Brezzo Panna Cotta s karamelom, 180 g
Popis
Panna Cotta s karamelom
Panna cotta je jedným z najobľúbenejších talianskych dezertov na svete.
Ideálne sa podáva ako posledný chod, dezert alebo ako občerstvenie.
Panna cotta sa zvyčajne podáva s karamelovou polevou.
Pri podávaní odporúčame obrátiť nádobu na servírovacom tanieri hore dnom a opatrne ju vyklepať.
Zloženie: 67 % pasterizovaná smotana, cukor, mlieko, 4 % karamel (glukózový sirup, cukor, voda), zahusťovadlá: ryžový škrob a agar agar, prírodná aróma.
Výrobca Brezzo – Via Enrico Serafino, 3, 12043 Canale (CN) – Taliansko
Hmotnosť 180 g
Zloženie Pasterizovaná smotana 67 %, cukor, mlieko, karamel 4 % (glukózový sirup, cukor, voda), zahusťovadlá: ryžový škrob a agar agar, prírodná aróma.
Krajina pôvodu Taliansko
Skladovanie Skladujte na chladnom a suchom mieste, po otvorení uchovávajte v chladničke.
Alergény Mlieko a mliečne výrobky
Výživové údaje na 100 g
Energetická hodnota 1419 Kj / 339 Kcal
Tuk 25,2 g
z toho nasýtené mastné kyseliny 14,3 g
Sacharidy 22,9 g
z toho cukry 22,2 g
Bielkoviny 6,7 g
Soľ 0,1 g