Cena
Dostupnosť
- Radiť podľa
- Odporúčame
- Najnižšej ceny
- Najvyššej ceny
- Hodnotenia
- Najpredávanejšie
Ide o výrobok, ktorý sa chuťovo najviac približuje čerstvým hľuzovkám: je vhodný najmä pre tých, ktorí hľadajú výrobky vysokej kvality. Plátky sú veľmi jemné, chrumkavé, majú delikátnu chuť a organolepticky sú vhodné najmä na konečnú dekoráciu pokrmov.
môžete mať 31.12 - 01.01
Krémový jemný krém pripravený z 2 najjemnejších hľuzoviek: bielej hľuzovky (Tuber borchii, Vittad.) a bielej vzácnej hľuzovky (Tuber magnatum Pico). Pridanie Grana Padano zaručuje originálnu a gurmánsku chuť
môžete mať 31.12 - 01.01
Malé kompaktné balenie, ktoré možno použiť aj ako originálny darček, obsahuje 3 vintage výrobky Sacchi Tartufi.
môžete mať 31.12 - 01.01
Krémový jemný krém pripravený z 2 najjemnejších hľuzoviek: bielej hľuzovky (Tuber borchii, Vittad.) a bielej vzácnej hľuzovky (Tuber magnatum Pico). Pridanie Grana Padano zaručuje originálnu a gurmánsku chuť
môžete mať 31.12 - 01.01
Biela hľuzovka (odborne známa ako Tuber Borchii Vitt. alebo Tuber albidum Pico, je prvotriedna, celá a konzervovaná v slanom náleve. Tento druh konzervovaných hľuzoviek je určený pre nadšencov, ktorí sa nechcú vzdať chuti lahodných bielych hľuzoviek ani mimo sezóny.
môžete mať 31.12 - 01.01
Prvá celkovo kvalitná biela hľuzovka (Tuber magnatum Pico) konzervovaná v slanom náleve. Celá vzácna biela hľuzovka pre nadšencov, ktorí sa nechcú vzdať pôžitku z chuti bielych hľuzoviek ani mimo sezóny.
môžete mať 31.12 - 01.01
Biela hľuzovka (odborne známa ako Tuber Borchii Vitt. alebo Tuber albidum Pico alebo v rôznych častiach Talianska ako Marzuolo), prvá kvalita, nakrájaná na plátky a uložená v slanom náleve. Má zaujímavý vizuálny efekt, vhodný pre nadšencov aj profesionálov, skvelá alternatíva k čerstvým hľuzovkám.
môžete mať 31.12 - 01.01
Jemný krém s výraznou chuťou, zložený z cíceru a bielej hľuzovky. Typická kombinácia talianskych ingrediencií z rôznych regiónov.
môžete mať 31.12 - 01.01
Čierna hľuzovka vzácna starostlivo vybraná a konzervovaná vcelku v slanom náleve. Pre nadšencov, ktorí sa nechcú vzdať pôžitku z chuti jemných čiernych hľuzoviek ani mimo sezóny.
môžete mať 31.12 - 01.01
Čierna hľuzovka vzácna starostlivo vybraná a konzervovaná vcelku v slanom náleve. Pre nadšencov, ktorí sa nechcú vzdať pôžitku z chuti jemných čiernych hľuzoviek ani mimo sezóny.
môžete mať 31.12 - 01.01
Biela drahocenná hľuzovka mletá a koncentrovaná, zložená iba z drahocennej hľuzovky (Tuber magnatum Pico), pre nadšencov a profesionálov. Dôveryhodná alternatíva za čerstvú hľuzovku
môžete mať 31.12 - 01.01
Hľuzovková pasta z bielej hľuzovky je jedným z najobľúbenejších výrobkov: typická chuť hľuzoviek a húb a jej jednoduché použitie z nej robia univerzálny výrobok na rôzne recepty.
môžete mať 31.12 - 01.01
Morská soľ s bielou hľuzovkou je veľmi jednoduchá prísada. Používa sa na zvýraznenie chuti hľuzoviek v každom pokrme, ktorý si vyžaduje solenie, a je vhodná ako náhrada bežnej soli.
môžete mať 31.12 - 01.01
Hľuzovka čierna (Tuber melanosporum, Vittad.), prvotriedna, nasekaná a vložená do slaného nálevu. Má zaujímavý vizuálny efekt, vhodný pre nadšencov aj profesionálov, skvelá alternatíva k čerstvej hľuzovke.
môžete mať 31.12 - 01.01
Rizoto s čiernou hľuzovkou je jedným z najreprezentatívnejších jedál Made in Italy a vzniklo z vášne dvoch najkvalitnejších surovín: ryže Carnaroli a letnej hľuzovky.
môžete mať 31.12 - 01.01
Zemiakové Gnocchi s čiernou hľuzovkou sú jedným z najreprezentatívnejších jedál talianskej gastronomickej tradície, ktoré vzniklo spojením typických produktov tejto krajiny: bielych zemiakov a letnej hľuzovky. Vďaka svojej štruktúre a chuti sú dokonalé aj s lyžičkou masla a parmezánu.
môžete mať 31.12 - 01.01
Balzamikový ocot z Modeny s bielou hľuzovkou je vďaka svojej sladkokyslej chuti dokonalým produktom na zvýraznenie arómy hľuzoviek.
Momentálne nedostupné
Biela hľuzovka (odborne známa ako Tuber Borchii Vitt. alebo Tuber albidum Pico, je prvotriedna, celá a konzervovaná v slanom náleve. Tento druh konzervovaných hľuzoviek je určený pre nadšencov, ktorí sa nechcú vzdať chuti lahodných bielych hľuzoviek ani mimo sezóny.
Momentálne nedostupné
Biela hľuzovka (odborne známa ako Tuber Borchii Vitt. alebo Tuber albidum Pico alebo v rôznych častiach Talianska ako Marzuolo), prvá kvalita, nakrájaná na plátky a uložená v slanom náleve. Má zaujímavý vizuálny efekt, vhodný pre nadšencov aj profesionálov, skvelá alternatíva k čerstvým hľuzovkám.
Momentálne nedostupné
Ide o výrobok, ktorý sa chuťovo najviac približuje čerstvým hľuzovkám: je vhodný najmä pre tých, ktorí hľadajú výrobky vysokej kvality. Plátky sú veľmi jemné, chrumkavé, majú delikátnu chuť a organolepticky sú vhodné najmä na konečnú dekoráciu pokrmov.
Momentálne nedostupné
Čierna vzácna hľuzovková pasta 3% je jedným z najobľúbenejších produktov: jej typická hľuzovková a hubová chuť a jednoduché použitie z nej robia univerzálny produkt pre rôzne recepty.
Momentálne nedostupné
Čierna vzácna hľuzovková pasta je jedným z najobľúbenejších produktov: jej typická hľuzovková a hubová chuť a jednoduché použitie z nej robia univerzálny produkt pre rôzne recepty.
Momentálne nedostupné
Čipsy s čiernou hľuzovkou sa vyznačujú rovnomerným zhnednutím, zvláštnou chrumkavosťou a hrubším rezom. Najdôležitejšou charakteristickou črtou je rafinovaná a jedinečná chuť, ktorú lupienkom dodáva hľuzovka: gurmánske slané občerstvenie na každú príležitosť.
Momentálne nedostupné
Biela hľuzovka mletá a koncentrovaná, zložená iba z bielej hľuzovky (Tuber Aestivum Vitt), pre nadšencov a profesionálov. Dôveryhodná alternatíva za čerstvú hľuzovku.
Momentálne nedostupné