Cena
Dostupnosť
- Radiť podľa
- Odporúčame
- Najnižšej ceny
- Najvyššej ceny
- Hodnotenia
- Najpredávanejšie
Pálivé papriky majú charakteristickú sýtočervenú farbu a neodolateľnú korenistú vôňu. Jeho chuť je pikantná, čo určite oceníte v gulášoch, dusených jedlách, polievkach, ale aj ako surovinu na dochutenie zeleniny.
môžete mať 29.11
Pálivé papriky majú charakteristickú sýtočervenú farbu a neodolateľnú korenistú vôňu. Jeho chuť je pikantná, čo určite oceníte v gulášoch, dusených jedlách, polievkach, ale aj ako surovinu na dochutenie zeleniny.
môžete mať 29.11
Pálivé papriky majú charakteristickú sýtočervenú farbu a neodolateľnú korenistú vôňu. Jeho chuť je pikantná, čo určite oceníte v gulášoch, dusených jedlách, polievkach, ale aj ako surovinu na dochutenie zeleniny.
môžete mať 29.11
Perníkové korenie je zmes rôznych druhov korenia na prípravu perníkov. Môžete ho použiť do vianočných perníkov, ktoré všetci milujú, ale aj do jemných nadýchaných perníkov, buchiet a dokonca aj do sušienok a koláčov.
môžete mať 29.11
Perníkové korenie je zmes rôznych druhov korenia na prípravu perníkov. Môžete ho použiť do vianočných perníkov, ktoré všetci milujú, ale aj do jemných nadýchaných perníkov, buchiet a dokonca aj do sušienok a koláčov.
môžete mať 29.11
Organická celá rasca je korenie, ktoré pochádza z rastliny cuminum cyminum. Táto rastlina je príbuzná mrkve a feniklu. Má jemnú arómu a horkosladkú chuť. Používa sa v mnohých rôznych kuchyniach na celom svete. Je tradičným korením v indickej, arabskej a mexickej kuchyni.
môžete mať 29.11
BIO celá rasca je korenie, ktoré pochádza z rastliny cuminum cyminum. Táto rastlina je príbuzná mrkve a feniklu. Má jemnú arómu a horkosladkú chuť. Používa sa v mnohých rôznych kuchyniach na celom svete. Je tradičným korením v indickej, arabskej a mexickej kuchyni.
môžete mať 29.11
BIO celá rasca je korenie, ktoré pochádza z rastliny cuminum cyminum. Táto rastlina je príbuzná mrkve a feniklu. Má jemnú arómu a horkosladkú chuť. Používa sa v mnohých rôznych kuchyniach na celom svete. Je tradičným korením v indickej, arabskej a mexickej kuchyni.
môžete mať 29.11
BIO celá rasca je korenie, ktoré pochádza z rastliny cuminum cyminum. Táto rastlina je príbuzná mrkve a feniklu. Má jemnú arómu a horkosladkú chuť. Používa sa v mnohých rôznych kuchyniach na celom svete. Je tradičným korením v indickej, arabskej a mexickej kuchyni.
môžete mať 29.11
BIO celá rasca je korenie, ktoré pochádza z rastliny cuminum cyminum. Táto rastlina je príbuzná mrkve a feniklu. Má jemnú arómu a horkosladkú chuť. Používa sa v mnohých rôznych kuchyniach na celom svete. Je tradičným korením v indickej, arabskej a mexickej kuchyni.
môžete mať 29.11
Bourbonská mletá vanilka je kvalitný druh mletej vanilky z oblasti Bourbon (dnes známej ako Réunion a okolité ostrovy v Indickom oceáne).
môžete mať 29.11
Bourbonská mletá vanilka je kvalitný druh mletej vanilky z oblasti Bourbon (dnes známej ako Réunion a okolité ostrovy v Indickom oceáne).
môžete mať 29.11
Vanilkový struk Bourbon Bio (18–20 cm) je vysokokvalitný vanilkový struk, ktorý sa pestuje ekologicky a bez použitia chemických pesticídov alebo hnojív.
môžete mať 29.11
Korenie je jedným z najstarších a najbežnejších korenín. Málokto z nás si vie predstaviť varenie bez použitia korenia. Biele korenie sa vyrába zo zrniek čierneho korenia, ktoré sa po zbere namočia do vody, aby sa odstránila červená šupka. Tým sa odstráni horkosť a plody získajú jemnú, sladkú chuť.
Momentálne nedostupné
Korenie je jedným z najstarších a najbežnejších korenín. Málokto z nás si vie predstaviť varenie bez použitia korenia. Biele korenie sa vyrába zo zrniek čierneho korenia, ktoré sa po zbere namočia do vody, aby sa odstránila červená šupka. Tým sa odstráni horkosť a plody získajú jemnú, sladkú chuť.
Momentálne nedostupné
Biele mleté korenie sa vyrába zo zrniek čierneho korenia, ktoré sa po zbere namočia do vody, aby sa odstránila červená šupka. Tým sa odstráni horkosť a plody získajú jemnú, sladkú chuť. Biele korenie sa potom rozomelie na prášok. Korenie je obľúbeným korením v mnohých kuchyniach na celom svete.
Momentálne nedostupné
BIO Chilli vločky sa vyrábajú zo sušených chilli papričiek. Sú bohaté na vitamíny, minerály a antioxidanty. Dodávajú jedlám pikantnú chuť a vôňu. Chilli je obľúbenou prísadou v mexickej a thajskej kuchyni.
Momentálne nedostupné
Plody čierneho korenia sa po zbere musia ošetriť, aby sa mohli použiť ako korenie. Najprv sa fermentujú a potom sa sušia na slnku. Tým získava korenie svoju typickú ostrú chuť a vôňu. Čierne korenie je jedným z najstarších a najznámejších korenín, ktoré sa dnes používa v každej kuchyni.
Momentálne nedostupné
Mnohí z nás si pravdepodobne stále myslia, že citrónová kôra je len niečo, čo chráni chuť celého citróna. Nie je to tak, pretože zázračné účinky tohto ovocia sa začínajú už v jeho šupke.Odkiaľ sa vôbec vzali citróny? História citrónov siaha až do staroveku z ázijského kontinentu.
Momentálne nedostupné
Mnohí z nás si pravdepodobne stále myslia, že citrónová kôra je len niečo, čo chráni chuť celého citróna. Nie je to tak, pretože zázračné účinky tohto ovocia sa začínajú už v jeho šupke.Odkiaľ sa vôbec vzali citróny? História citrónov siaha až do staroveku z ázijského kontinentu.
Momentálne nedostupné
Mnohí z nás si pravdepodobne stále myslia, že citrónová kôra je len niečo, čo chráni chuť celého citróna. Nie je to tak, pretože zázračné účinky tohto ovocia sa začínajú už v jeho šupke.Odkiaľ sa vôbec vzali citróny? História citrónov siaha až do staroveku z ázijského kontinentu.
Momentálne nedostupné
Kari korenie je tradičná zmes korenia, ktorá pochádza z Indie. Pozostáva z viac ako 20 druhov bylín a korenín vrátane kurkumy, zázvoru, chilli, koriandra, feniklu a ďalších. Má zlatistú farbu a je veľmi jemné, krásne sa mieša s jedlom. Korenie má výraznú a komplexnú chuť a vôňu.
Momentálne nedostupné
Klinček BIO sa vyrába zo sušených púčikov klinčekovníka, stromu pochádzajúceho z Indonézie. Je bohatý na vitamíny, minerály a antioxidanty. Obsahuje aj esenciálne oleje, ktoré mu dodávajú typickú vôňu a chuť. Najčastejšie ho nájdete v kuchyni ako korenie.
Momentálne nedostupné
Škorica sa dá použiť na mnoho rôznych spôsobov: pri pečení dezertov (napr. štrúdle), do horúcich nápojov (horúce šťavy, varené víno), ale aj pri výrobe domácej kozmetiky (trochu škorice v balzame na pery urobí pery plnšie a kyprejšie).Ale čo je škorica a na čo je dobrá?
Momentálne nedostupné