Brezzo Taliansky med z agátových kvetov, 250 g (Miele di Acacia)
Popis
Medy Brezzo sú prírodné produkty, nie sú ochutené, neobsahujú žiadnu arómu a sú to medy, ktoré produkujú včely navštevujúce jednokveté polia.
Chuť medu je ovplyvnená kvetom rastliny.
Taliansky med z agátových kvetov
Med z agátových kvetov Brezzo sa vyrába v nedotknutých lesoch Roero a Monferrato (Piemont – Taliansko), kde táto rastlina bujne rastie.
Je cenený najmä pre svoju svetlú, sladko-sladkú chuť.
Tento med zostáva vždy prirodzene tekutý a nedochádza k jeho kryštalizácii.
Med z agátových kvetov sa používa ako stolový med, ako sladidlo, do dezertov, v kombinácii s jogurtom, s mascarpone, čerstvým a modrým syrom.
Je vynikajúci do koláčov a ovocných tort.
Obdobie zberu: apríl – máj
Oblasť zberu: Piemont (Taliansko).
Vôňa: kvetinová, čerstvé ovocie a sladké mandle
Chuť: veľmi sladká, vanilková, po sladkých mandliach.
Farba: vodová biela až slamovo žltá.
Odborníci na med Brezzo rešpektujú vlastnosti tohto daru prírody v každej fáze výrobného procesu, ktorý je prísne kontrolovaný a pripravovaný bez tepla. Zásahy do výrobku sú minimálne a medy z rôznych šarží sa nemiešajú, aby sa zachovala ich typickosť.
Zloženie: med z agátových kvetov (krajina pôvodu: Taliansko).
Výrobca Brezzo – Via Enrico Serafino, 3, 12043 Canale (CN) – Taliansko
Krajina pôvodu Taliansko
Skladovať na chladnom a suchom mieste
Bez alergénov
Výživové údaje na 100 g
Energetická hodnota 1420 Kj / 334 Kcal
Tuk 0,5 g
z toho nasýtené mastné kyseliny 0,1 g
Sacharidy 83,5 g
z toho cukry 67,0 g
Bielkoviny 0,5 g
Soľ 0,01 g