Sacchi Tartufi Pesto Genovese so vzácnou bielou hľuzovkou, 180 g
Popis
Pesto Genovese so vzácnou bielou hľuzovkou
Pesto Genovese s bielou hľuzovkou sa dá kombinovať s mnohými jedlami.
Vďaka svojej jemnej chuti je tento výrobok vysoko cenený spotrebiteľmi a milovníkmi tradičného talianskeho pesta.
Príprava v kuchyni
Cestoviny, ryža a polenta
Môže sa tiež miešať s rybími alebo mäsovými pokrmami
Do šalátov
Na opečenej bagete
Použitie
Odporúčame použiť 20–25 g pesta na osobu, môže sa použiť studené alebo pred podávaním zohriať.
Pridávajte ho do pokrmu pred koncom varenia a mierne ho zohrejte na panvici spolu s pokrmom.
Bonus
Pesto al Tartufo je špecialita, ktorú vysoko oceňujú spotrebitelia, najmä tí, ktorí vyhľadávajú veľmi kvalitný výrobok.
Je ideálne na zapamätanie si talianskych chutí. Pesto je jedným z najznámejších talianskych výrobkov na svete
Tento výrobok je vhodný pre tých, ktorí oceňujú jemné a harmonické chute. Je ideálny aj pre tých, ktorí nepoznajú chuť hľuzoviek.
Veľmi jednoduché použitie, výrobok je pripravený na okamžité použitie
Zloženie: olivový olej, bazalka janovská DOP 25 %, kešu orechy, extra panenský olivový olej, soľ, píniové oriešky, biela vzácna hľuzovka (Tuber Magnatum Pico) 0,1 %, aróma.
Neobsahuje farbivá ani konzervačné látky.
Výrobca Sacchi Tartufi – Via Amedeo Avogadro, 19/b, 61032 Fano (PU) – Taliansko
Krajina pôvodu Taliansko
Skladovanie Neotvorené výrobky sa môžu skladovať mimo chladničky na chladnom a suchom mieste, po otvorení ich uchovávajte v chladničke a spotrebujte do 7/10 dní.
Alergény orechy: mandle, lieskové orechy, vlašské orechy, kešu orechy, pekanové orechy, para orechy, pistácie, makadamové orechy a výrobky z nich
Výživové údaje na 100 g
Energetická hodnota 2482 Kj / 602 Kcal
Tuky 60,0 g
z toho nasýtené mastné kyseliny 9,0 g
Sacharidy 8,3 g
z toho cukry 3,0 g
Bielkoviny 5,8 g
Soľ 3,3 g