cestoviny.
Momentálne nedostupné
Medy Brezzo sú prírodné produkty, nie sú ochutené, neobsahujú žiadnu arómu a sú to medy, ktoré produkujú včely navštevujúce jednokveté polia. Chuť medu je ovplyvnená kvetom rastliny.
Momentálne nedostupné
Manukový med sa získava z kvetov typickej novozélandskej rastliny. Je to veľmi špeciálny med s príjemnou chuťou a pri pravidelnom používaní má priaznivé účinky na organizmus.
Momentálne nedostupné
Malé a chutné olivy Taggiasca sú známe po celom svete pre svoju výnimočnú kvalitu. Tieto olivy, typické pre západnú časť Ligúrskej riviéry, sú ideálne na nakladanie do slaného nálevu. Je to jednoduchý a veľmi univerzálny produkt, ktorý bude ideálnou prísadou do mnohých jedál.
Momentálne nedostupné
Ide o skvelú klasiku rímskej a lazickej kuchyne, pripravenú z kvalitných surovín s plným rešpektom k tradícii.
Momentálne nedostupné
Špeciálna a chutná omáčka s typickým fondue z údolia Valle d'Aosta, ktoré je príkladom talianskej kulinárskej tradície. Vyrába sa z múky, masla, vajec, mlieka a syra Fontina.
Momentálne nedostupné
Panna cotta je jedným z najobľúbenejších talianskych dezertov na svete. Ideálne sa podáva ako posledný chod, dezert alebo ako občerstvenie.
Momentálne nedostupné
Olivová paštéta je jedným z najobľúbenejších receptov stredomorskej a najmä ligúrskej kuchyne. Naša paštéta z najlepších olív Taggiasco si vás získa svojou jednoduchosťou a chuťou.
Momentálne nedostupné
Bazalkové pesto je typické pre región Janov (Ligúria). Pochádza z Janova, vyrába sa z bazalky, píniových orieškov a syra a používa sa na ochutenie cestovín podľa typického janovského receptu. Brezzo mení tento recept na pesto rizoto, ktoré je vynikajúce!
Momentálne nedostupné
Len tá najlepšia ryža carnaroli bez glutamátu s prídavkom talianskych lieskových orieškov. Zdravé a chutné jedlo, ktoré sa ľahko pripravuje a je hotové za pár minút.
Momentálne nedostupné
Cacio e Pepe je typické rímske jedlo, ktoré sa na prvý pohľad zdá jednoduché a ľahké na prípravu, ale nie je to tak, pretože ide o vyváženosť ingrediencií. Pochádza z Ríma, vyrába sa zo syra (Pecorino) a korenia a podľa typického rímskeho receptu sa používa na ochutenie špagiet.
Momentálne nedostupné
Šafran je vďaka svojim mimoriadnym organoleptickým vlastnostiam ušľachtilým korením a jedinečným produktom na svete. Získava sa z kvetu Crocus Sativus L., ktorého červené vlákna sa zbierajú ručne. Tieto stigmy sa potom sušia a balia celé, aby sa zaručila čistota a kvalita.
Momentálne nedostupné
Sladká a pikantná Mostarda ručne vyrábaná len z horčice, cukru a najlepších kandizovaných čerešní podľa starej tradície regiónu Cremona. Vynikajúca k vareným mäsovým zmesiam. Odporúča sa aj k vyzretým syrom.
Momentálne nedostupné
Mostarda ručne vyrábaná len z horčice, cukru a najlepšieho kandizovaného ovocia podľa starej tradície z oblasti Cremony. Vynikajúca k vareným mäsovým zmesiam. Odporúča sa aj k vyzretým syrom.
Momentálne nedostupné
Sladká a pikantná pomarančová omáčka je vhodná najmä k syrom, ktorým dodáva chuť. Táto omáčka sa najlepšie hodí k veľmi vyzretým a aromatickým syrom, ako sú pecorino, parmezán, provolone alebo údené syry všeobecne.
Momentálne nedostupné
Cestoviny vyrobené z najlepšej múky z tvrdej pšenice a prírodných ingrediencií najvyššej kvality (špenát, paradajky, červená repa a kurkuma). Pekný a originálny tvar srdca je potešením pre oči aj chuťové bunky.
Momentálne nedostupné
Táto syrová omáčka je klasikou rímskej kuchyne a stala sa jednou z najobľúbenejších v Taliansku. Brezzo používa len ten najlepší rímsky syr pecorino D.O.P.
Momentálne nedostupné
Výber najlepších čerešní naložených v sirupe. Čerstvé, sladké a lahodné.
Momentálne nedostupné
Cestoviny vyrobené z najlepšej múky z tvrdej pšenice a prírodných ingrediencií najvyššej kvality (špenát, paradajky, červená repa a kurkuma). Krásny a originálny tvar v tvare najznámejších talianskych pamiatok je potešením pre oči aj chuťové bunky.
Momentálne nedostupné
Baci di Dama sa vyrába z vybraných surovín a je jedným zo symbolov piemontskej cukrárskej tradície. Dve lieskovoorieškové guľôčky sú spojené lahodnou náplňou z najlepšej čokolády.
Momentálne nedostupné
Spomedzi všetkých medov vyrábaných v Taliansku patrí med z kvetu planiky k najvzácnejším a najoceňovanejším. Vyrába sa na veľmi obmedzenom území a v neskorej fáze roka, keď poveternostné podmienky často sťažujú prácu včiel.
Momentálne nedostupné
Spomedzi všetkých medov vyrábaných v Taliansku patrí med z kvetu planiky k najvzácnejším a najoceňovanejším. Vyrába sa na veľmi obmedzenom území a v neskorej fáze roka, keď poveternostné podmienky často sťažujú prácu včiel.
Momentálne nedostupné