Cena
Dostupnosť
Kategória
- Radiť podľa
- Odporúčame
- Najnižšej ceny
- Najvyššej ceny
- Hodnotenia
- Najpredávanejšie
Bio mliečna čokoláda sa vyrába z kakaového masla, cukru, sušeného mlieka a vanilkového extraktu. Neobsahuje žiadne umelé arómy, farbivá ani konzervačné látky. Má jemnú krémovú chuť. Čokoláda je vo forme chrumkavých sušienok, ktoré jej dodávajú jedinečnú textúru.
môžete mať 29.11
Stojan na poháre vyrobený z odolného dreva.Materiál: 100% ekologické čisté drevo s lešteným hladkým povrchom.Jednoduchá údržba: Vďaka zapusteným skrutkám sa stojan ľahko čistí.Úspora miesta: Prenosný stojan, ktorý pojme až 6 veľkých pohárov, pomáha udržiavať poriadok na stole alebo v kuchyni.Rozme…
môžete mať 29.11
Zloženie: Balenie: 0 g Skladujte v suchu, chráňte pred teplom.
môžete mať 29.11
Tento stojan na papierové utierky je skutočne elegantným doplnkom do kuchyne. Vďaka svojmu čistému, prírodnému dizajnu sa hodí do každého interiéru, či už uprednostňujete moderný alebo rustikálny štýl.
môžete mať 29.11
Drevená naberačka na soľ a korenie s dĺžkou 9 cm je malý a praktický kuchynský nástroj, ktorý sa často používa na naberanie soli, korenia alebo iných drobných sypkých prísad.
Momentálne nedostupné
Bio dropsy z horkej čokolády sú skvelou voľbou pre milovníkov čokolády. Dropsy sú vyrobené z kakaových bôbov v bio kvalite a obsahujú najmenej 70 % kakaovej sušiny. To zaručuje intenzívnu a bohatú chuť.
Momentálne nedostupné
Kto by nepoznal čokoládu! A z čoho sa čokoláda vyrába? Áno, kakaové bôby sa používajú nielen na výrobu obľúbenej čokolády, ale možno ich použiť aj na zdobenie dezertov, ako skvelú prísadu na dochutenie smoothies, ale zaujímavé je, že kakaové bôby sa dajú použiť aj do slaných omáčok.
Momentálne nedostupné
Kto by nepoznal čokoládu! A z čoho sa čokoláda vyrába? Áno, kakaové bôby sa používajú nielen na výrobu obľúbenej čokolády, ale možno ich použiť aj na zdobenie dezertov, ako skvelú prísadu na dochutenie smoothies, ale zaujímavé je, že kakaové bôby sa dajú použiť aj do slaných omáčok.
Momentálne nedostupné
Kakaové boby celé BIO RAW Zloženie: 100% kakaový prášokvé boby BIO Odrada: Criollo GMO: produkt nie je geneticky modifikovaný Vegan : produkt je 100% vegan, pri výrobě nie sú použité žiadne suroviny živočíšného pôvodu Krajina pôvodu: Peru Balenie: 500g CZ-BIO-002/Poľnohospodárska výroba EU Min…
Momentálne nedostupné
Kto by nepoznal čokoládu! A z čoho sa čokoláda vyrába? Áno, kakaové bôby sa používajú nielen na výrobu tak obľúbenej čokolády, ale možno ich použiť aj na zdobenie dezertov, ako skvelú prísadu na dochutenie smoothies, ale zaujímavé je, že kakaové bôby sa dajú použiť aj do slaných omáčok.
Momentálne nedostupné
Kto by nepoznal čokoládu! A z čoho sa čokoláda vyrába? Áno, kakaové bôby sa používajú nielen na výrobu tak obľúbenej čokolády, ale možno ich použiť aj na zdobenie dezertov, ako skvelú prísadu na dochutenie smoothies, ale zaujímavé je, že kakaové bôby sa dajú použiť aj do slaných omáčok.
Momentálne nedostupné
Kto by nepoznal čokoládu! A z čoho sa čokoláda vyrába? Áno, kakaové bôby sa používajú nielen na výrobu tak obľúbenej čokolády, ale možno ich použiť aj na zdobenie dezertov, ako skvelú prísadu na dochutenie smoothies, ale zaujímavé je, že kakaové bôby sa dajú použiť aj do slaných omáčok.
Momentálne nedostupné
Kto by nepoznal čokoládu! A z čoho sa čokoláda vyrába? Áno, kakaové bôby sa používajú nielen na výrobu tak obľúbenej čokolády, ale možno ich použiť aj na zdobenie dezertov, ako skvelú prísadu na dochutenie smoothies, ale zaujímavé je, že kakaové bôby sa dajú použiť aj do slaných omáčok.
Momentálne nedostupné
Kto by nepoznal čokoládu! Čokoláda sa vyrába z kakaových bôbov, ktoré do Európy pred mnohými storočiami priviezli Španieli z Južnej Ameriky. Čokoláda sa však nevyrába len z rozdrvených bôbov, ale aj z kakaového masla.Ale čo je to kakaové maslo a na čo sa dá použiť?
Momentálne nedostupné
Kto by nepoznal čokoládu! Čokoláda sa vyrába z kakaových bôbov, ktoré do Európy pred mnohými storočiami priviezli Španieli z Južnej Ameriky. Čo sa týka Ameriky, vedeli ste, že Mayovia v Mexiku pili nápoj z kakaových bôbov a radi si ho posypávali mletým chilli?
Momentálne nedostupné
Kto by nepoznal čokoládu! Čokoláda sa vyrába z kakaových bôbov, ktoré do Európy pred mnohými storočiami priviezli Španieli z Južnej Ameriky. Čo sa týka Ameriky, vedeli ste, že Mayovia v Mexiku pili nápoj z kakaových bôbov a radi si ho posypávali mletým chilli?
Momentálne nedostupné
Kto by nepoznal čokoládu! Čokoláda sa vyrába z kakaových bôbov, ktoré do Európy pred mnohými storočiami priviezli Španieli z Južnej Ameriky. Čo sa týka Ameriky, vedeli ste, že Mayovia v Mexiku pili nápoj z kakaových bôbov a radi si ho posypávali mletým chilli?
Momentálne nedostupné
Kakaovník (Theobroma cacao) je tropická rastlina, ktorá si na svoj rast vyžaduje špecifické podmienky, napríklad teplé a vlhké podnebie. Nie je prekvapením, že najväčší producenti kakaových bôbov sa nachádzajú v Afrike, najmä v krajinách ako Pobrežie Slonoviny, Ghana, Nigéria a Kamerun.
Momentálne nedostupné
Kakaovník (Theobroma cacao) je tropická rastlina, ktorá si na svoj rast vyžaduje špecifické podmienky, napríklad teplé a vlhké podnebie. Nie je prekvapením, že najväčší producenti kakaových bôbov sa nachádzajú v Afrike, najmä v krajinách ako Pobrežie Slonoviny, Ghana, Nigéria a Kamerun.
Momentálne nedostupné
Kto by nepoznal čokoládu! Čokoláda sa vyrába z kakaových bôbov, ktoré do Európy pred mnohými storočiami priviezli Španieli z Južnej Ameriky. Čo sa týka Ameriky, vedeli ste, že Mayovia v Mexiku pili nápoj z kakaových bôbov a radi si ho posypávali mletým chilli?
Momentálne nedostupné
Kakaovník (Theobroma cacao) je tropická rastlina, ktorá si na svoj rast vyžaduje špecifické podmienky, napríklad teplé a vlhké podnebie. Nie je prekvapením, že najväčší producenti kakaových bôbov sa nachádzajú v Afrike, najmä v krajinách ako Pobrežie Slonoviny, Ghana, Nigéria a Kamerun.
Momentálne nedostupné
Nepražené bio kakao je obľúbená potravina, ktorá sa vyrába z kakaových bôbov, ktoré neboli tepelne spracované (nepražené) a boli vypestované podľa zásad ekologického poľnohospodárstva. Táto forma kakaa si zachováva viac živín a antioxidantov v porovnaní s praženým kakaom.
Momentálne nedostupné
Karobový prášok, často označovaný ako svätojánsky chlieb, sa vyrába zo sušených a mletých strukov svätojánskeho chleba (Ceratonia siliqua).Dužina sa suší, praží a melie na jemný prášok alebo múku. Tento prášok má bohatú, orechovú chuť, ktorá je trochu podobná karamelu.
Momentálne nedostupné
Bio mliečna čokoláda sa vyrába z kakaového masla, cukru, sušeného mlieka a vanilkového extraktu. Neobsahuje žiadne umelé arómy, farbivá ani konzervačné látky. Má jemnú krémovú chuť. Čokoláda je vo forme chrumkavých sušienok, ktoré jej dodávajú jedinečnú textúru.
Momentálne nedostupné