Cena
Dostupnosť
Kategória
Predajca
Najpredávanejšie
- Radiť podľa
- Odporúčame
- Najnižšej ceny
- Najvyššej ceny
- Hodnotenia
- Najpredávanejšie
Nôž na ovocie s platovou rukoväťou.
môžete mať 02.10
Vykrajovač jablčných jadrovníkov Victorinox 5.3609.16 s drevenou Palisandrovou rukoväťou a s čepeľou s dĺžkou 16 cm.
môžete mať 02.10
Filetovací nôž s drevenou rukoväťou a flexibilnou čepeľou.
môžete mať 02.10
Flexibilný filetovací nôž Victorinox Filleting Knife Fibrox vhodný na rezanie rýb na tenké plátky t.j. precízne filetovanie rýb, diviny a mäsa. Vhodný pri rybárčení, poľovaní a v kuchyni. S ohybnom flexibilnou čepeľou s dĺžkou 18 cm z nehrdzavejúcej ocele. Rukoväť je z čierneho plastového materiál
môžete mať 02.10
Filetovací nôž na ryby s drevenou rukoväťou a flexibilnou čepeľou.
môžete mať 02.10
Sekáčik Victorinox Kitchen Cleaver Black vhodný na sekanie veľkých kusov mäsa, zeleniny či rýb. So širokou robustnou čepeľou s dĺžkou 18 cm z nehrdzavejúcej ocele, vo vrchnej časti je otvor. Rukoväť je z čierneho plastového materiálu Fibor, ktorý pre Victorinox znamenal prielom. Možno ju sterilizo
môžete mať 02.10
Nôž na krájanie Victorinox 5.4200.25 je ideálny na rezanie tenkých plátkov mäsa, šunky a iných jedál. Má čepeľ z nehrdzavejúcej ocele s hladkým ostrím s dĺžkou 25 cm a zaoblenou špičkou. Rukoväť je vyrobená z dreva Palisandra.
môžete mať 02.10
Krájací kuchynský nôž Victorinox Slicing Knife Fibrox vhodný na krájanie mäsa, šunky, salám a pod. So zaoblenou čepeľou s hladkou hranou s dĺžkou 30 cm z nehrdzavejúcej ocele. Rukoväť je z čierneho plastového materiálu Fibrox, ktorý znamenal pre Victorinox prielom. Možno ju sterilizovať do 150 °C
môžete mať 02.10
Krájací nôž Victorinox Slicing Knife na rezanie tenkých plátkov mäsa, šunky a pod. Má čepeľ s hladkou hranou s dĺžkou 30 cm, so zaostrenou špičkou a z nehrdzavejúcej ocele. Robustná rukoväť je z ružového palisandrového dreva, ktorej povrch bol špeciálne leštený za účelom komfortného uchopenia.
môžete mať 02.10
Nárezový kuchynský nôž Victorinox Slicing Knife Fibrox vhodný na krájanie mäsa, šunky, salám a pod. So špicatou čepeľou s hladkou hranou s dĺžkou 30 cm z nehrdzavejúcej ocele. Rukoväť je z čierneho plastového materiálu Fibrox, ktorý znamenal pre Victorinox prielom. Možno ju sterilizovať do 150 °C
môžete mať 02.10
Flexibilný filetovací nôž Victorinox Salmon Knife Fluted Edge Fibrox je predovšetkým vhodný na krájanie lososa na tenké plátky. S ohybnou flexibilnou čepeľou s hladkou hranou s dĺžkou 30 cm z nehrdzavejúcej ocele, s priehlbinami proti prilepeniu plátkov potravín pri krájaní. Rukoväť je z čierneho
môžete mať 02.10
Krájací nôž Victorinox Slicing Knife na rezanie tenkých plátkov mäsa, šunky a pod. Má čepeľ s hladkou hranou s dĺžkou 30 cm, so zaoblenou špičkou a z nehrdzavejúcej ocele. Rukoväť je z čierneho plastového materiálu Fibrox, ktorý bol pre Victorinox prielomovým. Možno ju sterilizovať do teploty 150°
môžete mať 02.10
Mäsiarsky nôž Victorinox Rabbit Knife je malý nôž na vykosťovanie menších zvierat. Má malú čepeľ s hladkou hranou s dĺžkou 10 cm z nehrdzavejúcej ocele. Rukoväť je zo žltého plastového materiálu Fibrox, ktorý znamenal pre Victorinox prielom. Možno ju sterilizovať do 150 °C a zodpovedá požiadavkám s
môžete mať 02.10
Kuchársky mäsiarsky nôž Victorinox Butcher's Knife vhodný na krájanie, rezanie a porciovanie mäsa, šunky a pod. na tenké plátky. Má širokú čepeľ s hladkou hranou s dĺžkou 12 cm z nehrdzavejúcej ocele. Rukoväť je z palisandrového dreva.
môžete mať 02.10
Kuchársky nôž s drevenou palisandrovou rukoväťou a dĺžkou čepele 18 cm.
môžete mať 02.10
Mäsiarsky nôž Victorinox Butcher Knife Black Fibrox vhodný pre profesionálnych i hobby kuchárov, najmä pre mäsiarov na spracovanie mäsa, oddelenie mäsa od kosti. Má pevnú čepeľ s hladkou hranou s dĺžkou 18 cm z ušľachtilej nehrdzavejúcej ocele. Má čiernu rukoväť z plastového materiálu Fibrox, ktor
môžete mať 02.10
Nárezový nôž Victorinox Sticking Knife Black Fibrox vhodný na krájanie mäsa, šunky, najmä pre mäsiarov. Má pevnú čepeľ s hladkou hranou s dĺžkou 18 cm z ušľachtilej nehrdzavejúcej ocele. Má čiernu rukoväť z plastového materiálu Fibrox, ktorý bol prelomovým pre Victorinox. Možno ju sterilizovať do t
môžete mať 02.10
Nárezový nôž Victorinox Sticking Knife je vhodný na krájanie šunky par-excellance, ale i na krájanie pečeného, surového i vareného mäsa. Má čepeľ s hladkou hranou s dĺžkou 20 cm z nehrdzavejúcej ocele. Rukoväť je Safety Grip t.j. má jednostrannú záštitu na ochranu ruky a je vyrobená z čierneho pla
môžete mať 02.10
Nárezový nôž Victorinox Sticking Knife je vhodný na krájanie šunky par-excellance, ale i na krájanie pečeného, surového i vareného mäsa. Má čepeľ s hladkou hranou s dĺžkou 14 cm z nehrdzavejúcej ocele a rukoväť z palisandrového dreva.
môžete mať 02.10
Nárezový nôž Victorinox Sticking Knife je vhodný na krájanie šunky par-excellance, ale i na krájanie pečeného, surového i vareného mäsa. Má čepeľ s hladkou hranou s dĺžkou 12 cm z nehrdzavejúcej ocele. Rukoväť je vyrobená z čierneho plastového materiálu Fibrox, ktorým bol prelomovým pre Victorinox
môžete mať 02.10
Nárezový nôž Victorinox Sticking Knife je vhodný na krájanie šunky par-excellance, ale i na krájanie pečeného, surového i vareného mäsa. Má čepeľ s hladkou hranou s dĺžkou 18 cm z nehrdzavejúcej ocele. Rukoväť je vyrobená z čierneho plastového materiálu Fibrox, ktorým bol prelomovým pre Victorinox
môžete mať 02.10
Nôž na hydinu Victorinox Poultry Knife je vhodný na zarezanie hydiny či na krájanie vareného mäsa. Má tenkú čepeľ s hladkou hranou s dĺžkou 11 cm z nehrdzavejúcej ocele. Rukoväť je vyrobená z čierneho plastového materiálu Fibrox, ktorým bol prelomovým pre Victorinox. Možno ju sterilizovať do teplo
môžete mať 02.10
Vykosťovací nôž Victorinox Boning Knife Flexi Black Fibrox je špeciálny nôž, ideálny na vykosťovanie, spracovanie a odblaňovanie mäsa. Má ohybnú flexibilnú čepeľ s hladkou hranou s dĺžkou 15 cm z ušľachtilej nehrdzavejúcej ocele. Má čiernu rukoväť z plastového materiálu Fibrox, ktorý bol prelomovým
môžete mať 02.10
Vykosťovací nôž Victorinox Boning Knife je vhodný na vykosťovanie hydiny alebo šunky, orezávanie tuku a šliach. Vhodný do kuchyne i pre profesionálnych mäsiarov. Má zúženú čepeľ s hladkou hranou s dĺžkou 15 cm z nehrdzavejúcej ocele, ktorá je vhodná na pohodlné vykosťovanie okolo kĺbov a kostí. S
môžete mať 02.10
Nixdorf v Čechách - zakladá Ignaz Rösler nožiarsky závod a kladie tak základný kameň podniku Rösler. Obchod od počiatku rozkvitá a už v roku 1811 sa podnik so 120 zamestnancami stal najväčším oceliarskym závodom monarchie. V roku 1815 nasleduje ďalší krok: Z provincie do ríšskeho hlavného mesta Viedne. O pár rokov neskôr - monarchie sa nachádza v poslednom ťažení a podnik je v roku 1908 predaný. Novými vlastníkmi sú Karl Bruckner, dedko dnešného majiteľa. Začiatkom 50. rokov expanduje prevzatím generálnych zastúpení rady zahraničných firiem, medzi inými aj známych švajčiarskych nožov VICTORINOX. V roku 1989 je založená česká pobočka Rösler Praha, ktorá sa stáva výhradným dovozcom produktov Victorinox do Českej Republiky.