Cena
Dostupnosť
Kategória
Predajca
- Radiť podľa
- Odporúčame
- Najnižšej ceny
- Najvyššej ceny
- Hodnotenia
- Najpredávanejšie
Rovnováha, pokoj a vyvážená zmes byliniek sú dôležitým základom pre každý deň vášho dedka. Doprajte mu ju. Príprava: Na jednu šálku (cca 250 ml) zalejte vriacou vodou jeden čajový vrecúško a nechajte 5 – 10 minút lúhovať.Skladujte na suchom a chladnom mieste.
môžete mať 29.11
Uľavte svojmu brušku a vychutnajte si šálku tejto vyváženej bylinnej čajovej zmesi s medovkou a mätou. 18 vrecúšok à 1,5 gNávod na prípravu: Jedno čajové vrecúško na šálku (cca 250 ml) zalejte vriacou vodou a nechajte 5 – 10 min. lúhovať.Skladovanie: Skladujte na suchom a chladnom mieste.
môžete mať 29.11
Doprajte svojej matke šálku lahodnej bylinnej zmesi, v ktorej bude cítiť vôňu citróna a kvetinové tóny, ktoré potešia jej srdce a dušu. Návod na prípravu: na jednu šálku (približne 250 ml) zalejte vriacou vodou a nechajte lúhovať 5–10 minút.
môžete mať 29.11
Provensálske korenie prináša na stôl tradičné Francúzsko. Klasické provensálske korenie je všestranné: je vynikajúce k jahňacine, rybám, zelenine, slaným koláčom a mnohým ďalším jedlám. Experimentovaním s provensálskym korením nemôžeme nič pokaziť, pretože sa hodí takmer ku všetkému.
môžete mať 29.11
Vychutnajte si naše „nekafe“ z praženého koreňa púpavy od rána do večera! Neobsahuje kofeín, ale získa si vás svojou príjemne sladkou vôňou a horkou praženou chuťou.
môžete mať 29.11 - 03.12
Rakytníková rozkoš – ovocný čaj – „vášnivý čajový zážitok“. Upokojujúca, jemná ovocná zmes. Vychutnajte si aromatický rakytník hlavne v chladných zimných mesiacoch. Studené ovocné čaje sú skvelým osviežením, ľadovo vychladené, ochutené ovocnými sirupmi.
môžete mať 29.11
S láskou pripravená bylinná zmes pre všetky mamičky, ktorým v brušku rastie nové bábätko. Vychutnajte si kvetinovú a citrónovú vôňu tohto čaju, urobte si pohodlie a pocíťte seba a svoje rastúce bruško plné radosti. Pre nastávajúce mamičky.
môžete mať 29.11
Rasca je korenie nemecky hovoriacich krajín. V Rakúsku, Nemecku a Švajčiarsku sa už používa na mnoho spôsobov. Kmín je najznámejší ako korenie na chlieb. Bravčové pečienky, kapusta a kyslá kapusta tiež žijú z jej štipľavej, horkosladkej arómy.
môžete mať 29.11
Kmín – „korenie na pečenie a chlieb“ Kmín je korenie nemecky hovoriacich krajín. V Rakúsku, Nemecku a Švajčiarsku sa už používa na mnoho spôsobov. Rasca je najznámejšia ako korenie na chlieb. Bravčové pečienky, kapusta a kyslá kapusta tiež žijú z jej štipľavej, horkosladkej arómy.
môžete mať 29.11
Rímska rasca je najtypickejším korením indickej kuchyne a nesmie chýbať v žiadnej z mnohých známych zmesí, ako je Garam masala, kari alebo Tandoori.
môžete mať 29.11
Vychutnajte si horúce africké slnko v šálke a nechajte sa unášať sladkou kombináciou rooibosu a pomaranča. Je veľmi osviežujúci, aj keď je studený. Počas horúcich letných dní pridajte čerstvé ovocie a nechajte sa vtiahnuť do víru pohody.Bez kofeínu.
môžete mať 29.11
Rooibos BIO NaturZloženie:100% organický rooibos (Aspalathus linearis), bez pridaných farbív, konzervačných látok a aróm.
môžete mať 29.11
Ak človek zacíti vôňu rozmarínu, jeho duševná cesta na dovolenku v Stredomorí sa často začne rýchlejšie, ako je mu príjemné. Bylinná vôňa a korenistá, živicová chuť rozmarínu stojí za to.
môžete mať 29.11
Ružové korenie v skutočnosti nie je príbuzné koreniu. Strom Schinus rodí ružové bobuľovité plody, ktoré majú sladkú, mierne živicovú chuť podobnú borievke. Ružové korenie sa pestuje v Peru, Brazílii a na ostrove Réunion.
môžete mať 29.11
Niet divu, že šafran je najdrahším korením na svete. Na jeden kilogram šafránu je potrebné zozbierať približne 150 000 kvetov krokusu (približne na ploche 2 000 m²). Kvety sa potom oddelia od okvetných lístkov.
môžete mať 29.11
Listy šalvie sú zamatovo hebké a jemne aromatické. Jej názov je odvodený z latinského „salvare“, čo znamená „liečiť a opatrovať“. Je ideálna na zjemnenie sýtych jedál, ako je bravčové mäso, pečená kačica alebo hus. Má mierne horkastú chuť a vôňu pripomínajúcu kadidlo.
môžete mať 29.11
Obyvatelia strednej Európy oceňujú jej bylinnú, jemnú vôňu a používajú ju do mastných jedál. Kachna, hus a bravčové mäso sa zjemňujú šalviou.
môžete mať 29.11
Šalvia pochádza zo Stredomoria a v súčasnosti sa pestuje takmer všade. Kvitne od júna do augusta svetlomodrou, modrofialovou, bielou alebo ružovou farbou a na pre milovníkov byliniek je nepostrádateľná. Latinský názov šalvie je „salvare“, čo znamená „liečiť, opatrovať, chrániť“.
môžete mať 29.11
To, že sa šalvia hodí k fazuli, vás neprekvapí. V skutočnosti sa hodí ku všetkým druhom strukovín, ktorým dodáva mierne pikantnú chuť. Niektorým ľuďom pripomína svojou chuťou tymián, iným mätu alebo majoránku. Výborná je so zemiakmi, kapustou a koreňovou zeleninou.
môžete mať 29.11
Grécka senovka – „energetické kari“ Bez senovky gréckej sa nezaobíde žiadne kari. Aspoň tak to vidia Indovia, preto je senovka grécka na subkontinente taká obľúbená.
môžete mať 29.11
Klasický ovocný čaj má intenzívnu červenú farbu a kyslo-ovocný tón. Úžasne osviežujúci počas horúcich letných dní. Hoci je prirodzene kyslý, s kvapkou citrónovej šťavy chutí zaujímavo.TIP: Z vychladeného ovocného čaju môžete vykúzliť úžasnú ovocnú čajovú zmrzlinu.
môžete mať 29.11
Škorica je niečo pre mlsné jazýčky. Jej zemito-drevitá chuť sa hodí k mliečnej ryži, kompótu a koláčom. Veľmi dobre ladí aj so všetkými druhmi sušeného ovocia. Veľmi dobre ladí aj so všetkými druhmi sušeného ovocia. Klasika do vareného vína a punču, ideálna na čarovné vianočné obdobie.
môžete mať 29.11
Škorica je kôra škoricovníka, ktorá sa lúpe, suší a používa ako korenie. Jej zemitá, drevitá a zároveň sladká chuť sa hodí k mliečnej ryži, kompótom a koláčom. Veľmi dobre ladí aj so všetkými druhmi sušeného ovocia.
môžete mať 29.11
Škorica je kôra škoricovníka, ktorá sa lúpe, suší a používa ako korenie. Jej zemitá, drevitá a zároveň sladká chuť sa hodí k mliečnej ryži, kompótom a koláčom. Veľmi dobre ladí aj so všetkými druhmi sušeného ovocia.
môžete mať 29.11
Sonnentor je síce u nás doma v Čejkovicích na južnej Morave, ale je dnes aktívny po celom svete. Veď u nás na Morave nerastú všetky druhy bylín, čajov a korenia po ktorých je dopyt. Preto máme partnerov a priateľov po celom svete.