Cena
Dostupnosť
Kategória
- Radiť podľa
- Odporúčame
- Najnižšej ceny
- Najvyššej ceny
- Hodnotenia
- Najpredávanejšie
Sušené plátky manga z Burkiny Faso sú známe svojou sladkosťou a jemnosťou, vďaka čomu sú chutným a zdravým občerstvením.
môžete mať 04.12
Múka z manioku (tiež tapioka) je prirodzene bezlepková. Ale ako sa vyrába? Stačí nájsť rastlinu s názvom maniok. Z ich koreňov sa vyrába múka. Hoci je pre nás manioková múka exotická, nečakajte od nej exotickú chuť – má neutrálnu chuť, preto si ju obľúbite pri varení aj pečení.
môžete mať 04.12
Múka z manioku (tiež tapioka) je prirodzene bezlepková. Ale ako sa vyrába? Stačí nájsť rastlinu s názvom maniok. Z ich koreňov sa vyrába múka. Hoci je pre nás manioková múka exotická, nečakajte od nej exotickú chuť – má neutrálnu chuť, preto si ju obľúbite pri varení aj pečení.
môžete mať 04.12
Marhule sú už dlho pestovaným ovocím, ktorého korene siahajú do Číny. Prvé zmienky o marhuliach sú staré 4 000 rokov. Obsahujú veľké množstvo vitamínu C, ktorý má antioxidačné vlastnosti, podieľa sa na tvorbe hormónov v našom tele a je nevyhnutný pre svaly, cievy, kosti a pokožku.
môžete mať 04.12
Marhule nakrájané na kocky a obalené v ryžovej múke, ktorá zabraňuje lepeniu, potešia každého milovníka kaší, müsli tyčiniek alebo aj zdravých RAW koláčov. Tu môžete použiť marhule ako tajnú ingredienciu, vďaka ktorej bude váš pokrm príjemne osviežujúci a príjemne prekvapí všetkých stravníkov.
môžete mať 04.12
Hoci vyzerá ako sušené mango, nie je to mango. Niekedy sa označuje ako ananásový melón, ale s ananásom má spoločné len to, že majú dosť podobnú chuť. Je to melón Cantaloupe – najmenší zo všetkých melónov so zelenou šupkou a jasne oranžovou dužinou.
môžete mať 04.12
Hoci vyzerá ako sušené mango, nie je to mango. Niekedy sa označuje ako ananásový melón, ale s ananásom má spoločné len to, že majú dosť podobnú chuť. Je to melón Cantaloupe – najmenší zo všetkých melónov so zelenou šupkou a jasne oranžovou dužinou.
môžete mať 04.12
Hoci vyzerá ako sušené mango, nie je to mango. Niekedy sa označuje ako ananásový melón, ale s ananásom má spoločné len to, že majú dosť podobnú chuť. Je to melón Cantaloupe – najmenší zo všetkých melónov so zelenou šupkou a jasne oranžovou dužinou.
môžete mať 04.12
Banány sú staré ako svet sám. Možno nie až tak staré, ale ľudstvo o nich vie už dlho, pretože prvé zmienky o nich sa nachádzajú v budhistických spisoch z roku 600 pred Kristom.
môžete mať 04.12
Banány sú staré ako svet sám. Možno nie až tak staré, ale ľudstvo o nich vie už dlho, pretože prvé zmienky o nich sa nachádzajú v budhistických spisoch z roku 600 pred Kristom.
môžete mať 04.12
BIO sušený prášok z mladej pšenice je výnimočný produkt, ktorý sa môže pochváliť vysokým obsahom chlorofylu a množstvom cenných živín, ktoré sú prospešné pre zdravie.
môžete mať 04.12
Mladá pšenica prášok BIO Zloženie: 100% mladá zelená pšenica Bio Krajina pôvodu: EU Balenie: 125 g CZ-BIO-002/Poľnohospodárska výroba EU Minimálna trvanlivost: 18 mesiacov od dátumu výroby Skladovanie: chladné, tmavé a suché miesto (max.
môžete mať 04.12
Mladá pšenica prášok BIO Zloženie: 100% mladá zelená pšenica Bio Krajina pôvodu: EU Balenie: 250 g CZ-BIO-002/Poľnohospodárska výroba EU Minimálna trvanlivost: 18 mesiacov od dátumu výroby Skladovanie: chladné, tmavé a suché miesto (max.
môžete mať 04.12
Mladá pšenica prášok BIO Zloženie: 100% mladá zelená pšenica Bio Krajina pôvodu: EU Balenie: 500g CZ-BIO-002/Poľnohospodárska výroba EU Minimálna trvanlivost: 18 mesiacov od dátumu výroby Skladovanie: chladné, tmavé a suché miesto (max.
môžete mať 04.12
Mladý jačmeň ako najzdravšie rýchle jedlo? Áno, pretože vám v okamihu dodá živiny, ktoré vaše telo potrebuje.Čo vlastne dokáže mladý jačmeň?
môžete mať 04.12
Mladý jačmeň ako najzdravšie rýchle jedlo? Áno, pretože vám v okamihu dodá živiny, ktoré vaše telo potrebuje.Čo vlastne dokáže mladý jačmeň?
môžete mať 04.12
Mladý jačmeň ako najzdravšie rýchle jedlo? Áno, pretože vám v okamihu dodá živiny, ktoré vaše telo potrebuje.Čo vlastne dokáže mladý jačmeň?
môžete mať 04.12
Škorica sa dá použiť na mnoho rôznych spôsobov: pri pečení dezertov (napr. štrúdle), do horúcich nápojov (horúce šťavy, varené víno), ale aj pri výrobe domácej kozmetiky (trochu škorice v balzame na pery urobí pery plnšie a kyprejšie).Ale čo je škorica a na čo je dobrá?
môžete mať 04.12
Škorica sa dá použiť na mnoho rôznych spôsobov: pri pečení dezertov (napr. štrúdle), do horúcich nápojov (horúce šťavy, varené víno), ale aj pri výrobe domácej kozmetiky (trochu škorice v balzame na pery urobí pery plnšie a kyprejšie).Ale čo je škorica a na čo je dobrá?
môžete mať 04.12
Škorica sa dá použiť na mnoho rôznych spôsobov: pri pečení dezertov (napr. štrúdle), do horúcich nápojov (horúce šťavy, varené víno), ale aj pri výrobe domácej kozmetiky (trochu škorice v balzame na pery urobí pery plnšie a kyprejšie).Čo je to však škorica a na čo je dobrá?
môžete mať 04.12
Škorica sa dá použiť na mnoho rôznych spôsobov: pri pečení dezertov (napr. štrúdle), do horúcich nápojov (horúce šťavy, varené víno), ale aj pri výrobe domácej kozmetiky (trochu škorice v balzame na pery urobí pery plnšie a kyprejšie).Čo je to však škorica a na čo je dobrá?
môžete mať 04.12
Škorica sa dá použiť na mnoho rôznych spôsobov: pri pečení dezertov (napr. štrúdle), do horúcich nápojov (horúce šťavy, varené víno), ale aj pri výrobe domácej kozmetiky (trochu škorice v balzame na pery urobí pery plnšie a kyprejšie).Čo je to však škorica a na čo je dobrá?
môžete mať 04.12
Sladká paprika má charakteristickú sýtočervenú farbu a neodolateľnú paprikovú arómu. Má sladkú chuť, takže ju určite oceníte v dusených jedlách, ako prísadu do omáčok, pri príprave mäsa a dokonca sa môže použiť aj do niektorých druhov omáčok.
môžete mať 04.12
Sladká paprika má charakteristickú sýtočervenú farbu a neodolateľnú paprikovú arómu. Má sladkú chuť, takže ju určite oceníte v dusených jedlách, ako prísadu do omáčok, pri príprave mäsa a dokonca sa môže použiť aj do niektorých druhov omáčok.
môžete mať 04.12