Sacchi Tartufi Zemiakové Gnocchi s čiernou hľuzovkou, 500 g
Popis
Zemiakové Gnocchi s čiernou hľuzovkou
Zemiakové Gnocchi s čiernou hľuzovkou sú jedným z najreprezentatívnejších jedál talianskej gastronomickej tradície, ktoré vzniklo spojením typických produktov tejto krajiny: bielych zemiakov a letnej hľuzovky.
Vďaka svojej štruktúre a chuti sú dokonalé aj s lyžičkou masla a parmezánu.
Zemiakové Gnocchi s čiernou hľuzovkou sú skutočným typickým jedlom talianskej kuchyne: vyžadujú si málo času na prípravu a okamžite vyzdvihnú nezameniteľnú chuť a vôňu letných hľuzoviek.
Milovníkom výraznejších chutí odporúčame pridať niekoľko plátkov letných hľuzoviek, ktoré dodajú tomuto lahodnému pokrmu ešte jedinečnejšiu a rafinovanejšiu chuť.
Príprava v kuchyni
Gnocchi s čiernou hľuzovkou uvarte vo väčšom množstve osolenej vody, sceďte a dokončite prípravu na panvici s niekoľkými lyžičkami masla a niekoľkými lyžičkami parmezánu.
Ak chcete ešte viac zvýrazniť opojnú chuť hľuzoviek, pridajte niekoľko plátkov letných hľuzoviek, výsledok bude výnimočný.
Použite
Zemiakové Gnocchi s čiernou hľuzovkou sú jednoduché, rýchle a chutné jedlo.
Je praktické na rýchly obed a ideálne na špeciálne príležitosti, aby vaše menu bolo elegantnejšie.
Bonus
Zemiakové Gnocchi s čiernou hľuzovkou sú veľmi jednoduché jedlo, pretože sú pripravené na okamžité podávanie.
Je veľmi praktické uchovávať tieto halušky v chladničke.
Dajú sa rýchlo pripraviť, ak sa ponáhľate, alebo aby ste ich mohli podávať ako špeciálne jedlo na výnimočnú príležitosť.
Zloženie: zemiaková kaša 70% [voda, dehydrované zemiakové vločky (zemiaky, emulgátory: mono a diglyceridy mastných kyselín, prírodná aróma)], PŠENIČNÁ MÚKA TYPU „00“, letná hľuzovka 2% (Tuber aestivum Vittad), zemiakový škrob, ryžová múka, soľ, korenie, regulátor kyslosti: kyselina mliečna, konzervant: kyselina mliečna draselná, konzervant: sorban draselný.
Výrobca Sacchi Tartufi – Via Amedeo Avogadro, 19/b, 61032 Fano (PU) – Taliansko
Hmotnosť 500 g
Odporúčané množstvo pre jednu osobu 150 – 200 g
Krajina pôvodu Taliansko
Skladovanie Neotvorené výrobky sa môžu skladovať mimo chladničky na chladnom a suchom mieste, po otvorení ich uchovávajte v chladničke.
Alergény Obilniny obsahujúce lepok: pšenica, raž, jačmeň, ovos, špalda, kamut alebo ich hybridné odrody a výrobky z nich
Výživové údaje na 100 g
Energetická hodnota 641 Kj / 151 Kcal
Tuk 0,2 g
z toho nasýtené mastné kyseliny 0,1 g
Sacharidy 32,0 g
z toho cukry 0,1 g
Vláknina 1,3 g
Bielkoviny 5,7 g
Soľ 1,5 g