Brezzo Rizoto so syrom Pecorino a korením (Cacio e Pepe), 300 g
Popis
Rizoto so syrom Pecorino a korením (Cacio e Pepe)
Cacio e Pepe je typické rímske jedlo, ktoré sa na prvý pohľad zdá jednoduché a ľahké na prípravu, ale nie je to tak, pretože ide o vyváženosť ingrediencií.
Pochádza z Ríma, vyrába sa zo syra (Pecorino) a korenia a podľa typického rímskeho receptu sa používa na ochutenie špagiet. Brezzo tento recept reinterpretuje a ponúka toto Cacio e Pepe Risotto, super!
Len tá najlepšia superjemná ryža Carnaroli bez glutamátu.
Zdravé a chutné jedlo, ktoré sa ľahko pripravuje a je hotové za pár minút.
Na prípravu potrebujete len uvarený vývar alebo vodu a prípadne trochu oleja, kúsok masla alebo pol pohára bieleho vína.
Čas varenia: 18/20 minút
Zloženie: talianska ryža Carnaroli, syr pecorino (ovčie mlieko, soľ, jahňacie syridlo) 6 %, mleté čierne korenie 1 %.
Parametre
Výrobca Brezzo – Via Enrico Serafino, 3, 12043 Canale (CN) – Taliansko
Hmotnosť 300 g
Odporúčané množstvo pre jednu osobu 80 g – 100 g
Zloženie Talianska ryža Carnaroli, syr pecorino (ovčie mlieko, soľ, jahňacie syridlo) 6%, mleté čierne korenie 1%.
Krajina pôvodu Taliansko
Skladovať na chladnom a suchom mieste
Alergény Mlieko a mliečne výrobky
Výživové údaje na 100 g
Energetická hodnota 1557 Kj / 368 Kcal
Tuk 3,4 g
z toho nasýtené mastné kyseliny 1,5 g
Sacharidy 74,0 g
z toho cukry 1,1 g
Vláknina 1,7 g
Bielkoviny 9,4 g
Soľ 0,45 g