Cena
Dostupnosť
Kategória
- Radiť podľa
- Odporúčame
- Najnižšej ceny
- Najvyššej ceny
- Hodnotenia
- Najpredávanejšie
Možno sa pýtate, čo je na jablkách také úžasné, keďže často vidíme zhnité jablká ležať na uliciach. Je pravda, že jablká sú podceňované a nedocenené.Jablko ako lekáreň? Čítate správne – jablká sa pre svoje jedinečné zloženie nazývali okrúhlou lekárňou.
môžete mať 29.11
Možno sa pýtate, čo je na jablkách také úžasné, keďže často vidíme zhnité jablká ležať na uliciach. Je pravda, že jablká sú podceňované a nedocenené.Jablko ako lekáreň? Čítate správne – jablká sa pre svoje jedinečné zloženie nazývali okrúhlou lekárňou.
môžete mať 29.11
Možno sa pýtate, čo je na jablkách také úžasné, keďže často vidíme zhnité jablká ležať na uliciach. Je pravda, že jablká sú podceňované a nedocenené.Jablko ako lekáreň? Čítate správne – jablká sa pre svoje jedinečné zloženie nazývali okrúhlou lekárňou.
môžete mať 29.11
Možno sa pýtate, čo je na jablkách také úžasné, keďže často vidíme zhnité jablká ležať na uliciach. Je pravda, že jablká sú podceňované a nedocenené.Jablko ako lekáreň? Čítate správne – jablká sa pre svoje jedinečné zloženie nazývali okrúhlou lekárňou.
môžete mať 29.11
BIO jasmínová rýže je druh rýže, který je pěstován v Thajsku a dalších jihoasijských zemích. Má dlouhá, lehce průsvitná zrnka s jemnou ořechovou vůní. Je bohatá na vitamíny, minerály a vlákninu. Je také zdrojem antioxidantů, které pomáhají chránit buňky před poškozením.
môžete mať 29.11
BIO jasmínová rýže je druh rýže, který je pěstován v Thajsku a dalších jihoasijských zemích. Má dlouhá, lehce průsvitná zrnka s jemnou ořechovou vůní. Je bohatá na vitamíny, minerály a vlákninu. Je také zdrojem antioxidantů, které pomáhají chránit buňky před poškozením.
môžete mať 29.11
BIO jasmínová rýže je druh rýže, který je pěstován v Thajsku a dalších jihoasijských zemích. Má dlouhá, lehce průsvitná zrnka s jemnou ořechovou vůní. Je bohatá na vitamíny, minerály a vlákninu. Je také zdrojem antioxidantů, které pomáhají chránit buňky před poškozením.
môžete mať 29.11
Ovsené vločky obsahujú veľa sacharidov, preto sú vhodné ako raňajky – dodajú nám veľa energie, zasýtia nás na dlhý čas a s ovocím sú výborné aj ako kaša. Ovsené vločky obsahujú veľa vlákniny, ktorá je nevyhnutná pre zdravie našich čriev.
môžete mať 29.11
Ovsené vločky obsahujú veľa sacharidov, preto sú vhodné ako raňajky – dodajú nám veľa energie, zasýtia nás na dlhý čas a s ovocím sú výborné aj ako kaša. Ovsené vločky obsahujú veľa vlákniny, ktorá je nevyhnutná pre zdravie našich čriev.
môžete mať 29.11
Kto by nepoznal čokoládu! Čokoláda sa vyrába z kakaových bôbov, ktoré do Európy pred mnohými storočiami priviezli Španieli z Južnej Ameriky. Čokoláda sa však nevyrába len z rozdrvených bôbov, ale aj z kakaového masla.Ale čo je to kakaové maslo a na čo sa dá použiť?
môžete mať 29.11
Kto by nepoznal čokoládu! Čokoláda sa vyrába z kakaových bôbov, ktoré do Európy pred mnohými storočiami priviezli Španieli z Južnej Ameriky. Čokoláda sa však nevyrába len z rozdrvených bôbov, ale aj z kakaového masla.Ale čo je to kakaové maslo a na čo sa dá použiť?
môžete mať 29.11
Kto by nepoznal čokoládu! Čokoláda sa vyrába z kakaových bôbov, ktoré do Európy pred mnohými storočiami priviezli Španieli z Južnej Ameriky. Čokoláda sa však nevyrába len z rozdrvených bôbov, ale aj z kakaového masla.Ale čo je to kakaové maslo a na čo sa dá použiť?
môžete mať 29.11
Nepražené bio kakao je obľúbená potravina, ktorá sa vyrába z kakaových bôbov, ktoré neboli tepelne spracované (nepražené) a boli vypestované podľa zásad ekologického poľnohospodárstva. Táto forma kakaa si zachováva viac živín a antioxidantov v porovnaní s praženým kakaom.
môžete mať 29.11
Nepražené bio kakao je obľúbená potravina, ktorá sa vyrába z kakaových bôbov, ktoré neboli tepelne spracované (nepražené) a boli vypestované podľa zásad ekologického poľnohospodárstva. Táto forma kakaa si zachováva viac živín a antioxidantov v porovnaní s praženým kakaom.
môžete mať 29.11
Nepražené bio kakao je obľúbená potravina, ktorá sa vyrába z kakaových bôbov, ktoré neboli tepelne spracované (nepražené) a boli vypestované podľa zásad ekologického poľnohospodárstva. Táto forma kakaa si zachováva viac živín a antioxidantov v porovnaní s praženým kakaom.
môžete mať 29.11
Kandizovaný ibištek sa vyrába zo sušených kvetov ibišteka, rastliny pôvodom z Afriky a Ázie. Má sladkú chuť s mierne kyslastým chvostom a výraznú vôňu. Je bohatý na vitamíny, minerály a antioxidanty. Možno ho použiť na prípravu čaju (aj ľadového), smoothies alebo ako zdravú desiatu.
môžete mať 29.11
Všetci poznáme zázvor predovšetkým ako koreň, z ktorého sa vyrába korenie. Zázvor je však asi meter vysoká rastlina so žltými kvetmi.Viac o histórii zázvoru. Táto rastlina pochádza z juhovýchodnej Ázie z dažďových pralesov, kde sa vyskytuje vo voľnej prírode.
môžete mať 29.11
Všetci poznáme zázvor predovšetkým ako koreň, z ktorého sa vyrába korenie. Zázvor je však asi meter vysoká rastlina so žltými kvetmi.Viac o histórii zázvoru. Táto rastlina pochádza z juhovýchodnej Ázie z dažďových pralesov, kde sa vyskytuje vo voľnej prírode.
môžete mať 29.11
Všetci poznáme zázvor predovšetkým ako koreň, z ktorého sa vyrába korenie. Zázvor je však asi meter vysoká rastlina so žltými kvetmi.Viac o histórii zázvoru. Táto rastlina pochádza z juhovýchodnej Ázie z dažďových pralesov, kde sa vyskytuje vo voľnej prírode.
môžete mať 29.11
Kari korenie je tradičná zmes korenia, ktorá pochádza z Indie. Pozostáva z viac ako 20 druhov bylín a korenín vrátane kurkumy, zázvoru, chilli, koriandra, feniklu a ďalších. Má zlatistú farbu a je veľmi jemné, krásne sa mieša s jedlom. Korenie má výraznú a komplexnú chuť a vôňu.
môžete mať 29.11
Kari korenie je tradičná zmes korenia, ktorá pochádza z Indie. Pozostáva z viac ako 20 druhov bylín a korenín vrátane kurkumy, zázvoru, chilli, koriandra, feniklu a ďalších. Má zlatistú farbu a je veľmi jemné, krásne sa mieša s jedlom. Korenie má výraznú a komplexnú chuť a vôňu.
môžete mať 29.11
Kari korenie je tradičná zmes korenia, ktorá pochádza z Indie. Pozostáva z viac ako 20 druhov bylín a korenín vrátane kurkumy, zázvoru, chilli, koriandra, feniklu a ďalších. Má zlatistú farbu a je veľmi jemné, krásne sa mieša s jedlom. Korenie má výraznú a komplexnú chuť a vôňu.
môžete mať 29.11
Karobový prášok, často označovaný ako svätojánsky chlieb, sa vyrába zo sušených a mletých strukov svätojánskeho chleba (Ceratonia siliqua).Dužina sa suší, praží a melie na jemný prášok alebo múku. Tento prášok má bohatú, orechovú chuť, ktorá je trochu podobná karamelu.
môžete mať 29.11
Karobový prášok, často označovaný ako svätojánsky chlieb, sa vyrába zo sušených a mletých strukov svätojánskeho chleba (Ceratonia siliqua).Dužina sa suší, praží a melie na jemný prášok alebo múku. Tento prášok má bohatú, orechovú chuť, ktorá je trochu podobná karamelu.
môžete mať 29.11