10× viac produktov za najlepšie ceny
10× viac produktov za najlepšie ceny
Kód: 47117750

Pagnani Tartufi Vaječné Pappardelle s čiernou hľuzovkou, 500 g

Pagnani Tartufi Vaječné Pappardelle s čiernou hľuzovkou, 500 g

Partnerský predaj - cenu dopravy určuje partner
Vaječné Pappardelle s čiernou hľuzovkou vznikli spojením opojnej chuti čiernej hľuzovky s najjemnejšou krupicou z tvrdej pšenice a vajcami. Je to rafinované a veľmi chutné jedlo. Celý popis
9,90 €
0,02 €/g
Tovar od: Lanýž Shop
9,90 €
0,02 €/g
Získajte dopravu ZADARMO so
u zásielok od 12,9 €

20.12.2024 na výdajnom mieste
20.12.2024 - 23.12.2024 na vašej adrese

Popis

Vaječné Pappardelle s čiernou hľuzovkou

Vaječné Pappardelle s čiernou hľuzovkou vznikli spojením opojnej chuti čiernej hľuzovky s najjemnejšou krupicou z tvrdej pšenice a vajcami.

Je to rafinované a veľmi chutné jedlo.

Vaječné cestoviny s čiernou hľuzovkou predstavujú dokonalosť pre kvalitu surovín aj pre vzácnosť surovín, ako sú čierne hľuzovky.

Majú dokonalú konzistenciu a lahodnú pórovitosť, ktorá umožňuje podávať ich v kombinácii s lyžicou masla a parmezánu alebo s rôznymi omáčkami.

Milovníkom výraznejších chutí odporúčame pridať plátky čiernej hľuzovky, ktoré dodajú tomuto lahodnému pokrmu ešte intenzívnejšiu chuť.

Príprava v kuchyni

Cestoviny s čiernymi hľuzovkami uvarte vo väčšom množstve osolenej vody, sceďte ich al dente, zohrejte ich na panvici s niekoľkými lyžičkami masla a posypte parmezánom.

Ak chcete dosiahnuť ešte intenzívnejšiu hľuzovkovú chuť, pridajte plátky letnej hľuzovky, čím dosiahnete jedinečný výsledok.

Pórovitosť cestovín umožňuje ich dokonalú kombináciu s tými najchutnejšími omáčkami.

Servírovanie

Vaječné cestoviny s čiernou hľuzovkou sa dajú pripraviť za pár minút a vďaka vysokej kvalite surovín sú ideálne na špeciálne príležitosti a obohatia každé menu.

Vaječné cestoviny s čiernou hľuzovkou sú hodnotným pokrmom, ale zároveň jednoduchým a rýchlym na prípravu.

Vďaka svojej omamnej chuti je nevyhnutnou súčasťou špajze každého gurmána, a to nielen pre milovníkov talianskej kuchyne.

Zloženie: múka z tvrdej pšenice, čerstvé vajcia 20%, sušené huby, čierna letná hľuzovka (Tuber aestivum Vitt.) 1%.

Čas varenia: 10 minút

Výrobca Pagnani Tartufi – Via Fontana, 4, 03030 Campoli Appennino (FR) – Taliansko

Hmotnosť 500 g

Odporúčané množstvo pre jednu osobu 80 g – 100 g

Zloženie múka z tvrdej pšenice, čerstvé vajcia 20 %, sušené huby, čierna letná hľuzovka (Tuber aestivum Vitt.) 1

Krajina pôvodu Taliansko

Skladovať na chladnom a suchom mieste

Alergény Obilniny obsahujúce lepok: pšenica, raž, jačmeň, ovos, špalda, kamut alebo ich hybridné odrody a výrobky z nich, vajcia a výrobky z nich

Výživové údaje na 100 g

Energetická hodnota 1918 kj / 458,5 kcal

Tuk 5,5 g

z toho nasýtené mastné kyseliny 1,2 g

Sacharidy 74,0 g

z toho cukry 2,3 g

Vláknina 4,0 g

Bielkoviny 4,3 g

Soľ 0,626 g