Pagnani Tartufi Vaječné Fettuccine s čiernou hľuzovkou, 500 g
Popis
Vaječné Fettuccine s čiernou hľuzovkou
Vaječné fettuccine s čiernou hľuzovkou vznikli spojením opojnej chuti čiernej hľuzovky s najjemnejšou krupicou z tvrdej pšenice a vajcami.
Je to rafinované a veľmi chutné jedlo.
Vaječné cestoviny s čiernou hľuzovkou predstavujú dokonalosť pre kvalitu surovín aj pre vzácnosť surovín, ako sú čierne hľuzovky.
Majú dokonalú konzistenciu a lahodnú pórovitosť, ktorá umožňuje podávať ich v kombinácii s lyžicou masla a parmezánu alebo s rôznymi omáčkami.
Milovníkom výraznejších chutí odporúčame pridať plátky čiernej hľuzovky, ktoré dodajú tomuto lahodnému pokrmu ešte intenzívnejšiu chuť.
Príprava v kuchyni
Cestoviny s čiernymi hľuzovkami uvarte vo väčšom množstve osolenej vody, sceďte ich al dente, zohrejte ich na panvici s niekoľkými lyžičkami masla a posypte parmezánom.
Ak chcete dosiahnuť ešte intenzívnejšiu hľuzovkovú chuť, pridajte plátky letnej hľuzovky, čím dosiahnete jedinečný výsledok.
Pórovitosť cestovín umožňuje ich dokonalú kombináciu s tými najchutnejšími omáčkami.
Servírovanie
Vaječné cestoviny s čiernou hľuzovkou sa dajú pripraviť za pár minút a vďaka vysokej kvalite surovín sú ideálne na špeciálne príležitosti a obohatia každé menu.
Vaječné cestoviny s čiernou hľuzovkou sú hodnotným pokrmom, ale zároveň jednoduchým a rýchlym na prípravu.
Vďaka svojej omamnej chuti je nevyhnutnou súčasťou špajze každého gurmána, a to nielen pre milovníkov talianskej kuchyne.
Zloženie: múka z tvrdej pšenice, čerstvé vajcia 20%, sušené huby, čierna letná hľuzovka (Tuber aestivum Vitt.) 1%.
Čas varenia: 10 minút
Výrobca Pagnani Tartufi – Via Fontana, 4, 03030 Campoli Appennino (FR) – Taliansko
Hmotnosť 500 g
Odporúčané množstvo pre jednu osobu 80 g – 100 g
Zloženie múka z tvrdej pšenice, čerstvé vajcia 20 %, sušené huby, čierna letná hľuzovka (Tuber aestivum Vitt.) 1
Krajina pôvodu Taliansko
Skladovať na chladnom a suchom mieste
Alergény Obilniny obsahujúce lepok: pšenica, raž, jačmeň, ovos, špalda, kamut alebo ich hybridné odrody a výrobky z nich, vajcia a výrobky z nich
Výživové údaje na 100 g
Energetická hodnota 1918 kj / 458,5 kcal
Tuk 5,5 g
z toho nasýtené mastné kyseliny 1,2 g
Sacharidy 74,0 g
z toho cukry 2,3 g
Vláknina 4,0 g
Bielkoviny 4,3 g
Soľ 0,626 g